GoĹÄ: krk IP: *.chello.pl 31.08.09, 09:36 Sarzałło mój Boże i tacy sa wlasnie dziennikarze w wybiorczej buahaha z rozdzielnika partyjnego taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: S ostatni klip trzeba trochę przyciąć na końcu ;) IP: *.zax.pl 31.08.09, 09:51 Piękna bramka Pawła Gamli, też ją wybrałem na bramkę kolejki, takie uderzenie jak nie z naszej ligi, bo wreszcie pod poprzeczką, a nie "minimalnie obok słupka" lub "wysoko ponad bramką" :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Wisła mistrzem już na jesieni? Lech ma problem ... IP: *.icpnet.pl 31.08.09, 10:02 Jeżeli Sarzało się zastanawia, to Sarzało nie umie liczyć. Nawet, gdyby Wisła wygrywała każdy swój mecz, a we wszystkich pozostałych spotkaniach każdej kolejki padały remisy, to nie ma szans na mistrza w listopadzie. Najwcześniej może się to stać, czysto teoretycznie, chyba w 19. kolejce. A to już będzie marzec. Do szkoły, redaktorku z Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mscan Re: Wisła mistrzem już na jesieni? Lech ma proble 31.08.09, 10:36 PROPONUJĘ TOTALNY BOJKOT TZW. "EKSTRAKLASY" (BUHAHAHA). Jeżeli chcemy obejrzeć wyreżyserowane widowisko, to polecam raczej teatr albo kino - tam jest lepszy scenariusz, lepszy reżyser i profesjonalni, o niebo lepsi aktorzy. Do tego nie ma się co podniecać rywalizacją drużyn, które nie mają nic do powiedzenia w konfrontacji ze słabeuszami z dowolnej ligi zagranicznej. PAMIĘTAJMY - OD 27 SIERPNIA NIE MA JUZ POLSKICH DRUŻYN W PUCHARACH!!! ZACHĘCAM DO TOTALNEGO BOJKOTU TZW. "EKSTRAKLASY". Odpowiedz Link Zgłoś
vega01 Wisła mistrzem już na jesieni? Lech ma problem ... 31.08.09, 10:44 Panie redaktorze czasami Pan pieprzy trzy po trzy ale mowienie po co Wisła wygrywa czy to z ironia czy bez jest totalnym idiotyzmem!!! Wszystkie polskie druzyny odpadly tutaj jest problem to nalezy skomentowac oraz to ze Wisla nie trafila z forma a teraz puki co leje wszystkich jak leci!! Innie gubia z latwoscioa punkty Wisla tylko skurpulatnie je gormadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rudinho po co im mistrz? IP: *.icpnet.pl 31.08.09, 14:51 owszem, wszyscy odpadają, ale Wisła odpadła z najłatwiejszym rywalem. Jako jedyna odpadła będąc rozstawioną! I dlatego jestem zdania, że lepiej by było gdyby za takie akcje jak z Levadią Wisła miała zakaz pucharów na rok. Dlatego zgadzam się z redaktorem. Po co oni mają zdobywać mistrza, jak potem tak pieprzą w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxxxxxxxx Re: Wisła mistrzem już na jesieni? Lech ma proble IP: *.chello.pl 13.09.09, 20:50 Racja xD. Wisła wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mg wisła ty cieniasie IP: *.range86-156.btcentralplus.com 31.08.09, 11:43 już was nie oglądam. po lewadii jestescie dla mnie frajerami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirk Kompromitacja Sarzało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 12:24 1. Wygląda tragicznie jak po wczorajszej maksymalnej popijawie 2. Mówienie o tym po co Wisła wygrywa, jest skrajnym debilizmem, niech wygrywają inne kluby, kto im broni? Boli Sarzałę, że wisła, pomimo, że taka słaba leje po kolei wszystkich w polskiej lidze. 3. Przyznawanie mistrzostwa po 5 kolejkach to następny idiotyzm. Wisła ma 3 punkty przewagi nad 2 zespołem a to na pewno nie gwarantuje mistrzostwa na 25 kolejek przed końcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obiektywny Wisła mistrzem już na jesieni? Lech ma problem ... IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.09, 15:40 Wisla sie buduje 10 lat a pyry sie polaczyli z amica i chca swiat zwojowac, Wisla to jest wylegarnia stadnina poligon dla pilkarzy zeby ich szybko sprzedac bo na europe jest za slaba. Odpowiedz Link Zgłoś