Dodaj do ulubionych

Pisowiec wierzący w zamach smoleński

16.04.21, 23:19
Już myślałem że nikt nawet pisowcy nie wierzą w to co magluje Antoni ale dzisiaj okazało się że mój kierownik ciągle wierzy w t o co wymyśli Antoni. Czy macie jeszcze kogoś takiego co prawie by rękę oddał za Antka?
Swoją drogę dzisiaj kierownikowi opowiedziałem kawał(który sam wymyśliłem):
-Macierewicz w końcu zatrudni w swojej komisji zawodowca, prawdziwego.
- Kogo ?
Andrzej Sapkowski jest praktycznie zdecydowany do zasiadania w niej
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 00:34
      To jakis oberpisior? Bo jakos nic mi to nazwisko nie mowi.
      • stasi1 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 22.04.21, 13:05
        Andrzeja Sapkowskiego nie znasz? to prawie jedyny Polak znany teraz na całym świecie . jego Wiedźmin bije rekordy oglądalności
    • yoma Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 00:52
      Jezu, ludzie, naprawdę nie rzygacie jeszcze tym Smoleńskiem? Dowcipis do dupy.
      • snajper55 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 00:54
        yoma napisała:

> Jezu, ludzie, naprawdę nie rzygacie jeszcze tym Smoleńskiem? Dowcipis do dupy.

Toż właśnie rzygnął.

S.
        • yoma Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 01:19
          Musiał na forum? 😫
          • adria231 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 07:01
            Myślę, że ten powtarzający się motyw zamachu, to objaw alzhimera. W moim otoczeniu była taka osoba, która w miarę rozwijania się choroby częściej i więcej opowiadała o Ukraińcach i banderowcach (urodziła się po wojnie i o banderowcach tylko słyszała).
      • ukos Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 27.04.21, 10:21
        yoma napisała:

> nie rzygacie jeszcze tym Smoleńskiem? Dowcipis do dupy.

To nie jest dowciPiSS! DowciPiSS (szczególny wyrób żartopodobny) wyzwala obowiązkowy rechot aktywu PiSSdackiego, a to nie wyzwala.
        • yoma Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 27.04.21, 11:06
          W sensie jeszcze gorsze niż dowcipis :)

Nb moja siostrzenica lubi się chwalić żartami, które wymyśliła. Ale one są całkiem śmieszne, a po drugie ona ma 8 lat :)
    • taniarada Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 07:10
      Najważniejsze ze wy totalni tym żygacie .
      • taniarada Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 07:16
        taniarada napisał:

> Najważniejsze ze wy totalni tym żygacie .
        Rzygacie.
        • pies.na.czarnych Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 14:55
          że gacie:)
          • taniarada Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 17:42
            pies.na.czarnych napisała:

> że gacie:)
            >
            Widzę że stałeś się moim fanem.Jeśli jesteś kobietą to kupuję to .Doceniam pies dowcip.
      • oczyszerokozamkniete66 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 16:07
        totalną to w Polsce mamy władzę- prawie wszystko w łapach PIS.
        • taniarada Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 17:43
          oczyszerokozamkniete66 napisała:

> totalną to w Polsce mamy władzę- prawie wszystko w łapach PIS.
          Ciebie też lubię .Taki dzisiaj mam dzień.
    • m.c.hrabia Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 07:23
      Już myślałem że nikt nawet pisowcy nie wierzą w to co magluje Antoni ale dzisiaj okazało się że mój kierownik ciągle wierzy w t o co wymyśli Antoni.

w Makro-Ząbki pracujesz? :):)
      • stasi1 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 20:20
        ponad 20 lat temu bywałem służbowo tam.
        • m.c.hrabia Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 17:08
          jest tam taki jeden kierownik :))
          • stasi1 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 24.04.21, 19:45
            Ja tam tylko głównego mechanika znałem. Na tyle dobrze tam się czułem że jak go nie było to za niego telefony odbierałem(raz nawet umówiłem się z laską która tam dzwoniła)
            • m.c.hrabia Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 24.04.21, 19:55
              jak będziesz tam to zajrzyj na "mięso" i pogadaj z Krzysztofem:)
              • stasi1 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 27.04.21, 07:39
                Bez przesady. Było to 20 lat t emu i nie mam okazji tam bywac teraz.
      • bardzo.cicho Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 08:55
        Nie wiem w jakim wieku jest ten facet, ale jeszcze by się okazało, że to facet mojej dalszej znajomej, bardzo mocno za PiS i hasłami Bóg, Honor, Ojczyzna. Ale pisowcow pewnie wszędzie dostatek, choć jeden fakt tu się zgadza.

• taniarada Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 17:35
          bardzo.cicho napisał(a):

> Nie wiem w jakim wieku jest ten facet, ale jeszcze by się okazało, że to facet
          > mojej dalszej znajomej, bardzo mocno za PiS i hasłami Bóg, Honor, Ojczyzna. Ale
          > pisowcow pewnie wszędzie dostatek, choć jeden fakt tu się zgadza.
          >
          > 72lata.Ja przy nim to młodzieniaszek .Bóg Honor Ojczyzna to motto każdego Pisowca.No i dostatek bo gołodupiec nie będzie w Pisie siedział.Nie głupi facet pisarz.W Pisie same mądre siedzą.Jak tam w Lewicy nie potrzeba kogoś do zamiatania ?Wymiótł bym niektórych.
    • niegracz Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 07:35
      Artymowicz aż się schował ze sromoty;
      siedzi cicho albo się schował w Lasku;

tyle lat wspierał kłamliwą narrację rosyjską.
      - A tu wszystko się wali.

Została tylko durna Publisia nabrana między
      innymi Kublikacjami w Gazecie.
      • motocyklista175 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 17.04.21, 20:35
        Czyli płatnym pisorkom już nie płacą za smoleńskie dyrdymały na forum......
    • pies.na.czarnych Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 14:56
      > ale dzisiaj okazało się że mój kierownik ciągle wierzy w t o co wymyśli Antoni.

Morawiecki jest twoim kierownikiem :)
      • oczyszerokozamkniete66 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 19.04.21, 16:18
        W którą wersję? Bo,można się pogubić..
    • taniarada Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 22.04.21, 16:46
      Stasiu na Jasną Górę przed oblicze Najświętszej Panienki każdy musi się udać .Chociaż raz w życiu.Czy to katolik czy ateista,Gdy tam wejdzie to poczuje dziwną moc tego miejsca.Ja wszystkich zapraszam służę za przewodnika .Zapewniam lokum.Może nie wszystkim .Jednej pani powyżej co nie lubi oceanów to nie.
      • m.c.hrabia Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 22.04.21, 17:13
        Stasiu na Jasną Górę przed oblicze Najświętszej Panienki każdy musi się udać .Chociaż raz w życiu.Czy to katolik czy ateista,Gdy tam wejdzie to poczuje dziwną moc tego miejsca

ciekawe ile trzeba wychlać albo czego się nawąchać aby poczuć ten panieński odlot ?
        • yoma Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 22.04.21, 17:25
          Weź nie świńtusz 😁
          • taniarada Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 22.04.21, 17:31
            yoma napisała:

> Weź nie świńtusz 😁
            >
            Daję Ci spokój.
            • taniarada Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 06:04
              Odwołuje to co napisałem.
      • lumpior Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 09:22
        taniarada napisał:

> Stasiu na Jasną Górę przed oblicze Najświętszej Panienki każdy musi się udać .C
        > hociaż raz w życiu.Czy to katolik czy ateista,Gdy tam wejdzie to poczuje dziwną
        > moc tego miejsca.Ja wszystkich zapraszam służę za przewodnika .Zapewniam lokum
        > .Może nie wszystkim .Jednej pani powyżej co nie lubi oceanów to nie.

taniarada:

W razie wojny, w pierwszej kolejności bedę strzelal do okolicznych bolszewików, lewactwa i szmalcowni, a później do wroga.Po to by po zwycięstwie żyć w prawdziwie wolnej Polsce. //
      • stasi1 Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 28.04.21, 22:08
        Cóż to jeszcze przede mną. Jeszcze nie byłem
    • ktos_z_kosmosu Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 08:24
      A właśnie, wątek Smoleńska należy kontynuować.
      Przeciwnicy linii kontynuacji, bo już "rzygać się chce", bezwiednie szkodzą sprawie, bo zamiataniem tematu pod dywan, ułatwiają niektórym czynnikom w kwestii Smoleńska, swobodne robienie ludziom wody z mózgu.
      Tak, że uważajcie na co się godzicie i pod czym się podpisujecie.
      Po co to?
      Ano po to byście nie doświadczyli scenki, w której ktoś kiedyś, wskazując palcem na jakiś papier, nie zapytał.
      - Co to jest?
      - Mój podpis
      - Gównoś pan podpisał
      - A co to jest?
      - Mój wpis na forum
      - Na gówno się pan godził
    • kaczupek Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 08:38
      Nie ma co pisać o Smoleńsku, bo wszystko zostało wyjaśnione, głównym winowajcą jest Lech Kaczyński.
      • ktos_z_kosmosu Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 08:55
        kaczupek napisał:

> Nie ma co pisać o Smoleńsku, bo wszystko zostało wyjaśnione, głównym winowajcą
        > jest Lech Kaczyński.

To pisz o tym. Zaniechasz uświadamiania w kwestii rzeczywistego sprawstwa, otwierasz drogę tym, którzy roztrąbią winę kobity w zielonym kitlu i foliowych rękawiczkach i bez kontr wersji zdarzeń, suweren uwierzy.
        Ktoś kiedyś napisał.
        "Społeczeństwo, które zapomina o prawdziwej historii, lekceważy ją i jej nie broni, jest społeczeństwem upadłym".

• niegracz Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 09:36
          ktos_z_kosmosu napisał:

> "Społeczeństwo, które zapomina o prawdziwej historii, lekceważy ją i jej nie br
          > oni, jest społeczeństwem upadłym".
          >
          - Pełna zgoda.
          - dlatego trzeba głosno mówic , że narracja rosyjska w sprawie Tu-154 w Smolensku jest kłamstwem;
          - sprawa ustalenia rzeczywistego przebiegu tego zdarzenia- zamachu musi być doprowadzona do końca.
          **
          a co do historii , to nadal nie wyjaśniono śmierci generała Sikorskiego; Anglicy ukryli sporo dokumentów a to że Prchal kłamała wiadomo na pewno.
          ( dla tych co mniej sie tym interesują: wg relacji Prchala samolot Liberator zderzył sie z powierzchnią wody z predkoscią ok. 260 km/h i przy pochyleniu nosem w dół ok 15-20 stopni!! gdyby tak było to Prchal by zginał na miejscu ; itd.)
          • ktos_z_kosmosu Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 10:10
            niegracz napisał:

> - Pełna zgoda.
            > - dlatego trzeba głosno mówic , że narracja rosyjska w sprawie Tu-154 w Smol
            > ensku jest kłamstwem;
            > - sprawa ustalenia rzeczywistego przebiegu tego zdarzenia- zamachu musi być d
            > oprowadzona do końca.

Widzisz, no tośmy się dogadali.
            Teraz zwróć się do bliskich Rosjanom. Czyli do ojca dyrektora, który w Rosji był częstym bywalcem, a nawet, co wiadomo, przez prawosławną mistyczkę był finansowany i do jego przybocznych, na czele z Macierewiczem.
            Nie zapomnij też pani Stankiewicz. O kimś kto, na to wygląda, ma dostęp do archiwów służb specjalnych Rosji. Czyli do wykonawczyni koronkowej akcji tych służb, polegającej na skłócania narodu polskiego.
            Co dzięki takim naiwniakom jak ty, nadzwyczaj dobrze im idzie.
            • niegracz Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 10:40
              nie wymieniłeś Kopacz - która tak chwaliła sobie wspołpracę z Rosjanami- jak w rodzinie...
              co do meritum
              - slady, dowody techniczne jednoznacznie wskazują że narracja MAK jest kłamstwem;
              - napisałem o tym w maju 2010 roku !!! długo , długo przed powstaniem komisji sejmowej-
              to konstatacja obiektywna
              • ktos_z_kosmosu Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:09
                niegracz napisał:

> nie wymieniłeś Kopacz - która tak chwaliła sobie wspołpracę z Rosjanami- jak
                > w rodzinie...
                > ***
                > co do meritum
                > - slady, dowody techniczne jednoznacznie wskazują że narracja MAK jest kłams
                > twem;
                > - napisałem o tym w maju 2010 roku !!! długo , długo przed powstaniem kom
                > isji sejmowej-
                > to konstatacja obiektywna
                >
              • ktos_z_kosmosu Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:31
                Niechcący klikło mi się.

niegracz napisał:

> nie wymieniłeś Kopacz - która tak chwaliła sobie wspołpracę z Rosjanami

Wymieniam tylko zdatnych do współpracy z Rosjanami.
                Kopacz, to niezdatna do takiej pracy pierdoła. Ona w GRU może co najwyżej klamki polerować.
                Podobnie, jak w czasie katastrofy smoleńskiej, reszta ówczesnego rządu.
                Co łatwo da się odpowiednią argumentacją udowodnić.

> - slady, dowody techniczne jednoznacznie wskazują że narracja MAK jest kłams
                > twem;

Aha. ttps://www.youtube.com/watch?v=6gXmcBgmdtA
                Zamiast manifestować nieuctwo, postaraj się zachowywać jak ktoś rozsądny.
                Tu ku twoim przemyśleniom, powtórzę z kimś światłym
                "Jak jest mnóstwo dowodów, to znaczy, że nie ma ani jednego dobrego".
                • ktos_z_kosmosu Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:32
                  Ponowna próba
                  www.youtube.com/watch?v=6gXmcBgmdtA
    • niegracz Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:05
      przy okazji
      tu jest raport brytyjski z katastrofy Liberatora:
      - jest jaki jest - to oryginalny raport
      są w nim zeznania Prchal- widać że kłamie, zmysla
      www.microscopy-uk.org.uk/dww/sikorski/AIR-2-9234.pdf
      oraz mapka lotniska ze wskazaniem miejsca zderzenia z morzem
      www.microscopy-uk.org.uk/dww/sikorski/Sikorsk-acc-report-extra.PDF
    • kaczupek Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:14
      Już w dniu katastrofy w Smoleńsku bylo przeszło 30 specjalistów z Polski do spraw badania wypadków lotniczych. Pobrali tysiące próbek, które przebadano w Polsce. Żadne laboratorium nie stwierdziło śladów substancji wybuchowych. Przebadano nagrania z kokpitu i stwierdzono, że do katastrofy doszło przez błąd pilotów naciskanych bezpośrednio przez Błasika, wyslannika Lecha Kaczyńskiego do kokpitu.
      • niegracz Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:22
        nigdy w historii katastrof typu CFIT czarna skrzynka, która umieszczona jest w ogonie, nie została wyrwana z miejsca zamocowania; to precedens
        a jednocześnie dowód, że musiał to być wybuch i/lub inne działania osób trzecich.
        Fizyki się nie oszuka, choć ruskie z pomocą Laska - próbowali.

( W ogonie w trakcie zderzenia działaja najmniejsze siły; w podobnej - wg mgr Jaworskiego- wspołpracownika prof. Artymowicza - katastrofie Iła-76 na wyspie Timor, czarna skrzynka po katastrofie pozostała w miejscu zamocowania, ani drgnęła)
        • kaczupek Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:34
          Czarną skrzynkę to masz w swojej głowie, zaciemniasz i zadymiasz swoimi kłamstwami.
          • niegracz Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:40
            kaczupek napisał:

> Czarną skrzynkę to masz w swojej głowie, zaciemniasz i zadymiasz swoimi kłamstw
            > ami.
            - Nie masz żadnej wiedzy technicznej, rozeznania - a zarzucasz mi kłamstwo.
            - Prosta sprawa:
            - znajdź 1 ( słownie: jeden) przypadek katastrofy samolotu pasażerskiego , katastrofy typu CFIT w której czarna skrzynka została wyrwana ogona ;
            - nie znajdziesz, Lasek też nie .
            • kaczupek Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:43
              Kłamiesz bo skrzynki nie są czarne tylko pomarańczowe, aby łatwiej je odnaleźć.
              • 141288bs Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 27.04.21, 10:03
                kaczupek napisał:

> Kłamiesz bo skrzynki nie są czarne tylko pomarańczowe, aby łatwiej je odnaleźć.

- podważasz raporty Anodiny i Laska? - tam wyraznie piszą o czarnych skrzynkach i dlatego tak dlugo je szukali
                • niegracz Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 27.04.21, 11:31
                  141288bs napisał

> - podważasz raporty Anodiny i Laska? - tam wyraznie piszą o czarnych skrzynkach
                  > i dlatego tak dlugo je szukali

-
                  MAK twierdzi ,że znalazł czarne skrzynki tak z 6 godzin po "katastrofie"; te same czarne skrzynki , które wczesniej , tuż po.. znalazł polski dziennikarz Sławomir Wisniewski a filmik pokazujący miejsce znalezienia pokazano w rosyjskiej TV ok, południa.
                  • niegracz Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 27.04.21, 11:40
                    niegracz napisał
                    > MAK twierdzi ,że znalazł czarne skrzynki tak z 6 godzin po "katastrofie";
                    > te same czarne skrzynki , które wczesniej , tuż po.. znalazł polski dzie
                    > nnikarz Sławomir Wisniewski a filmik pokazujący miejsce znalezienia pokaza
                    > no w rosyjskiej TV ok, południa.
                    >
                    -
                    Dokładna chronologia "znalezienia skrzynek była taka:
                    Pierwszy czarną skrzynkę zauważył montażysta TVP Sławomir Wiśniewski, na jego nagraniu widać rejestrator o godzinie 8:50. O 10:30 film pokazała telewizja Rossija 24 i TVP Info. Według raportu MAK rejestrator został znaleziony o 11:02. Inaczej twierdzi Komitet Śledczy Federacji Rosyjskiej, który podaje, że dwie pierwsze czarne skrzynki znaleziono między 12:30 a 18:55, gdy przeszukiwano sektor, w którym się znajdowały.
    • kaczupek Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 23.04.21, 11:41
      Prawdy o tym, że Lech Kaczyński zabił w Smoleńsku tyle osob nie da się zaciemnić i zadymić a tak próbują robić Macierewicz z Kaczyńskim.
      • zdybex Re: Pisowiec wierzący w zamach smoleński 27.04.21, 09:09
        to kaczyński i błasik byli na bani czy nie bo to chyba jedyna różnica między raportami anodiny i laska?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka