Dodaj do ulubionych

koniec ciszy wyborczej.

20.06.10, 20:01
Robi sie groznie.
Obserwuj wątek
    • madameblanka Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 20:03

45,7% wrrrr!

szkoda,słabo sie postaraliście towarzyszu mogliscie i tu Igorze pomataczyć,
      chociaż na te 51% hehehe...
      • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 20:09
        madameblanka,za duzo uwagi poswiecilem wyniku mecza Wlosi-N.Zelandia.Pochlonela
        mnie zadza piejadza,co dostane z wygranej kzeta, i zaniechalem ten
        temat.Przyznaje swoja wine i obiecuje ze za dwa tygodnia zrobie wszystko,zeby
        nie bylo powtorki z przed pieciu lat.
        P.S. mialo byc nie tak,Bronek powinien byl wygrac juz w I turze.
        • madameblanka Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 20:28

> P.S. mialo byc nie tak,Bronek powinien byl wygrac juz w I turze.

Jakby ludzie co głosowali na kandydatów bez szansy na wygraną, oddali by jedyny
          słuszny głos:P na Bronka, chociazby zaoszczędzono kolejnych wieeeelu milionów
          złotych na II turę.
          • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 20:44
            Dobrze wiedzieć na kogo głosują ruscy agenci :P
            • ingeborga.dapkunaite Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 20:45
              I na złość Igorowi zagłosowałeś/aś naprzeciwko? ;-P
              • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 20:48
                Napisałem na karcie "precz z ruskimi agentami" ;P
                • ingeborga.dapkunaite Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 20:56
                  Co tak skromnie? Ktoś coś takiego ponoć wymalował na ścianie jednej
                  z komisji wyborczych (ponoć, bo nie wiem, czy to nie jest plota).
                  Może to Ty w tym paluszki maczałeś i potem - "pójść na całość",
                  czyli napisałeś na karcie? ;-D
                  • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:04
                    Niestety nie udało się mi napisać na ścianie, całą noc policja pilnowała. To
                    miała być zorganizowana ogólnopolska akcja
                    • ingeborga.dapkunaite Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:26
                      No właśnie, jak liczy się na ogólnopolską zorganizowaną akcję, to
                      coś takiego i wychodzi. Błąd tkwi w samym założeniu "zorganizowana".
                      Jakby niezorganizowana, to wszyscy by wyleźli, a tak wyszło jak
                      wyszło.
                      • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:30
                        No właśnie :( . Ale to wszystko przez tych agentów w policji.
                        • ingeborga.dapkunaite Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:53
                          Wszystko przez pokrętne polskie myślenie, bo jak coś jest
                          zorganizowanego, to trzeba zrobić naodwrót, a jak niezorganizowane,
                          to lecieć w te pędy do tego. Chyba jesteśmy jedynym krajem, w którym
                          tak na przykład - na odgłos strzałow wszystko, co się rusza, w tym
                          niepełnosprawni na wózkach i matki z wózkami, pędzą w kierunku
                          strzałów, zamiast kryć się po kątach.
            • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 20:59
              ergief,ja juz prfzyznal sie czyim agentem
              jestem
              .
              Dla tego twoja uwaga na temat tego,na klogo glosuja ruskie szpiony,jest nietrafna.
              • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:14
                Zdecyduj się, wcześniej przyznałeś się do kontaktów z Łubianką.
                Może jesteś podwójnym agentem?
                • ingeborga.dapkunaite Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:27
                  A może on jest tym agentem, którego każdy wywiad wygania, jak już
                  się pozna, co to za agent? ;-P
                  • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:32
                    Agent specjalnej troski ;)
                    • ingeborga.dapkunaite Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:54
                      No. Najpierw nie wiedzą, że to taki agent i zatrudniają, a potem
                      łapią się za głowę i wypędzają. ;-)
                  • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:37
                    Nikt mnie nie wygania,wrecz przeciwnie,kazda agencja wywiadowcza stara sie
                    pozyskac mnie,jako swojego agenta. jestem bardzo skuteczny.
                    • joanna_on-line Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:44
                      igor_uk napisał:
                      jestem bardzo skuteczny.

a mogę zapytać w czym jesteś taki skuteczny Igorku??? tak z czystej ciekawości :P
                      • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:55
                        Joanna,wczoraj kzet poprosil mnie cos zrobic,zeby dzis N.Zelandia nie przegrala
                        z Wlochami i mamy remis ,to tylko pierwszy z brzegu
                        przyklad
                        .
                        • joanna_on-line Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 22:12
                          igor_uk napisał:

> Joanna,wczoraj kzet poprosil mnie cos zrobic,zeby dzis N.Zelandia nie
                          przegrala z Wlochami i mamy remis ,to tylko pierwszy z brzegu
                          > przyklad

> .

aha - no to skoro jesteś taki dobry w te klocki, to ja ślicznie Cię poproszę,
                          żeby Polacy wygrali wszystkie pozostałe mecze w Lidze Światowej - tylko mi nie
                          mów, że to nie do zrobienia - w nagrodę dostaniesz (własnoręcznie przeze mnie
                          wyrzeźbiony;) medal z kartofla :-)))
                          • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 22:18
                            joanna,o tym porazmawiamy pozniej,najpierw druga tura wyborow.I tak juz przez
                            kzeta zaniedbalem pierwsza.
                            P.S. powoli zaczynaj mnie nudzic te wyglupy.Chyba czas skonczyc z tym forum.
                            • joanna_on-line Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 22:39
                              igor_uk napisał:

> joanna,o tym porazmawiamy pozniej,najpierw druga tura wyborow.I tak juz przez
                              > kzeta zaniedbalem pierwsza.
                              > P.S. powoli zaczynaj mnie nudzic te wyglupy.Chyba czas skonczyc z tym forum.

no jasne - jak trzeba zrobić coś konkretnego, to Tobie się nudzi pfffff :P

PS. z forum możesz sobie kończyć, tylko te Ligę Światową mi załatw i będziemy
                              kwita ;)))
                          • fox1984 Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 22:26
                            Dołączam się do tej prośby :)
                            • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 23:13
                              Dziwczyny,ale najpierw musicie mnie wytlumaczyc o co wam chodzi.Ja juz
                              wspominalem na forum,ze ogladanie sporta w TV mnie nie interesuje,wole uprawiac
                              sport sam,niz ogladac jak go uprawiaja inni.Co to za liga ? kogo mam sprzatnac?
                              I tak dalej,musicie mnie dokladnie wszystko powiedziec.kzet wczoraj mnie
                              wszystko wylozyl (nawet ile ma zamiar postawic na wynik) i ma swoje.
                              • joanna_on-line Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 23:46
                                igor_uk napisał:

> Dziewczyny,ale najpierw musicie mnie wytlumaczyc o co wam chodzi.(...)Co to
                                za liga ? kogo mam sprzatnac?

Ty nikogo nie sprzątaj, załatw to jakoś bardziej dyplomatycznie, ale tak, żeby
                                na początek te 6 meczy było wygrane dla nas - tu masz link:

www.siatkowka-w-obiektywie.pl/index.php/liga-swiatowa-2010-grupa-d/
                                w tabelce daty najbliższych meczy: 26, 27 czerwca - w zasadzie te dwa możesz
                                sobie odpuścić - poradzimy sobie bez Twojej ingerencji, zajmij się natomiast
                                tymi spotkankami: 3,4,8,9 lipca ;)
                • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:30
                  ergief czy w tam tym postie ja mowilem,ze jestem agentem Moskwy?Tam byla tylko
                  mowa o tym,ze ja mialem rozmowy na Lubiance.co twoim zdaniem,SIS nie moze
                  doradzac FSB?
                  • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:36
                    To dlaczego groziłeś mi śmiercią za rozszyfrowanie ruskiego zamachu?
                    "P.S.ergief,ty moze tego jeszcze nie wiesz,ale ty juz nie zyjesz. "
                    • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 21:40
                      ergief ,czy ja cie grozilem? Czy tylko cie uprzedzilem,poniewaz dowiedzial sie
                      na lubian ce,ze szykuja na ciebie zamach.to ze zyjesz,to tylko dzieki mnie,ty
                      "niewdzieczniku"!
                      • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 22:03
                        No nie wiem, może to była to próba zastraszenia za słowa prawdy. Nigdzie nie
                        uciekłem a żyję. Muszę jednak przyznać że jesteś cwańszym agentem niż myślałem,
                        chcesz teraz wzbudzić we mnie uczucie wdzięczności do Ciebie za "uratowanie" mi
                        życia i zwerbować ;)?
                        • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 22:07
                          ergief,ja cie w tam tym postie napisalem dokladnie tak,to jest cytat skopiowany.

P.S.ergief,ty moze tego jeszcze nie wiesz,ale ty juz nie zyjesz.

Jak widzisz,to mozno potraktowac,tylko jako ostrzezenie.
                          • ergief Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 22:42
                            I tak nie oczekuj "wdzięczności", nie zdradzę :P
                            • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 23:11
                              ergief,a ja i nie oczekuje na zadna wdziecznosc.dla mnie wystarcze ,ze widze
                              twoja sygnaturke.
              • avgas80 Re: koniec ciszy wyborczej. 20.06.10, 23:59
                Nie prawda.Za takie wyznanie, w londyńskiej mgle
                nadziali by Ciebie na parasol. Oni też potrafią
                zrobić mgłę na zawołanie.
    • joanna_on-line Re: koniec ciszy wyborczej. 21.06.10, 01:37
      igor_uk napisał:

> Robi sie groznie.

no i wykrakałeś!!!

dane z 48,8 % komisji wyborczych:

Komorowski: 39,1%
      Kaczyński 38,34 %
      • joanna_on-line Re: koniec ciszy wyborczej. 21.06.10, 01:40
        joanna_on-line napisała:

> igor_uk napisał:
        >
        > > Robi sie groznie.
        >
        > no i wykrakałeś!!!
        >
        > dane z 48,8 % komisji wyborczych:
        >
        > Komorowski: 39,1%
        > Kaczyński 38,34 %
        >
        errata: Komorowski: 39,08 % ;/
        • iminie Re: koniec ciszy wyborczej. 21.06.10, 20:36
          Ja pierdziu :/
          Dlaczego te wszytskie PiSiorki tak się boją przyznać przed wyborami
          na kogo będą głosować i dlaczego im się zawsze chce zewrzeć
          szeregi???

Naprawdę przy tym nieobliczalnym człowieku będę pełna obaw o Polskę!
          Szkoda, że znowu się cofniemy...
          • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 21.06.10, 20:42
            iminie ,ja mam strzaszne obawy,ze 4 lipca mocherowe berete pod wodzem proboszczy
            pojda na wybory,a wyborcy Bronka pojada na wakacje.
            jedno jest tylko pocieszjaco,tak jak juz wspomnil jeden z forumowiczy.Jest
            jeszcze jeden Tu154M i wawoz przed lotniskiem nikt niema zamiaru
            zlikwidowac,moze to bedzie ciazyc nad jarkiem i nauczy go troche pokory.
            P.S.wiem ,ze zaraz nawyzywaja mnie z now od naiwnego,ale ja tak by chcial i co
            mam z tym zrobic?
            • iminie Re: koniec ciszy wyborczej. 21.06.10, 22:00
              "4 lipca mocherowe berete pod wodzem proboszczy
              pojda na wybory,a wyborcy Bronka pojada na wakacje."

Dokładnie tak będzie, ten zły sen się ziści i jedynym "zyskiem" tego
              mam nadzieję, że będzie rozpierducha PiS, mam nadzieję!!!
              • igor_uk Re: koniec ciszy wyborczej. 21.06.10, 22:03
                iminie napisała: że będzie rozpierducha PiS, mam nadzieję!!!""

Zeby twoi slowa i do Pana Boga dotarli.
        • joanna_on-line Re: koniec ciszy wyborczej. 22.06.10, 00:47
          "W wyborach prezydenckich Bronisław Komorowski uzyskał 41,54 proc., a Jarosław Kaczyński - 36,46 proc. - to oficjalne wyniki niedzielnego głosowania podane w poniedziałek wieczorem przez Państwową Komisję Wyborczą. Frekwencja: 54,94 proc."
    • romrus dlaczego 21.06.10, 20:56
      Moze ktos wyjaśnić, dlaczego Polska na wyborach została az tak podzielona geograficznie na wschód-zachód. To samo zjawisko było na Ukrainie, ale tam to jest łatwo wytłumaczyć.
      • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 22:13
        romrus ,widze nikt z Polakow niechce cie odpowiedziec na twoje pytanie,to
        postaram sie to zrobic ja,Rosjanin.
        Otoz tak zlozylo sie historycznie ze istnieje tak zwana sciana wschidnia,czyli
        jest tak ,ze na wschodzie Polski jest nizszy poziom zyzni. A Kaczynski odwoluj
        esie wlasnie do takich ludzi-biednych,maloinicjatywnych,czekajacych na to,ze im
        dadza wszystko dla dostatniej zyzni.Kaczynski nie mowi do wyborcow,ze oni
        powinny cos robic,on do nich mowi co innego,a mianowicie to,ze to zli
        ludzi-ruskie,niemcy ,zlodziei,komuchi i temu podobne barachlo,nie pozwolaja im
        zyc godnie.On nie mowi do ludzi,ze trzeba spojrzec na siebie z odrobina
        krytycyzmu,on do nich mowi, wy sa najlepsi,a tylko to barachlo wam przeszkadza.
        Na wschodzie Polski,jeszcze za PRL istnialo mnostwo kolchozow (PGR) ,gdzie ludzi
        byli pozbawione inicjatywy,wlasnosci i oni najgorzej wyszli na zmianach
        ustrojowych,mnostwo po dzien dzisieszy nie odnalazlo sie w nowej rzeczewistosci.
        romrus,to jest bardzo prymitywny opis sytuacji,ale na pisanie wiecej,jestem za
        bardzo leniwy. Moze ktos cie dokladniej to opisze,zeby nie byc gorszym
        odemnie,kacapa z polskim paszportem.
        • ergief Re: dlaczego 21.06.10, 22:23
          Wyjątkowo masz rację, im bardziej na wschód tym gorzej. Wiadomo, na Wschodzie
          (im dalej tym gorzej) to tylko brud smród i ubóstwo no i kołchozy skąd przyszły,
          ze Wschodu oczywiście z Twojej ojczyzny.
          • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 22:29
            ergief ,skad tyle zlosci w tobie? i co to za sygnaturka,ta mnie nie podoba sie.
            Kiedys mialem nick igor_53 i pod tym nickiem mialem sygnaturke osobista (tak
            jak ta twoja),juz nie moge pisac z tego nicka,do mnie admin wyslal dwa
            maila,zeby ja zmienilem sygnaturke,ale ja zlegcewazyl ostrzezenie i musialem
            zmienic nick,poniewaz z tam tego pisac juz nie moge.
            • ergief Re: dlaczego 21.06.10, 22:39
              "ergief ,skad tyle zlosci w tobie?"
              Nie ma złości to tylko taka szpila ;P
              Może to z zazdrości, jesteś ciągle adorowany na tym forum przez kobiety,
              troszczą się o Ciebie :/

Też urodziłem się na wschodzie jak state.of.independence.
              • gat45 Re: dlaczego 21.06.10, 22:46
                Bo Igor w każdym poście sprawia wrażenie, że pomógłby damie nieść
                cieżką teczkę, że nie siada przy stoliku dopóki ona nie usiądzie i
                że trzyma jej drzwi przy wychodzeniu.

Ja też urodziłam się na wschodzie :))) Ale wiatr historii mną
                miotnał dość daleko
                • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 22:50
                  gat45 napisała:

> Bo Igor w każdym poście sprawia wrażenie, że pomógłby damie nieść
                  > cieżką teczkę, że nie siada przy stoliku dopóki ona nie usiądzie i
                  > że trzyma jej drzwi przy wychodzeniu.

Przeciętny Polak tego nie zrozumie. Wszak te wredne baby wywalczyły sobie
                  równouprawnienie to niech teraz dźwigają te teczki i same otwierają sobie drzwi ;-)
                  • gat45 Re: dlaczego 21.06.10, 22:55
                    Toteż właśnie dlatego Elgriefowi tłumaczę :(((
                    • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:02
                      Nic nie wytłumaczysz słownie. Tu trzeba przejść do czynów.

Ja jednemu kolesiowi, który przepychał się przede mną drzwiami, kilka razy tak
                      skutecznie wpakowałam łokieć między żebra, że teraz puszcza mnie przodem.
                      Wprawdzie szacunku do kobiet jako takich chyba nie nabrał, ale respekt wobec
                      damskiego łokcia ma :-)))
                  • joanna_on-line Re: dlaczego 21.06.10, 23:21
                    state.of.independence napisała:

> gat45 napisała:
                    >
                    > > Bo Igor w każdym poście sprawia wrażenie, że pomógłby damie nieść cieżką
                    teczkę, że nie siada przy stoliku dopóki ona nie usiądzie i że trzyma jej drzwi
                    przy wychodzeniu.
                    >
                    > Przeciętny Polak tego nie zrozumie. Wszak te wredne baby wywalczyły sobie
                    równouprawnienie to niech teraz dźwigają te teczki i same otwierają sobie drzwi ;-)
                    >

>
                    > łał - to ja chyba jestem apolityczna, bo jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu,
                    że Igor ... jakby tu delikatnie to ująć... męski szowinista to nieco za mocne,
                    ale ta atencja do kobiet to jakoś mocno podejrzana mi się wydaje :P - no cóż
                    mówiąc krótko nie odnoszę takiego wrażenia, jak szanowne koleżanki ;)))

PS. bez obrazy Igorku - pamiętasz chyba, że co najmniej dwa razy zwracałam Ci
                    uwagę na Twoje szowinistyczne zapędy ;)))
                    • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:32
                      joanna,ja napewno nie jestem meskim szowinistem.Jestem raczej niesmialym
                      babiarzem. i to jest prawda. Jak mialem 18 lat ,to spotykalem sie z dwoma
                      dziwczynami na raz ( doslownie),chodzili razem ( w trojke) do kina,na tancy i ja
                      ich naprawda kochalem,obie,a ozenil sie na innej.
                      • joanna_on-line Re: dlaczego 21.06.10, 23:37
                        igor_uk napisał:

> joanna,ja napewno nie jestem meskim szowinistem.Jestem raczej niesmialym
                        babiarzem. i to jest prawda. Jak mialem 18 lat ,to spotykalem sie z dwoma
                        dziwczynami na raz ( doslownie),chodzili razem ( w trojke) do kina,na tancy i ja
                        ich naprawda kochalem,obie,a ozenil sie na innej.

hehe nie jestem pewna, czy to lepsze :P

trójkąciki - no proszę, proszę... ale nie martw się Igorku, to nie taka znowu
                        rzadkość - też miewałam momenty, kiedy "chodziłam" z dwoma chłopakami, tylko
                        byłam o tyle sprytniejsza, że raczej ich ze sobą nie poznawałam :P
                        • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:44
                          joanna_on-line napisała: nie jestem pewna, czy to lepsze""

joanna,ja rowniez nie wiem,co jest lepsze dla mnie,byc babiarzem,czy meskim
                          szowinistem. Jak by byl meskim szowinistem,to napewno by nie ozenil sie w
                          pierwszy raz w wieku 20 lat .
                          • joanna_on-line Re: dlaczego 22.06.10, 00:35
                            igor_uk napisał:

> joanna_on-line napisała: nie jestem pewna, czy to lepsze""
                            >
                            > joanna,ja rowniez nie wiem,co jest lepsze dla mnie,byc babiarzem,czy meskim
                            szowinistem. Jak by byl meskim szowinistem,to napewno by nie ozenil sie w
                            pierwszy raz w wieku 20 lat .

najlepiej wybrać coś pomiędzy :D

a poza tym, to wydaje mi się, że mamy zupełnie różne definicje męskiego
                            szowinisty ;)))

"dobra żona nie jest zła, może nawet być całkiem użyteczna" :D :D :D
                      • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:41
                        igor_uk napisał:

> ja ich naprawda kochalem,obie,a ozenil sie na innej.

Biedaczek!
                        (to cytat ze "Świętoszka" Moliera)
                • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:13
                  gat45 ,wiez co,moze troche z tym przysadzila ty,ale cos jest na rzeczy.Jakos
                  czuje zawsze potrzebe byc pomocnym dla kobiet.Przez to mam nie raz
                  nieporozumienia z zona.Ale ,przynajmnie,dzieki temu, widze ze jest zazdrosna,a
                  jak zazdrosna,to znaczy kocha.
              • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 22:48
                ergief napisał:

> Też urodziłem się na wschodzie jak state.of.independence.

I dlatego Cię nie chcę - nie ta bajka ;-p
              • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:00
                ergief ,niech cie bedzie.A co dotyczy sygnaturki,to mam prosbe zmien.Dla mnie
                jak jest mowa o kims ,ze potrzebuje specjalna troske,to kojarzy sie
                jednoznacznie ze starym ramolem,niedoleznym ,a poniewaz wchodze w taki wiek
                ,lekko powyzej sredniego,to zaczynam z tego powodu czuc pewne kompleksy.
                • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:08
                  igor_uk napisał:

> to zaczynam z tego powodu czuc pewne kompleksy.

Nie pamiętam całego wierszyka, ale mistrz Kochanowski napisał kiedyś, że "u
                  starego dębu zdrowy korzeń bywa" ;-)
                  • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:14
                    kocham cie state!!!

state.of.independence napisała: "u
                    starego dębu zdrowy korzeń bywa".
                    • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:19
                      igor_uk napisał:

> kocham cie state!!!

A za co znowu mnie kochasz?

> state.of.independence napisała: "u
                      > starego dębu zdrowy korzeń bywa".

Ja to tylko z litości napisałam, a Ty od razu tak poważnie ;-PPPPPP
                      • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:23
                        powaznie ty to napisala,czy z litosci,to niewazne,przeciez ty tylko zacytowala
                        slowa wielkiego czlowieka,a on napewno,jak to mowil,to nie mial zamiaru mnie
                        pocieszyc,a tylko mowil prawde.
                        • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:31
                          On mówił prawdę, ale o sobie samym. O Tobie nic tam nie wspominał.
                          A wiesz jak to jest w życiu: wielcy ludzie mają wielkie możliwości i to czego
                          mistrz dokonał to czasem jest niemożliwe do zrobienia dla uczniów.
                          • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:35
                            state,wiem,ze nie zawsze uczen moze dokonac tego co mistrz,ale cale
                            szczescie,nie jestem jego uczniem,dla tego tej zasady do siebie nie bede brac.
                            • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:43
                              Ale niczyim mistrzem też nie jesteś, więc nie wiadomo, czego jesteś w stanie
                              dokonać.
                              • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:50
                                state.of.independence,czego juz dokonalem,to z tego moge byc dumny.Mam trzy syna
                                i corke.
                                • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 00:01
                                  Igor, a kiedy to było! Przecież to prehistoria, kiedy Ty dokonywałeś tych
                                  chwalebnych czynów ;-PPP
                                  • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 00:05
                                    state,nu nie tak juz i dawno.
                                    • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 00:14
                                      Ale z drugiej strony też nnie wczoraj ;-P
                • ergief Re: dlaczego 21.06.10, 23:14
                  Ok, sygnaturki zlikwidowane.
                  • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:16
                    ergief,nie musiales likwidowac,mozesz miec,nawet napisac w niej ,ze igor_uk jest
                    wariatem,tylko zeby nie bylo zadnych sugestji co do wieku.
                    • ergief Re: dlaczego 21.06.10, 23:22
                      Tam nie było sugestii co do wieku, nie oglądałeś komedii z Austinem Powersem,
                      agentem specjalnej troski?
                      • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:33
                        ergief,oczewiscie ze ogladalem,ale napisalem do ciebie,ze mam pewne kompleksy,a
                        jak chyba wiesz,kompleksy zawsze sa irracjonalne.
                    • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:22
                      igor_uk napisał:

> zeby nie bylo zadnych sugestji co do wieku.

Czym Ty się Igor przejmujesz? Ja przez to forum osiwiałam (a właściwie nie
                      zauważyłam, że farba mi się z włosów zmyła trochę) i jakoś z tym żyję. Mam
                      drugie opakowanie w zapasie, jutro się odmłodzę i pies z kulawą nogą się nie
                      dopatrzy o co w tym chodzi.
                      • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:37
                        state,jestes genialna,a mnie do glowy nawet nie przyszlo,ze za pare funtow moge
                        odmlodzic sie,farbujac wlosy.jutro tak i zrobie,tylko musze z toba poradzic
                        sie,w jaki kolor najlepiej przefarbowac wlosy.oczy mam zielone.
                        • joanna_on-line Re: dlaczego 21.06.10, 23:39
                          igor_uk napisał:

> state,jestes genialna,a mnie do glowy nawet nie przyszlo,ze za pare funtow
                          moge odmlodzic sie,farbujac wlosy.jutro tak i zrobie,tylko musze z toba poradzic
                          sie,w jaki kolor najlepiej przefarbowac wlosy.oczy mam zielone.

sorki, że się wtrącę - rude Igorku, koniecznie rude - oganiok ;)))
                          • ergief Re: dlaczego 21.06.10, 23:42
                            Racja rudy=fałszywy.
                          • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:45
                            joanna i podobal sie by ja cie
                            takim?
                            • joanna_on-line Re: dlaczego 22.06.10, 00:41
                              igor_uk napisał:

> joanna i podobal sie by ja cie
                              > takim?

ależ skąd!!! wyobraź sobie siebie z takimi włosami, jak moje tzn. na moim
                              awatarze ;) i do tego zielone oczy (zamiast brązowych) - cymes!!! ;)))
                        • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:53
                          igor_uk napisał:

> tylko musze z toba poradzic
                          > sie,w jaki kolor najlepiej przefarbowac wlosy.oczy mam zielone.

Tylko nie farbuj włosów na zielono! Zrób się na blond, będziesz wyglądał sexi.
                          Ten stary pijaczyna Joe Walsh z Eagles też się na blond farbuje i całkiem dobrze
                          wygląda:
                          www.exposay.com/celebrity-photos/marjorie-bach-and-joe-walsh-grammy-foundations-starry-night-honors-sir-george-martin-3OcPB9.jpg
                          • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 00:00
                            state,tak i zrobie.
                            P.S."Hotel California" nadal jest moja ulubiona piosenka.
                            • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 00:08
                              Mnie tam bardziej pasują ich najnowsze wynalazki, chociaż starzy fani twierdzą,
                              że tego co ostatnio nagrali to się nie da słuchać.

A wystarczy, że tylko usłyszę głos Walsha i ani jego paskudna gęba, ani to, że
                              jest po sześdziesiątce nie przeszkadzaja mi w snuciu marzeń i wizji mocno
                              niemoralnych.
                              • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 00:12
                                state.of.independence napisała: nie przeszkadzaja mi w snuciu marzeń i wizji
                                mocno niemoralnych. "

I tym mocnym akcentem mozno zakonczyc na dzis dyskusje.
                                state,dobra noc.
        • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 22:25
          igor_uk napisał:

> Moze ktos cie dokladniej to opisze,zeby nie byc gorszym
          > odemnie,kacapa z polskim paszportem.

Nie bardzo jest o czym pisać. Ja się urodziłam w jednym z województw w którym
          Kaczyński zyskał największe poparcie, mieszkam i pracuję na drugim końcu Polski
          (i tu Kaczyński zyskał małe poparcie) i różnica w mentalności ludzkiej jest ogromna.

Tu gdzie teraz mieszkam co drugi ma jakąś małą firmę, nieważne, że zarabia
          grosze, ale jak dobrze pokombinuje to tu jakaś dotacja unijna, tam kredyt na
          rozwój firmy, tam coś innego. Na pytanie "Co słychać" odpowiada się "W porządku".

A tam, gdzie się urodziłam - czas stanął w miejscu. Mało kto potrafi zrobić coś
          konstruktywnego ze swoim życiem, z kawałkiem pola, lasu, działką nad rzeką.
          Każdy narzeka a na pytanie "Co słychać" odpowiada "Stara bieda". Cały problem
          tkwi w ogromnej przepaści w pojmowaniu świata i swojego w nim miejsca. Na
          zachodzie Polski człowiek czuje się "żaglem, sterem, okrętem", na wschodzie -
          liściem rzucanym podmuchami wiatru.
          • romrus Re: dlaczego 21.06.10, 22:58

Na zachodzie Polski człowiek czuje się "żaglem, sterem, okrętem", na wschodzie - liściem rzucanym podmuchami wiatru.

Super. Dziękuję, State.
            • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:03
              romrus ,skad tak dobra twoja znajomosc jezyka polskiego.Tak jak patrze na twoi
              posty i porownuje ze swoimi,to mnie robi sie wstyd.Ja mam polskie
              obywatelstwo,mam zone Polke,na co dzien mowie w jezyku polskim,ale ty robisz o
              wiele mniej bledow ,niz ja.
              • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:06
                Igor, to jest proste: Ty za dużo gadasz. A czym więcej gadasz tym większe
                prawdopodobieństwo, że zrobisz jakiś błąd ;-ppp
                • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:09
                  state.of.independence,to ze jestem papla,wiem nie od ciebie,sam to wiem.
                  • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:13
                    Ja Ci nic nie zarzucam, ja tylko tłumaczę podstawy rachunku prawdopodobieństwa.
                    • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:21
                      state.of.independence ,co i na tym watku zaczniemy rozwazac teorie wzglednosci i
                      jej wplyw na ilosc bledow ortograficznych i stylistycznych Igora_uk.A jeszcze
                      fajniej bylo by rozwazyc dualizm korpuskularno-falowy i mikrofizyczne przyczyny
                      wpadek jezykowych igora_uk.
                      • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:27
                        igor_uk napisał:

> A jeszcze fajniej bylo by rozwazyc dualizm korpuskularno-falowy i
                        > mikrofizyczne przyczyny wpadek jezykowych igora_uk.

Dualizmu nie ma co rozważać. Jeśli masz zarówno obywatelstwo rosyjskie jak i
                        polskie to ten dualizm jest faktem dokonanym. Szkoda czasu na wałkowanie tego
                        tematu.
                        • igor_uk Re: dlaczego 21.06.10, 23:39
                          state,mam tylko jedno obywtelstwo-polskie,dla tego,wbrew pozoram,ten temat nie
                          jest tak marnym,zeby na niego bylo szkoda czasu.
                          • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 00:03
                            To co Ty z obywatelstwem rosyjskim zrobiłeś? Nie no, jak masz tylko polskie to z
                            Ciebie żaden Rosjanin.
                            • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 00:07
                              state,ja nigdy nie mialem rosyjskiego obywatelstwa.mialem radzieckie.
                              • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 00:17
                                No ale to mi nie tłumaczy, czemu to obywatelstwo zawieruszyło się w tych
                                wszystkich przemianach ustrojowych.
                                • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 00:19
                                  state o tym odpisze cie na prywate,bo to nie jest temat na forum.
                                • gat45 Re: dlaczego 22.06.10, 07:25

> No ale to mi nie tłumaczy, czemu to obywatelstwo zawieruszyło się
                                  w tych
                                  > wszystkich przemianach ustrojowych.
                                  >
                                  PRZED. Przed przemianami pewnie, bo wtedy by musialo. Obywatele
                                  radzieccy nie mieli prawa posiadania dwóch obywatelstw.
              • romrus Re: dlaczego 21.06.10, 23:19
                igor_uk napisał:

skad tak dobra twoja znajomosc jezyka polskiego.

Nie jest dobra, rozmawiam moze i nie zle, ale pisac to jest caly problem. Chiba cos z genetiki, bo pochodzenia polskiego ze strony babczi jestem, ale w rodzinie po polsku nikt nie mowil.
                3 lata Polsce - to wszystko. Francuski znam leipej, po angelsku tez sie dogadamy.
                • gat45 Re: dlaczego 22.06.10, 07:34
                  Alors - à ton service lorsqu'il faudra traduire les élucubrations
                  particulièrement oiseuses de ce forum :)))))

A jeżeli Cię interesuje ten rzeczywisty ślad po rozbiorach, to na
                  początek obejrzyj sobie mapę kolejową Polski. Zabór pruski jeszcze
                  jakoś się kupy trzyma z Galicją, ale już zabór rosyjski jest z
                  resztą ledwie-ledwie połączony. I tak to trwa.
                  • romrus Re: dlaczego 22.06.10, 22:31
                    gat45 napisała:

Alors - à ton service lorsqu'il faudra traduire les élucubrations
                    > particulièrement oiseuses de ce forum :)))))

Faus pas traduire, dam sie rady, ale to bylo gentille.
                    >
                    > A jeżeli Cię interesuje ten rzeczywisty ślad po rozbiorach, to na
                    > początek obejrzyj sobie mapę kolejową Polski. Zabór pruski jeszcze
                    > jakoś się kupy trzyma z Galicją, ale już zabór rosyjski jest z
                    > resztą ledwie-ledwie połączony. I tak to trwa.

To jest naprawde iteresujace dla analizy.
            • state.of.independence Re: dlaczego 21.06.10, 23:04
              Polecam się na przyszłość. Swoją drogą - za dużo na kajaku pływam, stąd takie
              porównania :-)
        • romrus Re: dlaczego 21.06.10, 22:34
          igor_uk napisał:
          widze nikt niechce cie odpowiedziec na twoje pytanie,to
          postaram sie to zrobic ja

Dziękuję, Igor_uk. Myślałem, że nie rozumiem tej sytuacji, ale to nie tak.
          Mieszkałem w zachodniej Polsce i byłem tam miesiąc temu. Moi koledzi sa z Zachodu i sa ludzie bardzo pragmatyczni, w dobrem sense. Zobaczimy, co bedzie dalej. Nie jestem obojętny, ale jestem obserwatorem z boku. Nie mam prawa mówić, bo nie jestem obywatelem RP.
          • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 22.06.10, 21:44
            Romrus
            Nie sluchaj zadnych igorkow i statow. Jedno mlode a drugie nie z Polski.
            Podzial wyborcow na Polske wschodnia i zachodnia bardzo dobrze pokrywa sie z
            etnicznym zasiegiem ludnosci polskiej przed I w sw (moze z wyj wielkopolski). Na
            zachodzie jest ludnosc czesciowo mieszana (przesiedleni Ukraincy, ludnosc
            autochtoniczna slaska opolskiego, polscy przesiedlency z kresow, czesto o
            mieszanych korzeniach). Ludnosc ta podlegala silnej komunistycznej indoktrynacji
            (dlugi brak stalej administracji kosciola katolickiego, liczne PGR, brak
            przedwojennych polskich biznesow itp).
            Ludzie z zachodu sa po prostu przez te silne postkomunistyczne wplywy o wiele
            bardziej podatni na glosowanie na kandydatow kosmopolitycznych i (lub) zaleznych
            od moskwy.
            Gadanie o biznesikach i wiekszej inicjatywie ja bym miedzy bajki wlozyl, zachod
            Polski po prostu po Niemcach zawsze byl o niebo lepiej rozwiniety od wschodu
            Polski a jeszcze mozliwosc zarobku w pobliskim reichu dodatkowo w ostatnich 20
            latach daje fory temu regionowi Polski.
            • romrus Re: dlaczego 22.06.10, 22:53
              zaplutykarzelupa napisał:

> Romrus
              > Nie sluchaj zadnych igorkow i statow. Jedno mlode a drugie nie z Polski.
              Dziękuję, za otpowiedz.
              Ale bede sluchal wszistkih. Moze wtedy zrozumiem.
              • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 23:02
                romrus,zauwazyles,najpierw on napisal do ciebie,zeby nie sluchal nas,a pozniej,
                praktycznie, powtorzyl za nami.
                • romrus Re: dlaczego 22.06.10, 23:09
                  igor_uk napisał:

> romrus,zauwazyles,najpierw on napisal do ciebie,zeby nie sluchal nas,a pozniej,
                  > praktycznie, powtorzyl za nami.

Wszystkich chanuje i wszystkich bede sluchal.
                • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 22.06.10, 23:12
                  jakos nie zauwazylem zeby ktorekolwiek z was napisalo ze przyczyna glosowania
                  przez zachod Polski na komuchorowskiego jest silna indoktrynacja komunistyczna
                  na tamtych terenach, a z wlasnego doswiadczenia wiem ze jeden komuch w rodzinie,
                  nawet chodzacy do kosciola, moze na pokolenia spaczyc psychike swoich protoplastow.
                  • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 23:18
                    karzelek ty moj wprawie zapomniany (gdzie tak dlugo zapodziales?),przeciez to co
                    ty tam nawypisywales o roznych bzdurach,to ja nie wspomne,ale koncowke twojego
                    postu przytocze,jako cytat:

"zachod Polski po prostu po Niemcach zawsze byl o niebo lepiej rozwiniety od
                    wschodu
                    Polski a jeszcze mozliwosc zarobku w pobliskim reichu dodatkowo w ostatnich 20
                    latach daje fory temu regionowi Polski".

Mniej wiecej o to nam ze state i chodzilo.Ze lepiej rozwiniety,a do tego ludzi
                    nie siedza i nie czekaja na zasilki.Korzystajac z mozliwosci,sami zarobiaja na
                    siebie.
                    pozdrowiam.
                    • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 22.06.10, 23:43
                      Nie wiem czy byles na zachodzie Polski, ale tam przecietne miasto poniemieckie
                      (pod warunkiem ze nie bylo bronione do ostatniej kropli krwi przed boh. A. Cz.)
                      wyglada jak duze wojewodzkie miasto w Polsce centralnej czy wschodniej. Tam byly
                      gotowe mosty, drogi, koleje, infrastrukrura, kanalizacja, cywilizacja. W Polsce
                      wschodniej do dzisiaj ludzie chodza do sraczy, bo Polska Ludowa nie przejmowala
                      sie tym, ze chodza do sraczy i maja po 2 hektary na wieloosobowa rodzine
                      rolnikow (byli potrzebni, zeby zapie...ac w komunistycznych fabrykach za miske
                      zupy). A na zachodzie dostawali dobre, murowane niemieckie gospodarstwa po
                      kilkanascie hektarow.
                      Teraz sie zapytaj samego siebie: jakie masz mozliwosci bedac ojcem 5 osobowej
                      rodziny na dwoch hektarach? Skad kasa na rozwoj? Z dotacji unijnych? Trzeba
                      miec polowe wlasnego wkladu (masz 50 tys to dostaniesz drugie 50 tys). Nie
                      slyszales o czyms takim jak dziedziczenie biedy?
                      • igor_uk Re: dlaczego 23.06.10, 00:00
                        zaplutykarzelupa,wszystko co ty tym razem napoisales jest prawda,ale Kaczynski z
                        tej dzidziczonej biedy (wskazujac jako winnego,czy ruska,czy szwaba,czy kogos
                        innego) nie wyzwoli.Bylem i Zachodzie Polski i wiele razy na Wschodzie
                        Polski,malo tego,bylem wiele razy w takiej miejscowosci,jak Tomaszow
                        lubelski,mam tam znajomych i widzialem,ze sporo tam ludzi,ktore nie czekaja na
                        pomoc unijna,nie staraja sie wyzyc z 2 ha pola,a tylko zapieprzali przez
                        ukrainska granice i wozili s tam tad wszystko,co sie dalo.jeden to byl
                        specjalistem od wozenia niklu.Tak cholera potrafil robic dodatkowe scianki w
                        swoim "Zuku",ze nie za cholere nie bylo widac.A wiekszosc to byla tam taka,co
                        chodzili do tych co wozili spiritus z Ukrainy i kupowali go z zasilkow. Tak
                        co,wiem ,ze mozno roznie podchodzic do zyzni.
                        • state.of.independence Re: dlaczego 23.06.10, 00:06
                          Ja jeszczę sprostuję, że żeby dostać dotację unijną trzeba mieć 15% własnego
                          wkładu a nie 50%, co robi sporą różnicę. I słyszałam o przypadkach gdy to 15% to
                          nie były pieniądze, ale na przykład nieruchomość czy robocizna (odfajkowanie
                          części pracy bez wynagrodzenia).

Czyli tak naprawdę wystarczy mieć dwie ręce do roboty i trochę chęci, żeby
                          zarobić. A na wschodzie Polski się urodziłam i długo bym mogła opisywać jak się
                          marnuje kawałek ziemi po dziadkach. I marnuje się przez ludzką głupotę, a nie
                          przez ruskich, komuchów czy Unię Europejską.
                          • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 23.06.10, 00:18
                            Za szczegolowe informacje (ewentualnie linki) o tych 15 procentach gotow jestem
                            poslac Ci 20 zlotych dotacji celowej na krotki kurs fotografii artystycznej ;)
                            Czegoz to ja jeszcze nie zrobie dla sztuki! (miecha)
                            • state.of.independence Re: dlaczego 23.06.10, 00:20

> Za szczegolowe informacje (ewentualnie linki) o tych 15 procentach

A poszukaj sobie sam. Co ja, służąca? Jak na forum trafiłeś, to wyszukiwarkę
                              obsługiwać potrafisz. Chyba że "nie cytaty, nie pisaty".
                              • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 23.06.10, 00:28
                                No tak, kolejna plotka ze zrodel zblizonych do plajt-formy.
                  • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 23:19

> a z wlasnego doswiadczenia wiem ze jeden komuch w rodzinie,
                    > nawet chodzacy do kosciola, moze na pokolenia spaczyc psychike
                    > swoich protoplastow.

Współczuję traumatycznych doświadczeń rodzinnych. Naprawdę nie wiem jak Ci teraz
                    pomóc.
                    • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 22.06.10, 23:28
                      Dziekuje za wyrazy.
                      Zaglosuj na Kaczora, na swietowita nie sprzymierzaj sie z krzyzakiem!
                    • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 23:29
                      state.of.independence napisała: Naprawdę nie wiem jak Ci teraz pomóc.""

A moze jakijs drobny datek karzelka podnie sie na nogi.
                      • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 23:33
                        Drobny datek? Jeśli mieszka na wschodzie Polski to i z 10 złotych powinien się
                        ucieszyć. Więcej nie dam, niech idzie do roboty :-)
            • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 23:03

> Romrus
              > Nie sluchaj zadnych igorkow i statow. Jedno mlode a drugie nie z Polski.

Jeśli "młode" to o mnie... to sprawiłeś mi wielką przyjemność. Od co najmniej
              10 lat nikt tak o mnie nie powiedział.

Co do reszty Twoich wypocin - bredzisz.
              • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 23:07
                state,to ty chwalila sie ,ze mieszkasz dzies w Niemczach,a ja caly czas chwale
                sie swoim polskim obywatelstwem.To napewno dotyczylo mnie,jak on pisal ,ze jedno
                mlode.Ja mu nawet daruje ,ze nie okreslil moja plec.

A moze u nich w UPA wszysci bezplciowe?
                • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 23:17
                  igor_uk napisał:

> state,to ty chwalila sie ,ze mieszkasz dzies w Niemczach,

> Niecałkiem tak. Chwaliłam się, że mieszkam niedaleko Berlina (to prawda), no
                  ale w Polsce. Z drugiej strony to wiesz co, trudno powiedzieć czy to tutaj
                  Polska, Niemcy czy jeszcze co innego. To taki świat bez barier i granic, więc
                  może jednak to już nie Polska...

Tak, Ty masz rację. Ja już chyba za granicą mieszkam, tylko tego nie zauważyłam.
                  W Polsce takich fajnych, otwartych i przyjacielskich ludzi to chyba nie ma. I
                  dorobić się w Polsce nie można. I brzydko w tej Polsce, i szaro. A ja jak idę na
                  spacer to mam takie piękne widoki. Ja to wszystko sprawdzę, a w szczególności
                  sprawdzę czy mi wypłata w złotówkach czy w euro przychodzi. To może być dla mnie
                  ważne :-)))

> To napewno dotyczylo mnie,jak on pisal ,ze jedno
                  > mlode.Ja mu nawet daruje ,ze nie okreslil moja plec.

Słyszałam takie powiedzenie:
                  Kobieta ma tyle lat na ile wygląda, mężczyzna - tyle na ile się czuje :-)
                • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 22.06.10, 23:22
                  A wszyscy Rosjanie to erotomani-gawedziarze?
                  nu daaa, a przyrost w Rosyji dalej spada...
                  • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 23:32
                    karzelek ty moj zapomniany (czemu nie odpowiedziales gdzie ty podziewal sie tak
                    dlugi czas?) ,nie jestem zadnym erotomanem(o gawedziarze nic nie powiem),co
                    dotyczy przyrostu naturalnego w Rosji,to ty nie martw sie,w Polsce ja lekko
                    poprawilem,to i w Rosje z czasem poprawie.
              • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 22.06.10, 23:08
                Nieprawda! To ty bredzis! I jesce wcoraj sie zesmarkalas w piaskownicy!
                • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 23:21
                  karzelek,nie chami.state nic takiego nie napisala do ciebie,zeby ty ja do
                  piaskownicy wysylales.

P.S. czyzby z ta piaskownica byla twoja podpowiedz,kogo ty miales na
                  mysli,piszac o jednem mlode?
                  • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 23:35
                    Ty, Igor, ja już wiem co chodzi z tą piaskownicą! To pisze taki czteroletni
                    dzieciak, który się wczoraj pokłócił w piaskownicy z córką sąsiadów. On mnie z
                    nią zwyczajnie pomylił!
                    • igor_uk Re: dlaczego 22.06.10, 23:42
                      state.of.independence napisała: On mnie z nią zwyczajnie pomylił!""

Czyli to nie o mnie pisalo sie,jako o mlodym. Znow ty ,state,gora.
                      • state.of.independence Re: dlaczego 22.06.10, 23:51
                        A co mi z tego, że o mnie pisał. Przez to pilnowanie dzieciaków w piaskownicy
                        przewiało mnie i w krzyżu mnie łamie. Najgorsze jest to, że od tygodnia łamie,
                        ja smaruję się jakąś maścią a to ni chu... nie przechodzi. Chciał nie chciał,
                        trza będzie pokuśtykać do lekarza :-(
                    • zaplutykarzelupa Re: dlaczego 22.06.10, 23:52
                      No psecies! ta kolezanka ze starsakow by cegos takiego ni zekla!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka