a.n.i.a.78
14.07.11, 10:37
Mój synek ma prawie 15 miesięcy i od prawie 2 miesięcy mamy problem z jego kupką. jego kupki są bardzo rzadkie, czasami robi je kilka razy dziennie, czasem jest to sam śluz. na początku czerwca robił bardzo rzadkie zielone kupki i pani doktor dała mu bactrim. w międzyczasie mial wirusa i biegunkę, także kupka to była sama woda. Potem sytuacja wróciła do normy, pojechaliśmy na wczasy kupa wygklądała normalnie. w tym czasie jadł wszystko normalnie, tj. na śniadanie kaszkę ryżową kakaową albo bułeczkę z masłem i szynką, na obiad zupę i coś ze słoiczka hipp, na deser owoce ze słoiczka, a na kolację znów albo kaszkę albo kanapeczki i danonka, pije głownie herbatki z hippa, czase zje biszkopta. teraz je tak samo, a kupy są rzadkie, ze śluzem, lub jest to sam śluz. nie wiem czy jest to uczulenie na wywar z zupy czy ulepszacze, bo zaobserwowałam, że jak zjadł rosół to wtedy kupa była rzadka, prawie woda. Jak zjadł zupę ogórkową, to za kila godzin ją wydalił nieopstawioną. pani doktor nam sugerowała w czerwcu posiew kału i nie wiem sama co o tym myśleć. prosze o odpowiedz i pomoc.