Gość: As IP: *.silesialan.pl 08.05.09, 21:53 taaa błąd.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zezygnowany Już nie oglądam ekstraklasy!!!! IP: *.chello.pl 08.05.09, 22:03 To co tu się dzieję, to już nie żenada, to chamstwo w czystym wydaniu. Brak mi słów. Mecze cudów od ostatniej kolejki - bramka samobójcza ŁKS-u dla Legii, potem Fojut x 2, czerwone kartki z kapelusza, P. Lech... aż się boję myśleć co będzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.tktelekom.pl 08.05.09, 22:10 ilu piepszonych FRYZJERÓW układa nam ligę a biedny motłoch płaci za bilety za TV itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.09, 22:27 o ja pierdziele hahahahahahaha nie mam pytań do lechosława hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
polityk-a 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. 09.05.09, 02:27 I po co komu fryzjer. Wisła - Legia 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SonoftheBLUEsky 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 11:36 Do Wrocławia z tymi białostockimi pi zdami!!! Jagielonia degradacja! Lechia degradacja! A biedny Probierz podaje się do dymisji! JAJA PANIE NA CAŁEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzki 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.09, 11:39 Ne obrażaj nazwy klubu, to ludzie kopiący w piłkę są winni. Najgorsze jest to, że oni są autorytetami dla młodszych piłkarzy i kiedy jeden z drugim zorientuje się że piłka w polsce to improwizacja, kalkulacje oraz wakacje mamy tabuny piłkarzy bardziej obytych w towarzystwie niż potrafiących wziąć odpowiedzialność na boisku . Dzisiaj zostaję w domu, posłucham w radio albo obejrzę w sieci mecz ŁKSu, jest mi szkoda pieniędzy na kilku panów handlujących tradycją i moimi emocjami. Pozostaje mi nagrać te śmieszne filmiki i zostawić jako przestrogę dla swoich dzieci. Ciekawe czy my wiemy jeszcze jak się rywalizuje na boisku bo ja nie widziałem dawno. Ścisk na górze tabeli oraz na dole jest wypaczeniem rywalizacji i zasłoną dymną, nie pokazuje że liga jest bardziej wyrównana albo że podniósł się jej poziom. Sytuacja ta, mam nadzieje że bedzie sprzyjać tylko w takim przypadku, że całe to szambo wypłynie widoczniej na powierzchnie wraz z kończącym się sezonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Występy klauna 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 16:41 Inteligencja Lecha nigdy nie była jego silną stroną. "Chlebodawcom" powinno przysługiwać roszczenie za fatalnie wykonaną usługę obciążającą ich, uzasadnionymi podejrzeniami. Rozkojarzenie bramkarza mogło wynikać z braku zdecydowania się na wybór koncepcji rozwiązania tej akcji. Ciekawe ile taki numer kosztuje. Na pewno nie mało, Lech już stracił zaufanie w Białymstoku a ligowa piłka jeszcze raz potwierdziła, nikt i nic nie jest w stanie okiełzać pazerność kopaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicekstraklasy 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.05.09, 18:35 Widać że to polska liga ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic górnika 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 23:33 a co nie wiedzieliście, że lech to największy pajac wśród bramkarzy w historii polskiej piłki!!!!!!!???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek IP: *.171.103.226.static.crowley.pl 10.05.09, 01:31 I rozumiem ,ze ten gol tak po prostu pojdzie sobie w niepamiec jako "fundamentalny bład" bramkarza w zupelnie nieistotnym dla przebegu spotkania momencie i w meczu o pietruszke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechia 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:56 nie bylo nic ustawionego poprostu Piotr Lech to cienias zresztą jak cała jagielonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek IP: 87.204.40.* 10.05.09, 18:03 Zgadzam się co do Lecha, a do Jagi mam jednak szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voojtas piotr Lech korupcja 100% IP: *.171.134.2.static.crowley.pl 10.05.09, 20:57 piotr Lech korupcja 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:45 LECHIA DZIĘKUJE jADZE ZA 3 PUNKTY....ODDAMY W NASTĘPNEJ KOLEJCE:))) BRACI SIĘ POZNAJE W KŁOPOTACH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prych 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: 83.238.141.* 11.05.09, 10:44 Piłkarze/działacze Jagi i Lechii powinni zostać wezwani do Wrocławia. Chyba nawet niewidomy zauważył te wałki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Czemu Lech do cholery nie dostał kartki? IP: *.rev.pro-internet.pl 11.05.09, 10:51 Przecież ewidentnie fauluje jednego z Lechistów i jeszcze ma pretensje... Odpowiedz Link Zgłoś
jarsza Albo mu odbiło albo zaplacone 11.05.09, 11:04 no nie ma innej opcji, przeciez on tam pajacuje na calego Odpowiedz Link Zgłoś
astrobiolog najłatwiej jest kogoś pomawiać zwłaszcza anonimowo 11.05.09, 13:05 oczywiście każdy z oczerniających bramkarza ekspertów sam wytrzymałby w bramce nie 90, ale 900 minut, jak Van der Sar, bez zrobienia czegoś głupiego ani wybrania się na nierozsądną eskapadę; widać przecież jak gościu dwa razy się rzuca, próbując naprawić swój błąd - ale każdy widzi to, co chce zobaczyć, żeby mieć o czym się nasapać - podczas gdy prawdziwe szuje i oszuści robią swoje nieniepokojeni, tak że wszyscy zadowoleni; akurat Piotr Lech ma uczciwą twarz i nie wierzę, żeby brał udział w szwindlu; w każdej lidze świata nawet najlepsi zawodnicy czasami popełniają błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość - nie gość 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (... IP: *.mofnet.gov.pl 11.05.09, 14:21 Nigdy nie śmieję się z kalek i innych osób upośledzonych, ale bramkarz Lech, swoją interwencją w meczu z Lechią, złamał moje zasady. Z normalnego kaleki bym się nie śmiał śmiać, ale ten facet dostaje kupę kasy! Proponuję zgłosić tę długotrwałą "interwencję" do konkursu na ofermę roku, z dużymi szansami na zwycięstwo.Lepsze było chyba tylko to, jak drużyna, włącznie z bramkarzem, robiła "kołyskę" w okolicach linii środkowej, przed trybuną, po strzeleniu bramki, a w tym czasie przeciwnik wznowił grę i strzelił do pustej bramki. Lech nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrzącobiektywnie 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:18 to prawda próbował ratować sytuacje każdemu może zdarzyć się gorszy dzień chociaż Piotr Lech moim zdaniem nie jest najlepszym zawodnikiem.Ale na pewno to nie było ustawione !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.chello.pl 12.05.09, 00:23 Piłkarski poker ma się dobrze! Tym razem w wydaniu Lechii Gdańsk i Jagiellonii Białystok. Ale co na to prasa? Jeszcze dwa lata wstecz tabloidy prześcigałaby się w oskarżeniach, a teraz co? cisza? Prokuratorom z Wrocławia proponowałbym tylko dokładną analizę billingów p. Piotra Lecha. Po nitce do kłębka i wkrótce dotarliby który z działaczy, bądź zawodników Lechii do niego dzwonił... Tylko czy znajdzie się odważny aby prześwietlić klub, któremu kibicuje premier, były premier, były prezydent i pewien prominentny poseł z partii opozycyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesz ile zjesz Re: 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 16:32 weź zamknij morde myślisz że tu chodzi o premiera, że kibicuje Lechii poprostu tam nic nie było ustawione widać że sie rzucał próbując naprawić błąd.Piszesz tak bo nie umiesz się pogodzić z tym że Jagielonia gra coraz gorzej.Mimo wszystko błędy się zdażają a co błędy Fojuta w meczu z arką, gol samobbujczy łksu gks-u Bełchatów to też wszystko jest przekupione a może Peter Cvirik w meczu y polonią warszawa też dal się przekupić strzelając samobuja?? Błędy są wpisane w piłke nożną więc mi tu nie pierdziel o korupcji w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja!!! Re: 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 16:51 zgadzam się z przedmówcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:29 ja RÓWNIEŻ SIĘ ZGADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Oglądałem ten mecz na "trybunach" i.... IP: *.rev.pro-internet.pl 13.05.09, 15:25 ...wyglądało jakby Lech myślał, że sezia odgwiżdże faul (bo widać ewidentnie jak Lech fauluje jednego Lechiste tuż przed polem karnym). Mecz zdecydowanie pod dyktando Lechii. Jagiellonia nie miała zbyt wiele do powiedzenia. Sędziowanie oczywiści na korzyść Jagielloni ale tylko na początku. Mimo zakazu pod stadionem ponad 3,000 kibiców Lechii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gary 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:09 Wydaję mi się że po pierwszym błędzie powinien wrócić na pole bramkarza, a nie bawić się w obrońcę bo jeśli obrońca zkiksuje to nic wielkiego się nie powinno stać ale jeśli bramkarz kiksuje przed polem karnym to aż się prosi o bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś