eat.clitoristwood 10.04.11, 19:30 skrzynki? No, tak szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Po co wam owe czarne 10.04.11, 19:53 szwampuch58 napisał: > do pomnika,moze? Mało przekonujące...następny proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Po co wam owe czarne 10.04.11, 20:02 Po to samo, co i wrak. Po to samo, co i krzyż na "krakowskim" Dla hucpy... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Po co wam owe czarne 10.04.11, 20:07 don.kichote napisał: > Po to samo, co i wrak. (...) j.w. następny.... Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan ja używam czarnych skrzynek 10.04.11, 20:12 do przechowywania złota i drogich kamieni, dlatego apeluję o ich oddanie, ale do rąk własnych, Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Po co wam owe czarne 10.04.11, 20:15 eat.clitoristwood napisał: > skrzynki? > No, tak szczerze. Żeby udowodnić światu, że Jarosław miał rację twierdząc: "Nikt nas nie przekona, że czarne, jest czarne..."! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Po co wam owe czarne 10.04.11, 20:21 Chciałbym uzyskać odpowiedź od kogoś spod Smoleńskiego Krzyża.... Odpowiedz Link Zgłoś
maccard Re: Po co wam owe czarne 11.04.11, 10:50 eat.clitoristwood napisał: > Chciałbym uzyskać odpowiedź od kogoś spod Smoleńskiego Krzyża.... A oni czekają na wytyczne jak odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Po co wam owe czarne 10.04.11, 20:38 No jak, nikt się nie domaga? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Po co wam owe czarne 10.04.11, 20:47 przeproscie.i.spie...jcie napisała: > Umiesz czytać ze zrozumieniem? Twój skrói, Dobry Człowieku, otwiera mi ten wątek w całości i od początku, albowiem z drzewa zszedłem już dawno. Niemniej zrowzumiałem, że nieudolnie próbujesz wskazać na Twoją poprzednią odpowiedź. którą o kant zadnicy roztrzaść.... Odpowiedz Link Zgłoś
zalekniona_karolinka właśnie? po co wo0gole montuja je w samolotach? 11.04.11, 19:42 podnoszą tylko niebotycznie koszt biletów lotniczych fantasmagorie Odpowiedz Link Zgłoś