Dodaj do ulubionych

27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (...

IP: *.silesialan.pl 08.05.09, 21:53
taaa błąd....
Obserwuj wątek
    • Gość: zezygnowany Już nie oglądam ekstraklasy!!!! IP: *.chello.pl 08.05.09, 22:03
      To co tu się dzieję, to już nie żenada, to chamstwo w czystym wydaniu. Brak mi
      słów. Mecze cudów od ostatniej kolejki - bramka samobójcza ŁKS-u dla Legii,
      potem Fojut x 2, czerwone kartki z kapelusza, P. Lech... aż się boję myśleć co
      będzie dalej...
    • Gość: ks 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.tktelekom.pl 08.05.09, 22:10
      ilu piepszonych FRYZJERÓW układa nam ligę a biedny motłoch płaci za
      bilety za TV itd.
    • Gość: olo 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.09, 22:27
      o ja pierdziele hahahahahahaha nie mam pytań do lechosława hahahaha
    • polityk-a 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. 09.05.09, 02:27
      I po co komu fryzjer. Wisła - Legia 1:1.
    • Gość: SonoftheBLUEsky 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 11:36
      Do Wrocławia z tymi białostockimi pi zdami!!! Jagielonia degradacja! Lechia
      degradacja! A biedny Probierz podaje się do dymisji! JAJA PANIE NA CAŁEGO!!!
    • Gość: ludzki 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.09, 11:39
      Ne obrażaj nazwy klubu, to ludzie kopiący w piłkę są winni.
      Najgorsze jest to, że oni są autorytetami dla młodszych piłkarzy i
      kiedy jeden z drugim zorientuje się że piłka w polsce to
      improwizacja, kalkulacje oraz wakacje mamy tabuny piłkarzy bardziej
      obytych w towarzystwie niż potrafiących wziąć odpowiedzialność na
      boisku . Dzisiaj zostaję w domu, posłucham w radio albo obejrzę w
      sieci mecz ŁKSu, jest mi szkoda pieniędzy na kilku panów
      handlujących tradycją i moimi emocjami. Pozostaje mi nagrać te
      śmieszne filmiki i zostawić jako przestrogę dla swoich dzieci.
      Ciekawe czy my wiemy jeszcze jak się rywalizuje na boisku bo ja nie
      widziałem dawno. Ścisk na górze tabeli oraz na dole jest wypaczeniem
      rywalizacji i zasłoną dymną, nie pokazuje że liga jest bardziej
      wyrównana albo że podniósł się jej poziom. Sytuacja ta, mam nadzieje
      że bedzie sprzyjać tylko w takim przypadku, że całe to szambo
      wypłynie widoczniej na powierzchnie wraz z kończącym się sezonem.
    • Gość: Występy klauna 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 16:41
      Inteligencja Lecha nigdy nie była jego silną stroną. "Chlebodawcom"
      powinno przysługiwać roszczenie za fatalnie wykonaną usługę
      obciążającą ich, uzasadnionymi podejrzeniami. Rozkojarzenie bramkarza
      mogło wynikać z braku zdecydowania się na wybór koncepcji rozwiązania
      tej akcji. Ciekawe ile taki numer kosztuje. Na pewno nie mało, Lech
      już stracił zaufanie w Białymstoku a ligowa piłka jeszcze raz
      potwierdziła, nikt i nic nie jest w stanie okiełzać pazerność
      kopaczy.
    • Gość: Kibicekstraklasy 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.05.09, 18:35
      Widać że to polska liga ; )
    • Gość: kibic górnika 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 23:33
      a co nie wiedzieliście, że lech to największy pajac wśród bramkarzy
      w historii polskiej piłki!!!!!!!????????????
      • Gość: ryba Re: 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek IP: *.171.103.226.static.crowley.pl 10.05.09, 01:31
        I rozumiem ,ze ten gol tak po prostu pojdzie sobie w niepamiec jako
        "fundamentalny bład" bramkarza w zupelnie nieistotnym dla przebegu
        spotkania momencie i w meczu o pietruszke?
    • Gość: lechia 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:56
      nie bylo nic ustawionego poprostu Piotr Lech to cienias zresztą jak cała jagielonia
      • Gość: andr Re: 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek IP: 87.204.40.* 10.05.09, 18:03
        Zgadzam się co do Lecha, a do Jagi mam jednak szacunek.
    • Gość: voojtas piotr Lech korupcja 100% IP: *.171.134.2.static.crowley.pl 10.05.09, 20:57
      piotr Lech korupcja 100%
    • Gość: lechita 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:45
      LECHIA DZIĘKUJE jADZE ZA 3 PUNKTY....ODDAMY W NASTĘPNEJ KOLEJCE:)))
      BRACI SIĘ POZNAJE W KŁOPOTACH!!!!
    • Gość: prych 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: 83.238.141.* 11.05.09, 10:44
      Piłkarze/działacze Jagi i Lechii powinni zostać wezwani do
      Wrocławia. Chyba nawet niewidomy zauważył te wałki ...
    • Gość: asd Czemu Lech do cholery nie dostał kartki? IP: *.rev.pro-internet.pl 11.05.09, 10:51
      Przecież ewidentnie fauluje jednego z Lechistów i jeszcze ma pretensje...
    • jarsza Albo mu odbiło albo zaplacone 11.05.09, 11:04
      no nie ma innej opcji, przeciez on tam pajacuje na calego
    • astrobiolog najłatwiej jest kogoś pomawiać zwłaszcza anonimowo 11.05.09, 13:05
      oczywiście każdy z oczerniających bramkarza ekspertów sam wytrzymałby w bramce
      nie 90, ale 900 minut, jak Van der Sar, bez zrobienia czegoś głupiego ani
      wybrania się na nierozsądną eskapadę; widać przecież jak gościu dwa razy się
      rzuca, próbując naprawić swój błąd - ale każdy widzi to, co chce zobaczyć, żeby
      mieć o czym się nasapać - podczas gdy prawdziwe szuje i oszuści robią swoje
      nieniepokojeni, tak że wszyscy zadowoleni; akurat Piotr Lech ma uczciwą twarz i
      nie wierzę, żeby brał udział w szwindlu; w każdej lidze świata nawet najlepsi
      zawodnicy czasami popełniają błędy
    • Gość: gość - nie gość 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (... IP: *.mofnet.gov.pl 11.05.09, 14:21
      Nigdy nie śmieję się z kalek i innych osób upośledzonych, ale
      bramkarz Lech, swoją interwencją w meczu z Lechią, złamał moje
      zasady. Z normalnego kaleki bym się nie śmiał śmiać, ale ten facet
      dostaje kupę kasy! Proponuję zgłosić tę długotrwałą "interwencję" do
      konkursu na ofermę roku, z dużymi szansami na zwycięstwo.Lepsze było
      chyba tylko to, jak drużyna, włącznie z bramkarzem, robiła "kołyskę"
      w okolicach linii środkowej, przed trybuną, po strzeleniu bramki, a
      w tym czasie przeciwnik wznowił grę i strzelił do pustej bramki.
      Lech nr 2.
    • Gość: patrzącobiektywnie 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:18
      to prawda próbował ratować sytuacje każdemu może zdarzyć się gorszy dzień
      chociaż Piotr Lech moim zdaniem nie jest najlepszym zawodnikiem.Ale na pewno to
      nie było ustawione !!!!
    • Gość: Autor 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.chello.pl 12.05.09, 00:23
      Piłkarski poker ma się dobrze! Tym razem w wydaniu Lechii Gdańsk i
      Jagiellonii Białystok.
      Ale co na to prasa? Jeszcze dwa lata wstecz tabloidy prześcigałaby
      się w oskarżeniach, a teraz co? cisza?

Prokuratorom z Wrocławia proponowałbym tylko dokładną analizę
      billingów p. Piotra Lecha. Po nitce do kłębka i wkrótce dotarliby
      który z działaczy, bądź zawodników Lechii do niego dzwonił...

Tylko czy znajdzie się odważny aby prześwietlić klub, któremu
      kibicuje premier, były premier, były prezydent i pewien prominentny
      poseł z partii opozycyjnej?
      • Gość: wiesz ile zjesz Re: 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 16:32
        weź zamknij morde myślisz że tu chodzi o premiera, że kibicuje Lechii poprostu
        tam nic nie było ustawione widać że sie rzucał próbując naprawić błąd.Piszesz
        tak bo nie umiesz się pogodzić z tym że Jagielonia gra coraz gorzej.Mimo
        wszystko błędy się zdażają a co błędy Fojuta w meczu z arką, gol samobbujczy
        łksu gks-u Bełchatów to też wszystko jest przekupione a może Peter Cvirik w
        meczu y polonią warszawa też dal się przekupić strzelając samobuja?? Błędy są
        wpisane w piłke nożną więc mi tu nie pierdziel o korupcji w tym przypadku
        • Gość: racja!!! Re: 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 16:51
          zgadzam się z przedmówcą
    • Gość: ja 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:29
      ja RÓWNIEŻ SIĘ ZGADZAM
    • Gość: krzysiek Re: Oglądałem ten mecz na "trybunach" i.... IP: *.rev.pro-internet.pl 13.05.09, 15:25
      ...wyglądało jakby Lech myślał, że sezia odgwiżdże faul (bo widać ewidentnie jak Lech fauluje jednego Lechiste tuż przed polem karnym). Mecz zdecydowanie pod dyktando Lechii. Jagiellonia nie miała zbyt wiele do powiedzenia. Sędziowanie oczywiści na korzyść Jagielloni ale tylko na początku. Mimo zakazu pod stadionem ponad 3,000 kibiców Lechii!
    • Gość: Gary 27. kolejka. Lechia - Jagiellonia 3:1. Piątek (... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:09
      Wydaję mi się że po pierwszym błędzie powinien wrócić na pole bramkarza, a nie
      bawić się w obrońcę bo jeśli obrońca zkiksuje to nic wielkiego się nie powinno
      stać ale jeśli bramkarz kiksuje przed polem karnym to aż się prosi o bramkę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka