Dodaj do ulubionych

Komoruski podaje przykład zabicia Narutowicza

22.11.14, 01:35
Nie wiem dlaczego sięga do czasów przedwojennych skoro w czasach nie tak odległych, bo raptem cztery i pół roku temu również z powodów politycznych tak jak poprzednio zabito prezydenta Kaczyńskiego
Obserwuj wątek
    • kaczaglina Re: Komoruski podaje przykład zabicia Narutowicza 22.11.14, 01:47
      pijactwo i spiochowstwo to powody polityczne? Bandyta narazil ponad setke innych ludzi, nawet nie pisiorow.
    • remez2 Świadome przekręcanie 22.11.14, 01:47
      cudzego nazwiska to dowód na bliskie pokrewieństwo z najmłodszym synem Noego. :- (
      • 3alfa.alfa Re: Świadome przekręcanie 22.11.14, 02:04
        remez2 napisał:

> cudzego nazwiska

Długo i ciężko pracował na tę ksywkę
    • bogucjusz Re: Komoruski podaje przykład zabicia Narutowicza 22.11.14, 16:24
      3alfa.alfa napisała:

> cztery i pół roku temu również z powodów politycznych tak jak po
      > przednio zabito prezydenta Kaczyńskiego

Zgadza się. Prezes Kaczyruski zabił prezydenta. Z powodów politycznych. Jednym telefonem. Należy nadmienić, iż zapewne nie chciał tego zrobić. Ale Kaczyruskiemu, jak zwykle, nie wyszło.
    • bogucjusz Re: Komoruski podaje przykład zabicia Narutowicza 30.11.14, 22:33
      mark_ot napisał(a):

>P0-lszewicki lachociągu, na równie P0-srane P0-mówien
      > ia?
      > Czy tylko chlo-P0-ki ze wsi24 tak ci P0-wiedzieli, droga sra-qcjuszowa cw-elu?

Napisz coś jeszcze w tym stylu. Niniejsza autoprezentacja twojego poziomu ma pewną wartość poznawczą, jak i ludyczną :-)
      • mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 01.12.14, 01:04
        > Napisz coś jeszcze w tym stylu. Niniejsza autoprezentacja twojego poziomu ma
        > pewną wartość poznawczą, jak i ludyczną :-)

Jak zwykle, po czym najłatwiej P0-znać leminga?
        Zamiast udzielić odpowiedzi na KONKRETNE pytania lub zarzuty P0-pisuje się swoją "wyższością" próbując jednocześnie P0-grążyć przeciwnika, obnażając jego "oczywistą głu-P0-tę".
        P0-budka, to już nie ten etap, towarzyszu koszerny... :))
        • bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 01.12.14, 10:07
          Za mało "-PO-". Nie będzie premii, pismaczku :-)
          • mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 01.12.14, 13:29
            I tylko P0-twierdzasz moją opinię o lemingach , towarzyszu koszerny.
            BTW. To wasza P0-srana mentalność każe wam doszukiwać się geszeftu wszędzie i u każdego...
            • bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 01.12.14, 14:51
              O PO-sranej mentalności w dyskusję nie będę się wdawał. Przewyższasz mnie w tym względzie dalece, zarówno doświadczeniem, jaki i bogatym dorobkiem. Nic, tylko PO-gratulować :-)
              • mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 03.12.14, 05:06
                bogucjusz napisał:

> O PO-sranej mentalności w dyskusję nie będę się wdawał.

A w takim razie co to za żydłacka nowomowa, godna sowieckich absolwentów kursów P0-lszczyzny dla P0-litruków...
                • kotek.filemon Re: Komoruski P0-daje przykład 10.12.14, 12:00
                  To jakiś nowy pacjent smoleński? Coraz ciekawszych rzucają...
                  • mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 04:48
                    Aj, waj, nawet na świątynię cadyka z Czerskiej "siem żócajom".
                    Natychmiast odebrać im dostęp do internetu, bo nie ma i nigdy nie będzie s-P0-łecznego P0-zwolenia na takie świętokradztwo!!! :)
                • bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 10.12.14, 12:01
                  mark_ot napisał(a):

>
                  > A w takim razie co to za żydłacka nowomowa, godna sowieckich absolwentów kursów
                  > P0-lszczyzny dla P0-litruków...

Liczę, że mi zreferujesz z pierwszej ręki, ja akurat na te kursy nie chodziłem.
                  • mark_ot Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 04:20
                    twierdzisz , że: "Prezes Kaczyruski zabił prezydenta. Z powodów politycznych.Jednym telefonem. " i przekonujesz mnie, że nie chodziłeś na te kursy?
                    • bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 13:04
                      mark_ot napisał(a):

> twierdzisz , że: "Prezes Kaczyruski zabił prezydenta. Z powodów politycznych.J
                      > ednym telefonem. " i przekonujesz mnie, że nie chodziłeś na te kursy?

Polemizuję z założycielem wątku, stosując paralelne środki językowe i nadużycia argumentacyjne - aby wyeksplikować ich zastosowanie u adwersarza.

Gdybyś chodził na inne kursy, niż te, o których wspomniałeś, zrozumiałbyś to bez trudu.
                      • kotek.filemon Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 15:24
                        bogucjusz napisał:

> Polemizuję z założycielem wątku, stosując paralelne środki językowe i nadużycia
                        > argumentacyjne - aby wyeksplikować ich zastosowanie u adwersarza.

Ej, ej, nie rozpędzaj się tak. Biedne pisię nawet w słowniku tego nie znajdzie...
                        • bogucjusz Re: Komoruski P0-daje przykład 11.12.14, 15:31
                          kotek.filemon napisał:

>
                          > Ej, ej, nie rozpędzaj się tak. Biedne pisię nawet w słowniku tego nie znajdzie.
                          > ..

Może się skłoni do refleksji nad zakupem takowego. Miałbym kolejny dobry uczynek na koncie przed świętami :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka