Dodaj do ulubionych

Olbrzymi błąd arbitra. Dudek był faulowany w po...

IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 01:02
dobrze ze nie gwiznal ewidentnego karnego. rok temu gwiznal po
symlce gancarczyka w polu karnym, a drugiego gola slak strzelil w "
przewadze " gdy ponad minute zawodnik jagi lezal na murawie z
wybitym zebem. wiec redaktorzyno nie p ...ieprz ze sedzia odebral
slaskowi punkty bo juz rok temu powinno byc 2:2. dobrze hanysom.
sprawiedliwosci stalo sie zadosc...
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka