Dodaj do ulubionych

Jednak zamach był.

10.04.22, 21:36
Wiadomo już, bez żadnych wątpliwości że to był zamach i zbrodnia, oświadczył kaczy śmieć odpalając kolejną część imprezy na zorganizowanej na trupach sowich najbliższych. Obrzydlistwo !
Obserwuj wątek
    • j-k zamach stanu Pilsudskiego 1926 był. 10.04.22, 21:37
      i nie da sie tego ukryc.

masz jeszcze jakies problemy?
    • storima Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:45
      Przysłuchiwałem się dziś 'publicznemu' Polskiemu Radiu.

Gdybym był stałym słuchaczem tych mediów,
      nie miał bym innego wyboru.

Po prostu.

Bym wierzył.

W ten zbrodniczy samolotowy zamach Putina.
      • boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:46
        storima napisał:

> Przysłuchiwałem się dziś 'publicznemu' Polskiemu Radiu.
        >
        > Gdybym był stałym słuchaczem tych mediów,
        > nie miał bym innego wyboru.
        >
        > Po prostu.
        >
        > Bym wierzył.
        >
        > W ten zbrodniczy samolotowy zamach Putina.

Po prostu, zbliża się kampania wyborcza więc wszystkie ręce na pokład.
        • storima Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:55
          boblebowsky napisał:

> Po prostu, zbliża się kampania wyborcza więc wszystkie ręce na pokład.
          >
          >

Czy nie nie stanowi to dla nich zagrożenia, iż ten mobilizujący w zamiarze, ale używany długo i nachalnie trik propagandowy nie odpali przeciw ichnim intencjom?
          • boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:06
            storima napisał:

> boblebowsky napisał:
            >
            >
            > > Po prostu, zbliża się kampania wyborcza więc wszystkie ręce na pokład.
            > >
            > >
            >
            > Czy nie nie stanowi to dla nich zagrożenia, iż ten mobilizujący w zamiarze, al
            > e używany długo i nachalnie trik propagandowy nie odpali przeciw ichnim intencj
            > om?

Teoretycznie wydaje się, że karta zgrana, ale my chyba poruszamy się w innych kategoriach niż Jaruś i jego wyborcy. Obstawiam, że zrobili badania i okazało się, że po kilkuletnim oddechu sprawa ma cały czas potencjał z zakresu marketingu politycznego. Albo jest już tak źle, że z braku innych pomysłów stawiaj a po prostu na sprawdzone rozwiązania, które zawsze przynosiły sukces.
        • snajper55 Re: Jednak zamach był. 20.04.22, 04:02
          boblebowsky napisał:

> Po prostu, zbliża się kampania wyborcza więc wszystkie ręce na pokład.

A przede wszystkim ręce trupów.

S.
      • 141288bs Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 23:17
        Uwierzysz storima z chwilą ucieczki Tuska na Kreml..., Merkel nie da mu schronienia... i on o tym wie.
    • 99venus Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:47
      Kiedyś na studiach prawniczych wykładali na I roku przedmiot pt LOGIKA.Jak widać nie do wszystkich to trafiało.
      • storima Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:51
        99venus napisał:

> Kiedyś na studiach prawniczych wykładali na I roku przedmiot pt LOGIKA.Jak wida
        > ć nie do wszystkich to trafiało.
        >

Nie tylko na studiach prawniczych.
        W PRL
        na rozmaitych humanistycznych również.
      • boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:53
        99venus napisał:

> Kiedyś na studiach prawniczych wykładali na I roku przedmiot pt LOGIKA.Jak wida
        > ć nie do wszystkich to trafiało.
        >

Naprawdę myślisz, że żeby to zrozumieć potrzebna jest wiedza uniwersytecka?
        • 99venus Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 23:08
          Dla normalnego człowieka nie ale dla niektórych wybitnych nawet wiedza uniwersytecka to za mało.
    • 0szolomm-z-rm Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:49
      Ten kto twierdzi ze zamachu nie było powiela rosyjskie kłamstwa!
      www.google.pl/amp/s/www.wprost.pl/amp/10682464/katastrofa-smolenska-nowy-sondaz-ilu-polakow-dopuszcza-mozliwosc-zamachu.html
      • boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:52
        0szolomm-z-rm napisał:

> Ten kto twierdzi ze zamachu nie było powiela rosyjskie kłamstwa!
        > www.google.pl/amp/s/www.wprost.pl/amp/10682464/katastrofa-smolenska-nowy-sondaz-ilu-polakow-dopuszcza-mozliwosc-zamachu.html

Ten kto twierdzi, że zamach był jest cynicznym sqrwysynem jak Jaruś, albo skończonym idiotą jak ty oszoł.
        • storima Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:07
          boblebowsky napisał:

> 0szolomm-z-rm napisał:
          >
          > > Ten kto twierdzi ze zamachu nie było powiela rosyjskie kłamstwa!
          > > www.google.pl/amp/s/www.wprost.pl/amp/10682464/katastrofa-smolenska-nowy-sondaz-ilu-polakow-dopuszcza-mozliwosc-zamachu.html
          >
          > Ten kto twierdzi, że zamach był jest cynicznym sqrwysynem jak Jaruś, albo skońc
          > zonym idiotą jak ty oszoł.
          >
          >

Oszoł. Proszę Cię. Bądź sobą. A nie skończonym idiotą.
    • lumpior Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:01
      tvn24.pl/polska/12-rocznica-katastrofy-smolenskiej-przemowienie-jaroslawa-kaczynskiego-dzisiaj-wiemy-co-sie-stalo-bedzie-to-przedstawione-opinii-publicznej-5669987 //
      • 0szolomm-z-rm Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:29
        A kłamstwo to dogmat lewactwa wszelakiego rodzaju
    • aniechto.only Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:04
      Ale śpiewka stara:

"Mamy tę odpowiedź, zweryfikowaną przez wiele ośrodków. Będzie to przedstawione opinii publicznej w najbliższym czasie. "

I tak, kuzwa, od 12 lat.
      • boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:10
        aniechto.only napisała:

> Ale śpiewka stara:
        >
        > "Mamy tę odpowiedź, zweryfikowaną przez wiele ośrodków. Będzie to przedstawione
        > opinii publicznej w najbliższym czasie. "
        >
        > I tak, kuzwa, od 12 lat.

Za chwilę zapowiadane dni i tygodnie zamienią się w miesiące i tak aby do wyborów. Kwintesencja kaczego cynizmu i qrestwa czyli dwóch filarów mitu założycielskiego tej partii.
      • lumpior Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:13
        aniechto.only napisała:

> Ale śpiewka stara:
        >
        > "Mamy tę odpowiedź, zweryfikowaną przez wiele ośrodków. Będzie to przedstawione
        > opinii publicznej w najbliższym czasie. "
        >
        > I tak, kuzwa, od 12 lat.
        A może te trzy osoby ocalałe ....aresztowali? Ale coś nie tak,96 osób zginęło,więc ile było w samolocie? Kaczyzm zajebisty,albo PrezesPan oszalał.
      • 0szolomm-z-rm Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:39
        Putin ja potwierdził ostatecznie a konkretnie jego przydupas D Rogozin
    • szwampuch58 Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:13
      Stara lajera...szczerze Bob,spodziewales sie ze zgred powie cos cos innego?
      • boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:23
        szwampuch58 napisał:

> Stara lajera...szczerze Bob,spodziewales sie ze zgred powie cos cos innego?
        >

Po kaczym śmieciu niczego dobrego się nie spodziewałem, ale mimo wszystko zdziwiony jestem znowu w to poszli. Albo jest tak, że już pomysłów brak i stawiają na sprawdzone rozwiązania, albo zrobili badania i wyszło, że warto, bo temat nieco odpoczął. Tak czy inaczej motywacje podłe jak za pierwszym razem.
        • szwampuch58 Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:27
          Dwa razy nie da sie wejsc do tej samej rzeki"
          • boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:34
            szwampuch58 napisał:

> Dwa razy nie da sie wejsc do tej samej rzeki"
            >

No więc właśnie, zawsze w przypadku kaczka wydaje się, że bardziej na łeb upaść nie można, ale on za każdym razem udowadnia, że właśnie można.
    • albwu Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:56
      We wszystkie argumenty o zamachu bym uwierzył, ale.... kto robi zamach/wybuch gdy samolot już uderza w ziemię, jeszcze słyszymy z nagrania szuranie po gałęziach, ale jeszcze wtedy nie słychać wybuchu - jednak już wtedy było przesądzone, ze samolot rozbije się
      • pies.na.czarnych Re: Jednak zamach był. 11.04.22, 02:21
        > We wszystkie argumenty o zamachu bym uwierzył, ale.... kto robi zamach/wybuch gdy samolot już uderza w ziemię, jeszcze słyszymy z nagrania szuranie po gałęziach, ale jeszcze wtedy nie słychać wybuchu - jednak już wtedy było przesądzone, ze samolot rozbije się <

Co ty nie wiesz, że Rosjanie to są partacze jakich mało? Przecież codziennie o tym piszą w gazetach. Jakiś niedoinformowany jesteś;)
    • don.kichote A ja się boję, 10.04.22, 23:14
      że celowo opóźniali publikację "raportu", żeby go dopracować w najdrobniejszych szczegółach. Żeby nie zostawić niedomówień. Żeby wzbudzić wątpliwości u sceptyków i przekonać nieprzekonanych. Nie ważne że już tą kartą grali. To jest karta "biorąca" i zagrają nią ponownie a jak będzie trzeba, to bez żadnych skrupułów - kolejny raz!
      Na 12-nastą rocznicę, zarządzili wycie syren. Na 15-nastą - spodziewam się wprowadzenia siedmiodniowej żałoby narodowej...
      "Nie mamy pańskiego płaszcza... " :-(

boblebowsky napisał:

> Wiadomo już, bez żadnych wątpliwości że to był zamach i zbrodnia, oświadczył ka
      > czy śmieć odpalając kolejną część imprezy na zorganizowanej na trupach sowich n
      > ajbliższych. Obrzydlistwo !
      >
      >
      • adria231 Re: A ja się boję, 11.04.22, 05:06
        To był zamach. Brzoza uderzyła w samolot. Świadkowie nie żyją. Nikt też nie przyzna się , że jego służby podsłuchały rozmowę bliźniaków na pokładzie....My, obywatele słyszeliśmy rozmowę załogi z wieżą ,w której wręcz zakazano lądowania w tym miejscu i wtakich warunkach pogodowych .Wiemy też, że pilot nie był sprawny psychicznie. Miał on traumę po ostatnich lotach z prezydentem.
        Przygotowania do tej wycieczki,to złamanie wszelkich procedur począwszy od doboru składu pasażerów.Organizatorem tego odlotu była kancelaria prezydencka, był to początek kampanii wyborczej, którą należało rozpocząć z przytupem....
    • boblebowsky Cyrk Ruszył. 11.04.22, 11:09
      Uroczyste rozpoczęcie kampanii wyborczej.
      • 0szolomm-z-rm Re: Cyrk Ruszył. 11.04.22, 15:24
        Wasza narracja się sypie Zdlenski was znokautował a dobił Rogozin przydupas Putlera
    • niegracz [...] 15.04.22, 10:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • stasi1 Re: Jednak zamach był. 17.04.22, 23:15
        I co wyszło nam że zabili nam prezydenta i kupę wyższych oficerów. Jak reakcja Polski? Panowie nic się nie stało. Kiedys zamordowano kilku pośrednich sportowców z Izraela. kraj mający mniej 8 razy ludności niz my spowodował że wszyscy sprawcy skończyli życie. My nic nie robimy nawet aby odkryc kto to zrobił. w zaadzie sie wtsydzimy że do tego doszło i lepiej aby nikt o tym nie wiedział
    • niegracz Re: Jednak zamach był. 20.04.22, 20:17
      Oczywiście:
      tego że narracja MAK jest kłamstwem dowodzi także ten fakt- który wykryłem ja na zdjeciach z zasobów dra Laska Niezniknęło
      otóż widac na nich drzwi wbite od zewnątrz we fragment burty samolotu !!!
      - jest to fiozycznie niemozliwe w katastrofie wg narracji MAK/Laska\
      • stasi1 Re: Jednak zamach był. 23.04.22, 09:45
        Znaczy był wybuch, drzwi wyleciały z zawiasów i zmieniły kierunek lotu i uderzyły w samolot?
        • niegracz Re: Jednak zamach był. 23.04.22, 14:46
          Znaczy że nie mogło się to stac w trakcie zderzenia typu CFIT jak wg narracji MAK;
          podobnie samolot Tu-154 nie mógł przejśc na wznoszenie rozpoczynają manewr na wysokości faktycznej ok 12,5 m nad poziomem odniesienia( 2om nad ziemią przy wznoszącym się terenie) narracja MAK jest kłamstwem.
          • stasi1 Re: Jednak zamach był. 24.04.22, 00:31
            A czemu ty sie uczepiłes do tego MAK? Nie możesz polemizować z polskim raportem? Skoro nie mogło tak byc to w jaki sposób to wytłumaczysz? Był trzeci wybuch juz na ziemi i te drzwi zostały wepchnięte w burtę?
            • niegracz Re: Jednak zamach był. 06.05.22, 07:13
              Lasek wsparł narrację MAK; wsparł wszystkie kłamstwa tam zawarte-
              -np.fałszerstwo dot. mnewru go -around
              - wg raportu MAK samolot Tu-154 pr4zeszedłł na wznoszenie rozpoczynają manewr na wyspokosci ponizej 20 m względem poziomu odniesie nie przy prędkości opadania ok . 7 m/s i silnikach na wolnych obrotach ( ma to znaczenie)
              -to jest fizycznie niemozliwe- to jest fałszerstwo
              • stasi1 Re: Jednak zamach był. 07.05.22, 19:37
                Dobrze Macierewicza ma rację według ciebie. Czemu nic się nie dzieje z tym raportem? Został opublikowany i wszyscy go oleli jak by nic nie znaczył
                • niegracz Re: Jednak zamach był. 10.05.22, 23:45
                  Ja mam wiedzieć ?
                  - Też się dziwię.
                  **
                  Raport Macierewicza zapewne tylko w cześci odpowiada rzeczywistemu przebiegowi zamachu, zbyt wiele sladów zniszczono, brak jest dostepu do wraku;
                  Rosjanie moga sie bronić: nie zgadzamy się z raportem bo ... zamachu dokonaliśmy inaczej ...
                  nie przyznamy sie póki nie odkryjecie jak dokładnie się to odbyło
                  **
                  raport Macierewicza udowadnia że narracja MAK jest kłamstwem
                  • stasi1 Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 18:25
                    Widzisz, a ja dałbym sobie rękę uciąć gdyby się ktoś spytał Mateusza na spowiedzi czemu nic nie robimy w tym temacie , on by odpowiedział; Myślisz że ktoś poza niegraczem w te bzdury uwierzy?
                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28449128,macierewicz-oskarza-tych-ktorzy-ignoruja-jego-raport-a-milcza.html#s=BoxOpMT
                    • niegracz Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 20:51
                      dokładnie odwrotnie:
                      1. to ty wierzysz w ruską narrację- ja wiem - o mam orientację w zagadnieniach technicznych-że narracja MAK jest kłamstwem
                      2. co najwyżej Macierewicz mógłbby poprzeć moje stanowisko o ja byłem przed nim..
                      • stasi1 Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 21:43
                        Tyle razy ci tłumaczyłem że zwisa mi ruska narracja. To ty się jej uczepiłeś. Mamy swój własny raport i w zasadzie większość Polaków w niego wierzy
                        • niegracz Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 21:59
                          Tyle razy ci tłumaczyłem że Lasek przyklepał ruską narrację.
                          • stasi1 Re: Jednak zamach był. 14.05.22, 00:02
                            I oczywiście nie wiesz że raport Laska różni się od raportu MAKu?
                            • niegracz Re: Jednak zamach był. 14.05.22, 07:18
                              naginasz fakty:
                              w zasadniczych kwestiach jest identyczny- powiela narracje MAK
                              • niegracz Re: Jednak zamach był. 14.05.22, 19:30
                                ktokolwiek widział , ktokolwiek wie
                                niech poda w czy niby- w zasadniczych kwestiach - różni się raport Laska od raportu MAK
                                • stasi1 Re: Jednak zamach był. 16.05.22, 08:55
                                  To je śli MAK by stwierdził że Ziemia krąży wokół słońca i lasek to samo by powiedział to znaczy że powiela narrację maku?
    • niegracz Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 22:01
      Już to wystarcza za dowód że był zamach:
      wywalona daleko od wrakowiska , między drzewa burta kesonu.
    • niegracz Re: Jednak zamach był. 24.05.22, 18:13
      Oczywiscie;
      udowodniłem , że MAK sfałszował zapisy parametrów ostatnich sekund lotu;
      jest fizycznie niemożliwe aby samolot Tu-54 rozpoczynając manewr go -around z prędkością zniżania ok 7 m/s
      mógł przejść na wznoszenie tracąc tylko ok 12 m wysokości !!!
      szczegóły w notce na Salonie 24:
      Sfałszowanie danych i oszustwo na symulatorze w Moskwie - żelazne dowody.
    • niegracz Re: Jednak zamach był. 05.06.22, 21:03
      oczywiście, że zamach
      sfałszowano też zapisy rozmów
      przyspieszono tasmę
      - jak widać wysokosc 20 m wypowiadana jest 0,7 sekundy po wysokości 30 m
      z tego by wychodziło zbliżanie się do ziemi z prędkoscia14 m/s ( minus podnoszący się teren ok 10 m/s !!!
      • stasi1 Re: Jednak zamach był. 06.06.22, 18:07
        Przyspiesza i spowalnia. Najpierw 0 ,4 później 1,8 znowu 0,5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka