3alfa.alfa 22.11.14, 01:35 Nie wiem dlaczego sięga do czasów przedwojennych skoro w czasach nie tak odległych, bo raptem cztery i pół roku temu również z powodów politycznych tak jak poprzednio zabito prezydenta Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczaglina Re: Komoruski podaje przykład zabicia Narutowicza 22.11.14, 01:47 pijactwo i spiochowstwo to powody polityczne? Bandyta narazil ponad setke innych ludzi, nawet nie pisiorow. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Świadome przekręcanie 22.11.14, 01:47 cudzego nazwiska to dowód na bliskie pokrewieństwo z najmłodszym synem Noego. :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Świadome przekręcanie 22.11.14, 02:04 remez2 napisał: > cudzego nazwiska Długo i ciężko pracował na tę ksywkę Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Komoruski podaje przykład zabicia Narutowicza 22.11.14, 16:24 3alfa.alfa napisała: > cztery i pół roku temu również z powodów politycznych tak jak po > przednio zabito prezydenta Kaczyńskiego Zgadza się. Prezes Kaczyruski zabił prezydenta. Z powodów politycznych. Jednym telefonem. Należy nadmienić, iż zapewne nie chciał tego zrobić. Ale Kaczyruskiemu, jak zwykle, nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Komoruski podaje przykład zabicia Narutowicza 30.11.14, 22:33 mark_ot napisał(a): >P0-lszewicki lachociągu, na równie P0-srane P0-mówien > ia? > Czy tylko chlo-P0-ki ze wsi24 tak ci P0-wiedzieli, droga sra-qcjuszowa cw-elu? Napisz coś jeszcze w tym stylu. Niniejsza autoprezentacja twojego poziomu ma pewną wartość poznawczą, jak i ludyczną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 01.12.14, 01:04 > Napisz coś jeszcze w tym stylu. Niniejsza autoprezentacja twojego poziomu ma > pewną wartość poznawczą, jak i ludyczną :-) Jak zwykle, po czym najłatwiej P0-znać leminga? Zamiast udzielić odpowiedzi na KONKRETNE pytania lub zarzuty P0-pisuje się swoją "wyższością" próbując jednocześnie P0-grążyć przeciwnika, obnażając jego "oczywistą głu-P0-tę". P0-budka, to już nie ten etap, towarzyszu koszerny... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 01.12.14, 10:07 Za mało "-PO-". Nie będzie premii, pismaczku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 01.12.14, 13:29 I tylko P0-twierdzasz moją opinię o lemingach , towarzyszu koszerny. BTW. To wasza P0-srana mentalność każe wam doszukiwać się geszeftu wszędzie i u każdego... Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 01.12.14, 14:51 O PO-sranej mentalności w dyskusję nie będę się wdawał. Przewyższasz mnie w tym względzie dalece, zarówno doświadczeniem, jaki i bogatym dorobkiem. Nic, tylko PO-gratulować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 03.12.14, 05:06 bogucjusz napisał: > O PO-sranej mentalności w dyskusję nie będę się wdawał. A w takim razie co to za żydłacka nowomowa, godna sowieckich absolwentów kursów P0-lszczyzny dla P0-litruków... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Komoruski P0-daje przykład 10.12.14, 12:00 To jakiś nowy pacjent smoleński? Coraz ciekawszych rzucają... Odpowiedz Link Zgłoś
mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 04:48 Aj, waj, nawet na świątynię cadyka z Czerskiej "siem żócajom". Natychmiast odebrać im dostęp do internetu, bo nie ma i nigdy nie będzie s-P0-łecznego P0-zwolenia na takie świętokradztwo!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 10.12.14, 12:01 mark_ot napisał(a): > > A w takim razie co to za żydłacka nowomowa, godna sowieckich absolwentów kursów > P0-lszczyzny dla P0-litruków... Liczę, że mi zreferujesz z pierwszej ręki, ja akurat na te kursy nie chodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 04:20 twierdzisz , że: "Prezes Kaczyruski zabił prezydenta. Z powodów politycznych.Jednym telefonem. " i przekonujesz mnie, że nie chodziłeś na te kursy? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 13:04 mark_ot napisał(a): > twierdzisz , że: "Prezes Kaczyruski zabił prezydenta. Z powodów politycznych.J > ednym telefonem. " i przekonujesz mnie, że nie chodziłeś na te kursy? Polemizuję z założycielem wątku, stosując paralelne środki językowe i nadużycia argumentacyjne - aby wyeksplikować ich zastosowanie u adwersarza. Gdybyś chodził na inne kursy, niż te, o których wspomniałeś, zrozumiałbyś to bez trudu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 15:24 bogucjusz napisał: > Polemizuję z założycielem wątku, stosując paralelne środki językowe i nadużycia > argumentacyjne - aby wyeksplikować ich zastosowanie u adwersarza. Ej, ej, nie rozpędzaj się tak. Biedne pisię nawet w słowniku tego nie znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 15:31 kotek.filemon napisał: > > Ej, ej, nie rozpędzaj się tak. Biedne pisię nawet w słowniku tego nie znajdzie. > .. Może się skłoni do refleksji nad zakupem takowego. Miałbym kolejny dobry uczynek na koncie przed świętami :-) Odpowiedz Link Zgłoś