Dodaj do ulubionych

Wszelką odpowiedzialność ponoszą: 4cat i niegracz

07.03.11, 14:33
Najpierw ponosi 2 godziny 4cat, a potem 2h niegracz i znów 4cat ... i nie ma, że plecy bolą !!!

Nosić !!! ;)))

PS Zuzce darujemy noszenie, bo kobieta, może najwyżej 4cat'owi i niegraczowi pot z czoła wycierać i wodę donosić ;)))
Obserwuj wątek
    • madameblanka Re: Wszelką odpowiedzialność ponoszą: 4cat i nieg 07.03.11, 15:38

zuzka robi za źródło wiedzy, podstawia pod zapocone (z pewnością wysokie) czółka 4cata i niegracza coraz to nowsze wieści, dowody z ich codziennej obowiązkowej prasy....

• state.of.independence Re: Wszelką odpowiedzialność ponoszą: 4cat i nieg 07.03.11, 18:01
        madameblanka napisała:

> zuzka robi za źródło wiedzy

No to nie wiadomo czy nie wyschła do tej pory, jak tak chciwie Koty i Niegracze chłeptać z tego źródełka zaczęły.
    • jaruzelwszechczasow Każdy wpis na temat forum. 07.03.11, 16:06
      Jak bardzo trzeba nie mieć co robić, by takie bzdury wypisywać.

Chcesz się z kogoś pośmiać - popatrz w lusterko.
      Łysy, gruby z pryszczami na mordzie i w opadających gaciach.
      Taka paskuda musi się dowartościowywać na forum internetowym, bo w realnym życiu nie ma żadnych szans.
      • laciaty3 Re: Każdy wpis na temat forum. 07.03.11, 17:32
        Łysy, gruby z pryszczami na mordzie i w opadających gaciach.
        > Taka paskuda musi się dowartościowywać na forum internetowym, bo w realnym życi
        > u nie ma żadnych szans.

Aaaa teraz wiemy czemu tę wizytę zawdzięczamy.... Brawa za samoanalizę:) Wspieramy cię
        • jaruzelwszechczasow przelogować się należy 07.03.11, 17:54
          a jakże!
          A b(s)urdello witaj jako łaciaty3.

W twoim wyglądzie nic się nie zmieniło. Łaciaty nawet lepiej brzmi. (bo do pryszczatej mordy pasuje)
          • laciaty3 Re: przelogować się należy 07.03.11, 18:07
            No, no-co za Holmes nam się tu obajwił:) Ale jak widzę w jakiejś zubożonej wersji. Sierżant Zubek tak na oko. Tylko tamten maniery miał nieco lepsze bo poziom inteligencji podobny:) Pudło sierżancie-nie masz przez przypadek kompleksu Napolena?
            • jaruzelwszechczasow Re: przelogować się należy 07.03.11, 18:20
              dobra burdello, dobra. Nie tłumacz się.
              • laciaty3 Re: przelogować się należy 07.03.11, 18:24
                Jednak Zubek-troszkę chamowaty ale jednak Zubek:) I to z kompleksem Napoleona Rozczaruję cię-kariery na tym forum nie zrobisz. Wracaj na niezależną-tam będziesz wśród swoich.
                • jaruzelwszechczasow Re: przelogować się należy 07.03.11, 18:27
                  > Wracaj na niezależną-tam będziesz wśród swoich.

Ja jestem wśród swoich, ty zabłądziłeś.
                  Pop..ło ci się wszystko. Nie wiesz jak się nazywasz, co piszesz i jak wyglądasz.
                  • laciaty3 Re: przelogować się należy 07.03.11, 18:32
                    A to forum na niezależnej? Nie na gazeta.pl? Ewidentnie ci się, jak piszesz, pop...ło Poza tym -jak chcesz wiedzieć jak wygląda twój rozmowca to tym bardziej błądzisz. Takie rzeczy to chyba na e-darling:)
                    • tojabogdan wreszcie nowa postać komiczna 07.03.11, 18:39
                      na tym w międzyczasie już sennym forum,
                      sam nick wynikający z fobii, nienawiści i kompleksów, amunicja to niewybredne obelgi,
                      ale najważniejsze, że dostarczy nam znowu rozrywki, jak jego consortes (albo alter ego). A może to po prostu to jeden ze starszych tutaj stażem komików, ale pod przybranym nickiem?
                      • arceli Re: wreszcie nowa postać komiczna 07.03.11, 18:46
                        już mówiłem, to prawdopodobnie agenci PO udają na tym forum przygłupów z PiS przerysowaną kreską. Rozumiesz, jak się czyta te bzdury, to ludzi się boją, że jak zagłosują na PiS, to wszystkie podatki pójdą na komisję-macierewkę.
                        • state.of.independence Re: wreszcie nowa postać komiczna 07.03.11, 18:48
                          arceli napisała:

> wszystkie podatki pójdą na komisję-macierewkę.

Z drugiej strony komisja-macierewka brzmi nawet trochę lepiej niż zupa-kuroniówka ;-)
                        • laciaty3 Re: wreszcie nowa postać komiczna 07.03.11, 18:52
                          Ja bym jednak stawiał na to, że to oryginał. Aż tak udawać się nie da. Chyba że wśród agentów PO narodził się prawdziwy talent. Czyżbyśmy mieli wreszcie doczekać się Oskara za pierwszoplanowego aktora? Kurcze-a Wajdzie 85 latek strzeliło. Z takim talentem się rozminie....:)
                      • jaruzelwszechczasow Re: wreszcie nowa postać komiczna 07.03.11, 18:58
                        Zabawnybogdanie, bardziej śmiesznych postaci niż wasze nie ma na świecie.
                        Rozrywki dostarczasz ty.
                        Ja jestem bardzo poważny.
                    • jaruzelwszechczasow Re: przelogować się należy 07.03.11, 18:56
                      > Takie rzeczy to chyba na e-darling:)

Ja nie wiem, lata nie te, ale ty jak widzę masz jakieś doświadczenie.
                      Jesteś takim śmiesznym idiotą. Wielowątkowym, ale to nie choroba.
                      Te brednie tworzysz wyłącznie dla siebie. Nikt tego nie czyta, bo nic istotnego nie piszesz.
                      I co z tego, że się 4 czy 5 razy przelogujesz. Możesz być burdelmamą, czy aburdello, czy kimkolwiek.
                      Co to zmienia? Nic.
                      Dalej jesteś idiotą tworzącym głupie wątki.
                      • state.of.independence Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:05
                        jaruzelwszechczasow napisał:

> Możesz być burdelmamą

Słyszałam, że to szanowany i całkiem dochodowy zawód.
                        • jaruzelwszechczasow Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:16
                          > Słyszałam, że to szanowany i całkiem dochodowy zawód.

jeśli ci to sprawia przyjemność, to mnie nic do tego.
                          Są panowie, którzy takich usług potrzebują.
                          Jesteś w ich guście - zarabiasz.
                          Tak jak to robisz na forum o katastrofie.
                          Ktoś ci płaci ty piszesz, zmieniasz nick i piszesz dalej. I tak od wielu miesięcy.
                          Ale to forum, to miejsce publiczne i tu to twoje kurw..e nie się jest obrzydliwe.
                          • state.of.independence Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:24
                            No naprawdę - alboś Ty pijany albo nawiedzony. Takiego oryginału to już dawno na tym forum nie było.
                            • laciaty3 Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:26
                              State-nie myl oryginalności z chamstwem.
                              • state.of.independence Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:30
                                Ależ on nawet jak na to forum ma wyjątkowo oryginalny styl chamstwa. A do tego manię prześladowczą.
                                • laciaty3 Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:34
                                  Ale nie ma poczucia humoru:)
                                  • state.of.independence Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:46
                                    Nikt nie jest idealny :-)

Przypomniał mi się kawał: matka chce namówić Rachelę do małżeństwa ze starym Mosze. Ale Racheli Mosze się w ogóle nie podoba.
                                    - Mamo, ale on jest już głuchy ze starości - narzeka.
                                    - Córko, to zaleta - odpowiada matka. - Zwyzywasz dziadygę i nawet nie zrozumie, a na pewno ci nie odpyskuje.
                                    - Mamo, ale on jest już prawie ślepy...
                                    - Córko, to zaleta. Choćbyś sobie kochanka do domu przyprowadziła to i tak nie zobaczy co tam z gachem robisz.
                                    - Mamo, ale on jest już tak stary, że ledwo chodzi...
                                    - Córko, to zaleta. Wyjdziesz na cały dzień z domu, będziesz robić, co zechcesz a on przecież za tobą nie pójdzie.
                                    - Mamo, ale jemu tak okropnie z ust śmierdzi...
                                    - Oj, córko! Wybredna jesteś. Taka mała wada przy tylu zaletach :-)
                            • jaruzelwszechczasow Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:31
                              > alboś Ty pijany albo nawiedzony...

alboś ty masz wyobraźnię w zaniku.
                              W sumie się nie dziwię.
                            • jot-es49 Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:32
                              State!
                              Nie zniżaj się do wymiany zdań z kimś na kogo nawet splunąć nie warto!
                              Ignorować trolla!
                              • jaruzelwszechczasow Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:35
                                > Ignorować trolla!

Ale jak ty to zrobisz? Ciekawe zadanie, że sam siebie będziesz ignorował trollu!
                      • laciaty3 Re: przelogować się należy 07.03.11, 19:14
                        Sierżancie Zubek, kłamiecie w żywe oczy:) Jak nikt nie czyta skoro czyta niejaki jaruzelwszechczasow:) Uszanujcie jego skromne możliwości poznawcze oraz ewidentną fobię na punkcie absurgello, mimo, że nie rozumie tego o czym absurdello pisze. Nieładnie Zubek...:)
                        • tojabogdan komizmwszechczasów to nie jest 07.03.11, 20:38
                          ale da się pobawić jego kosztem,
                          zawsze tylko te wyrzuty sumienia, czy zabawa kosztem idioty, to etyczne?
                          Pluje, tupie nóżkami krzywymi, bączy zawzięcie,
                          i bardzo dobrze,
                          jak w mrożkowym opowiadaniu pełni tutaj dobowolną rolę berka.
                          • laciaty3 Re: komizmwszechczasów to nie jest 07.03.11, 20:49
                            Mnie raczej Edka z Tanga przypomina. Ten sam tupet podszyty sporą dozą chamstwa. Coś ostanimi czasy na to forum ponawiewało różnej masci "autorytetów wzmożenia moralnego"-1(nie)normalny, autorytet(inaczej) z po, lew 35(IQ zdradził?) a teraz jaruzel, który byłby zabawny gdyby miał szczątkowe poczucie humoru. Czyżby studenci toruńscy skończyli sesję zimową?
                            • tojabogdan rzeczywiście, ma się wrażenie, że oni pełnią 07.03.11, 20:56
                              rzeczywiście, ma się wrażenie, że oni pełnią określone funkcje, konkretną role na forum, (dyżur?), z wyrazem twarzy miszcza jarosława,
                              zawzięci, wyprani z jakiekolwiek luzu od wzdęć brzucha, walący na oślep miłością chrześcijańską bliźniego, byle przylać,
                              ale o to właśnie chodzi, by mieć tu kogoś takiego, jak on
                              • state.of.independence po mojemu 07.03.11, 21:04
                                to oni się zachowują jak członkowie sekty, odurzeni jakąś substancją psychoaktywną.
                                • laciaty3 Re: po mojemu 07.03.11, 21:08
                                  Najsmutniejsze jest to, że nie są. Oni nasączeni są przekonaniem o swej wyższości moralnej wynikającej z posiadania "prawdy"(z gatunku tej JK, a trzeciej prawdy ks. Tischnera) Nitsche napisał kiedys-"przekonanie jest największym wrogiem prawdy" Nic dodać, nic ująć.:)
                                  • state.of.independence Re: po mojemu 07.03.11, 21:13
                                    No to chyba tę klasę przekonań należałoby wpisać na listę twardych narkotyków. Straszne spustoszenie w psychice owe przekonania sieją.
                                    • laciaty3 Re: po mojemu 07.03.11, 21:15
                                      Sołżenicyn zauważył kiedyś, że do dokonania wielkich zbrodni potrzebna jest ideologia bo zwalnia z moralnych dylematów. Przekonanie zwalnia z myślenia:) Może to dziwne ale wielu ludzi samodzielne myślenia zdecydowanie męczy.
                                      • tojabogdan jeszcze większe niebezpieczeństwo stanowi 07.03.11, 21:27
                                        przekonanie o naznaczeniu, o potrzebie spełnienia misji, o tym, że jest się wybranym,
                                        ale to już inna sprawa,
                                        paranoiczne osobości, jakie często spotyka się w jednej w większych partii politycznych, są jednocześnie potwierdzeniem tejże i magnesem przyciągającym innych o podobnych słabościach, szukających schronienia, opieki, ostoi.
                                        Kiedyś mawiało się, że słabi psychopaci garną się do silnych psychopatów.
                                        • state.of.independence Re: jeszcze większe niebezpieczeństwo stanowi 07.03.11, 21:38
                                          tojabogdan napisał:

> przekonanie o naznaczeniu, o potrzebie spełnienia misji, o tym, że jest się wyb
                                          > ranym,

To mnie właśnie wystraszyłeś - dzisiaj doszłam do wniosku, że może ja jestem wybrana do jakiejś wielkiej misji. Co mi zresztą poprawiło nastrój. A tu klops :-/
                                        • laciaty3 Re: jeszcze większe niebezpieczeństwo stanowi 07.03.11, 21:52
                                          Kiedyś H. Arendt napisała, że największym wynalazkiem ruchów totalitarnych były organizacje osłaniające, składające się z fellow trawellers, którzy stwarzali działaczom kadrowym pozory normalnego życia. Ich indoktrynacja była na tyle łagodna, że mimo swej radykalności mogli jeszcze funkcjonować w realnym świecie a równocześnie elita ruchu otoczona przez ff miała wrażenie, że ich przekonania są podzielane przez znaczą część społeczeństwa. Tu mamy chyba właśnie wizytę fellow trawellers:) Są radykalni, aroganccy, przekonani, że maja rację ale jeszcze jakiś kontakt ze światem mają:) Ale JK otoczony przez ff chyba już ten kontakt już utracił.
                                • absurdello Poczytaj Salon24 ;))) 07.03.11, 21:39
                                  Oni się na wzajem straszą, wmawiają szpiegów, agentów i inne takie.
                                  Jakby ktoś rzeczywiście ich chciał wykończyć, to nawet nie musi inwestować w to, oni się sami zagryzą własnoręcznie hodowanymi lękami.

Ostatnio przeczytałem, że wszyscy na lotnisku byli tak zastraszeni, że nie zauważyli, że nie dość, że Jak wylądował na innym lotnisku, zwłoki podrzucono z helikoptera ... jeszcze tylko brakuje informacji, że funkcjonariuszka FSB wysadziła niespodziewanie dziecko w kokpicie ...

a, i oczywiście Sławomir Wiśniewski (montażysta), to też agent podstawiony by w błąd wprowadzać ;)

Teksańska Masakra Piłą Plazmową 33 i 1/2, to pikuś przy tym co wymyślają, nie wiem, może ściany w salonie 24 grzybem halucynogennem porosły ;)))

Odloty umysłowe ... część n-ta
                                  • laciaty3 Re: Poczytaj Salon24 ;))) 07.03.11, 21:56
                                    Zgodnie z nieubłaganym prawem rewolucji-po okresie walki z kontrewolucją musi nadejśc czas rozprawy z wrogiem wewnętrznym;) Ja się tylko zastanawiam czemu Hollywood nie zatrudniło jakiegoś tłumacza i nie posadziło go na Salonie24? Przecież tam marnują sie epickie pomysły na scenariusze filmowe:)
                                    • absurdello Fakt ! 07.03.11, 21:59
                                      scenariusze Szklanką Połapkach, Gwiezdne Wojny czy Indiana Jones, to przy nich gnioty bez polotu ;))
                                      • laciaty3 Re: Fakt ! 07.03.11, 22:08
                                        Z drugiej strony jakie doktoraty z psychiatrii można by tam napisać:)
                                        • tojabogdan elementy paranoiczne w doktrynach politycznych 08.03.11, 19:02
                                          elementy paranoiczne w doktrynach politycznych (jedynie słusznych) partii,
                                          albo
                                          wpływ nieregularnego zażywania leków neuroleptycznych na proces ustawodawczy parlamentu,
                                          albo
                                          polityka zagraniczna przy objawach akatyzji u wybranych polityków; przyczynek do upierdliwości w polityce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka