kawa_poranna11 30.03.22, 17:34 Zamach smoleński to fake news, wielkie kłamstwo Kaczyńskiego, Macierewicza. W Sejmie nie powinniśmy dyskutować o istnieniu Yeti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piq łomatko, to nie jest fejknius,... 30.03.22, 17:46 ...tylko precyzyjna rosyjska kampania hybrydowa, o czym pisałem uńćset razy z dowodami. Nie umniejszaj znaczenia tego czegoś, zwłaszcza że właśnie jest wskrzeszane w obecnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zamach smoleński to fake news, wielkie kłamst 30.03.22, 17:50 Dramatem jest to ze sukinsyny" tancem na trumnach" ugrali sporo korzysci dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Zamach smoleński to fake news, wielkie kłamst 30.03.22, 18:04 szwampuch58 napisał: > Dramatem jest to ze sukinsyny" tancem na trumnach" ugrali sporo korzysci dla si > ebie > A putin z radości ręce zacierał - Nu katchinski gieroj! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zamach smoleński to fake news, wielkie kłamst 30.03.22, 18:11 kawa_poranna11 napisał(a): > > > A putin z radości ręce zacierał - Nu katchinski gieroj! psychopata żoliborski z antkiem świrem zagrali w spektaklu role życia, w spektaklu do którego scenariusz napisał putin Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Zamach smoleński to fake news, wielkie kłamst 30.03.22, 19:05 Wiesz, mam wrażenie, że tego scenariusza nie napisał putin; jemu w pierwszej chwili ta katastrofa była zdecydowanie nie na rękę. Dopiero jak jego agent wpływu razem z pożytecznym idiotą wyrwali się z absurdalnymi oskarżeniami, to się ucieszył, ile na tym może ugrać. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zamach smoleński to fake news, wielkie kłamst 30.03.22, 19:08 nie mówię ,że scenariusz pisał w 2010, ale w 2015 już tak Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Zamach smoleński to fake news, wielkie kłamst 30.03.22, 19:08 horpyna4 napisała: > Wiesz, mam wrażenie, że tego scenariusza nie napisał putin; jemu w pierwszej ch > wili ta katastrofa była zdecydowanie nie na rękę. Dopiero jak jego agent wpływu > razem z pożytecznym idiotą wyrwali się z absurdalnymi oskarżeniami, to się uci > eszył, ile na tym może ugrać. Putin wytycza kierunki. Treścią zapełniają jego oficerowie i podlegli im agenci. I jadą teraz na wypadku smoleńskim bo wiedzą, że to działa. Odpowiedz Link Zgłoś