Dodaj do ulubionych

26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1)

IP: *.leon.com.pl 03.05.09, 19:02
BRAMKA KOLEJKI :D
Obserwuj wątek
    • Gość: wjk Re: 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.09, 19:12
      jak nic ;) w szybkiej piłce będą o niej mówić. musze obejrzeć:P
    • Gość: RaXo 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.icpnet.pl 03.05.09, 19:18
      K**** JA BYM TO OBRONIŁ xD
    • Gość: Bełchatowianin 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.belchatow.vectranet.pl 03.05.09, 19:24
      Zagadzam sie z Toba
    • Gość: --.-- 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 19:37
      Co ten Kotorowski zrobił? W ostatniej chwili zgiął lewą ręke...
      Widać to w powtórce(tej ostatniej) Gdyby tego nie zrobił obronił by
      ten strzał...

• Gość: vewv dokladnie...czemu nikt tego nie widzi? IP: 193.120.70.* 03.05.09, 19:44
        czemu kotorowski uchylil reke?
        • Gość: kibic lecha Re: dokladnie...czemu nikt tego nie widzi? IP: *.serv-net.pl 03.05.09, 20:27
          no właśnie, też to zauważyłem.
          ostatnio podobnie, jakby celowo popełnił błąd w ostatnim meczu z polonią.
          oj, coś wydaje mi się, że pięniążki leciały, albo Kotorowskiego poje.bało.
          • Gość: obiektywny Re: dokladnie...czemu nikt tego nie widzi? IP: *.mnc.pl 03.05.09, 23:54
            no coz, "przeleccie" sobie tak pare metrow - napewno wam reka nie zadrzy.
            • Gość: Zbulwersowany Re: dokladnie...czemu nikt tego nie widzi? IP: *.icpnet.pl 04.05.09, 18:28
              To jest bramkarz - nie ma prawa mu zadrżeć ręka - a to nie był przypadek -
              uważnie, ale naprawdę uważnie obejrzyjcie ostatnią powtórkę - kiedy Kotor leci -
              patrzy w stronę piłki z wyprostowaną ręką - 'nagle' zgina rękę i odwraca głowę w
              drugą stronę - i znów ją prostuje , kiedy piłka już jest w siatce i odwraca
              głowę w kierunku, w którym spada! To nie był przypadek!!!
              • Gość: ŁKS Re: dokladnie...czemu nikt tego nie widzi? IP: *.astral.lodz.pl 04.05.09, 19:00
                To jakis wałek, ewidentnie Kotorowski odsunął ręke!!
            • Gość: fan s Re: dokladnie...czemu nikt tego nie widzi? IP: *.moebius.pl 07.05.09, 11:43
              to zobacz sobie na interwencję Sapeli przy wyborze interwencji kolejki. Jakoś
              jemu ręka nie zadrżała:
              ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,91670,6568635,Wybierz_interwencje_26__kolejki.html
    • Gość: olo197 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 03.05.09, 19:41
      Zdecydowanie gol koleiki
    • Gość: !!!Robak 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.acn.waw.pl 03.05.09, 19:54
      Na moje to ten mecz był ustawiony a Kotorowski, zabierając w ostatniej chwili
      ręce od piłki po prostu wykonał to, za co dostał łapówę!

Bramka kolejki może i by z tego była, gdyby nie fakt, że nie było to ani
      zamierzone ani trafione dobrze a przede wszystkim, gdyby nie fakt, że zdobywcą
      tej bramki był sam Kotorowski!

Jestem przekonany, że celowo tego nie obronił!

Dlatego też głęboko w d... mam polską piłkę - nie lubię grzebać się w gó...e!
    • Gość: spec Re: 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.09, 20:10
      Wina zawodnika z muru . kotorowski bez szans. tyle w temacie
    • Gość: marian 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.mikolow.net 03.05.09, 20:28
      nie żebym kogoś faworyzował, ale gdyby Kotorowski nie cofnął ręki,
      to mógłby to wybić...
    • Gość: hskdhg 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: 213.172.178.* 03.05.09, 21:15
      A ja mysle ze kotorowski uchylil reke dlatego ze go slonce
      oslepilo... chociaz to glupia wymowka...
    • Gość: MS 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: 83.238.160.* 03.05.09, 22:36
      ewidentnie cofnął rękę...drugi Jojko, wiec nie wydaje mi sie ze to
      byla bramka kolejki, lecz LAPOWKA KOLEJKI :)
    • Gość: seba 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 23:17
      co wy piszecie!!!!!!!!! bramka jak nic!!!!!!!!!! zadna lapowka
      poprostu zle ustawiony totalna bzdura o lapowce odkiedy ktos kto
      walczy o mistrzostwo odpuszcza mecz jak czekaja na tego mistrza juz
      dlugo w Poznaniu. Bravo Brzyski!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: 193.109.225.* 03.05.09, 23:21
      A jednak handel kwitnie...
      Najpierw Kotorowski zwolnił prawy róg bramki, aby Brzyski mógł próbować
      bezpośredniego strzału, a później uchylił rękę.
      Niezła żenua...
    • Gość: ja ja 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.09, 01:45
      Oglądam skrót drugiego meczu z tej kolejki i widze
      drugiego "ciekawego" gola. Pierwszy to mecz Legii i ŁKS. Polska liga
      staje się "pod tym" względem atrakcyjna, zacznę kompletować te cuda
      i te nazwiska bo bardzo interesuje mnie kim są wykonawcy poleceń
      osób pociągających za sznurki w polskiej lidze.
    • Gość: nik 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: 83.2.108.* 04.05.09, 01:58
      Jesteście żałośni ze swoimi podejrzeniami o łapówkę. Lepszym bramkarzom niż
      Kotorowski zdarzały się wpadki i to znacznie większe niż ta i nikt o łapówkach
      nie mówił. A kto dał te łapówkę? Ruch? Przecież oni maja niezłe problemy
      finansowe. Problemy z bieżącymi płatnościami. Poza tym najłatwiej krytykować jak
      się siedzi na fotelu w domu i nawet d... nie chce się podnieść. Kotorowski mógł
      nie widzieć toru lotu piłki, bo ktoś mógł mu zasłonić. Dajcie spokój. Jak każdy
      niekorzystny wynik dla Lecha czy Legii będzie komentowany w kategorii
      sprzedanego meczu, to ja dziękuje za taką ligę. To wcześniej sytuacja była
      nienormalna, że kluby wygrywały mecz po meczu bo odpowiednio płaciły. Takie
      rzeczy dzieją się w najlepszych ligach świata. Nie zawsze wygrywa faworyt i
      trzeba się umieć z tym pogodzić.
    • Gość: IzaneM-ceRuch Re: 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.toya.net.pl 04.05.09, 08:08
      Bramka kolejki napewno.

Łapówka napewno nie.
      Dla tych co twierdzą że to łapówka sądze, że są ładnymi papuciami.
      Gdybyście grali w piłke wiedzielibyście co zrobił, połączył ręce jak każdy bramkarz przy tym strzale, bo żaden nie broni/odbija piłki mając ręce jakby stał przed kimś z bronią, gdyż przy mocnym strzale mógłby doznać kontuzji.
      Na dodatek widać jak słońce wali mu prosto w twarz więc też to spowodować mogło złe wyliczenie gdzie dokładnie znajduje się piłka.
      Pozdrawiam
    • danielc291 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) 04.05.09, 10:31
      on po prostu nie chciał jej obronic Smuda odejc ju czas jestes za
      sabz
      • danielc291 Re: 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) 04.05.09, 10:32
        danielc291 napisał:

> on po prostu nie chciał jej obronic Smuda odejc ju czas jestes za
        > slaby
    • Gość: posen kotor to cienias, każdy w Poznaniu to wie IP: 212.126.10.* 04.05.09, 10:41
      swego czasu kibice śmiali się przy jego interwencjach, ale to smuda ponosi winnę
      za wystawianie go do gry
      smuda wypie...jjj!!!!!!
    • Gość: posen kotor machał swoimi krótkimi łapkami za późno IP: 212.126.10.* 04.05.09, 12:33
      piłka już była metr za nim w bramce!!!
    • Gość: Ruch Chorzów 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.chello.pl 04.05.09, 14:59
      To było świetne :]
    • Gość: wrocławianin 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.as.kn.pl 04.05.09, 15:32
      może gdyby nie puchar UEFA, gdyby nie zaczęli wcześniej przygotowań,
      pewnie mieliby teraz lidera.. zabrakło sił na końcówkę, mistrza nie
      będą mieli.. a to już się okaże po meczu ze Śląskiem.. Wrocławianie
      napewno nie odpuszczą tego meczu, Wiśła Kraków mistrzem :)
    • Gość: Zbulwersowany! 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.icpnet.pl 04.05.09, 18:30
      uważnie, ale naprawdę uważnie obejrzyjcie ostatnią powtórkę - kiedy Kotor leci -
      patrzy w stronę piłki z wyprostowaną ręką - 'nagle' zgina rękę i odwraca
      głowę w drugą stronę
      - i znów ją prostuje , kiedy piłka już jest w siatce i
      odwraca głowę w kierunku, w którym spada! To nie był przypadek!!!
    • Gość: Gość ŁKS 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.astral.lodz.pl 04.05.09, 18:51
      To jakis wałek, ewidentnie Kotorowski odsunął ręke!!
    • Gość: Zbulwersowany! Re: 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: *.icpnet.pl 04.05.09, 18:57
      patrzy w stronę piłki z wyprostowaną ręką - 'nagle' zgina rękę i odwraca
      głowę w drugą stronę
      - i znów ją prostuje , kiedy piłka już jest w siatce i
      odwraca głowę w kierunku, w którym spada! To nie był przypadek!!!
    • Gość: Roger 26. kolejka. Lech - Ruch 1:1. Brzyski (1:1) IP: 82.160.111.* 05.05.09, 14:04
      Widać było jak odsunął ręke. A poza tym Lech to stare szmaty;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka