boblebowsky 10.04.22, 21:36 Wiadomo już, bez żadnych wątpliwości że to był zamach i zbrodnia, oświadczył kaczy śmieć odpalając kolejną część imprezy na zorganizowanej na trupach sowich najbliższych. Obrzydlistwo ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k zamach stanu Pilsudskiego 1926 był. 10.04.22, 21:37 i nie da sie tego ukryc. masz jeszcze jakies problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:45 Przysłuchiwałem się dziś 'publicznemu' Polskiemu Radiu. Gdybym był stałym słuchaczem tych mediów, nie miał bym innego wyboru. Po prostu. Bym wierzył. W ten zbrodniczy samolotowy zamach Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:46 storima napisał: > Przysłuchiwałem się dziś 'publicznemu' Polskiemu Radiu. > > Gdybym był stałym słuchaczem tych mediów, > nie miał bym innego wyboru. > > Po prostu. > > Bym wierzył. > > W ten zbrodniczy samolotowy zamach Putina. Po prostu, zbliża się kampania wyborcza więc wszystkie ręce na pokład. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:55 boblebowsky napisał: > Po prostu, zbliża się kampania wyborcza więc wszystkie ręce na pokład. > > Czy nie nie stanowi to dla nich zagrożenia, iż ten mobilizujący w zamiarze, ale używany długo i nachalnie trik propagandowy nie odpali przeciw ichnim intencjom? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:06 storima napisał: > boblebowsky napisał: > > > > Po prostu, zbliża się kampania wyborcza więc wszystkie ręce na pokład. > > > > > > Czy nie nie stanowi to dla nich zagrożenia, iż ten mobilizujący w zamiarze, al > e używany długo i nachalnie trik propagandowy nie odpali przeciw ichnim intencj > om? Teoretycznie wydaje się, że karta zgrana, ale my chyba poruszamy się w innych kategoriach niż Jaruś i jego wyborcy. Obstawiam, że zrobili badania i okazało się, że po kilkuletnim oddechu sprawa ma cały czas potencjał z zakresu marketingu politycznego. Albo jest już tak źle, że z braku innych pomysłów stawiaj a po prostu na sprawdzone rozwiązania, które zawsze przynosiły sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jednak zamach był. 20.04.22, 04:02 boblebowsky napisał: > Po prostu, zbliża się kampania wyborcza więc wszystkie ręce na pokład. A przede wszystkim ręce trupów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 23:17 Uwierzysz storima z chwilą ucieczki Tuska na Kreml..., Merkel nie da mu schronienia... i on o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:47 Kiedyś na studiach prawniczych wykładali na I roku przedmiot pt LOGIKA.Jak widać nie do wszystkich to trafiało. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:51 99venus napisał: > Kiedyś na studiach prawniczych wykładali na I roku przedmiot pt LOGIKA.Jak wida > ć nie do wszystkich to trafiało. > Nie tylko na studiach prawniczych. W PRL na rozmaitych humanistycznych również. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:53 99venus napisał: > Kiedyś na studiach prawniczych wykładali na I roku przedmiot pt LOGIKA.Jak wida > ć nie do wszystkich to trafiało. > Naprawdę myślisz, że żeby to zrozumieć potrzebna jest wiedza uniwersytecka? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 23:08 Dla normalnego człowieka nie ale dla niektórych wybitnych nawet wiedza uniwersytecka to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-rm Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:49 Ten kto twierdzi ze zamachu nie było powiela rosyjskie kłamstwa! www.google.pl/amp/s/www.wprost.pl/amp/10682464/katastrofa-smolenska-nowy-sondaz-ilu-polakow-dopuszcza-mozliwosc-zamachu.html Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 21:52 0szolomm-z-rm napisał: > Ten kto twierdzi ze zamachu nie było powiela rosyjskie kłamstwa! > www.google.pl/amp/s/www.wprost.pl/amp/10682464/katastrofa-smolenska-nowy-sondaz-ilu-polakow-dopuszcza-mozliwosc-zamachu.html Ten kto twierdzi, że zamach był jest cynicznym sqrwysynem jak Jaruś, albo skończonym idiotą jak ty oszoł. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:07 boblebowsky napisał: > 0szolomm-z-rm napisał: > > > Ten kto twierdzi ze zamachu nie było powiela rosyjskie kłamstwa! > > www.google.pl/amp/s/www.wprost.pl/amp/10682464/katastrofa-smolenska-nowy-sondaz-ilu-polakow-dopuszcza-mozliwosc-zamachu.html > > Ten kto twierdzi, że zamach był jest cynicznym sqrwysynem jak Jaruś, albo skońc > zonym idiotą jak ty oszoł. > > Oszoł. Proszę Cię. Bądź sobą. A nie skończonym idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:01 tvn24.pl/polska/12-rocznica-katastrofy-smolenskiej-przemowienie-jaroslawa-kaczynskiego-dzisiaj-wiemy-co-sie-stalo-bedzie-to-przedstawione-opinii-publicznej-5669987 // Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-rm Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:29 A kłamstwo to dogmat lewactwa wszelakiego rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:04 Ale śpiewka stara: "Mamy tę odpowiedź, zweryfikowaną przez wiele ośrodków. Będzie to przedstawione opinii publicznej w najbliższym czasie. " I tak, kuzwa, od 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:10 aniechto.only napisała: > Ale śpiewka stara: > > "Mamy tę odpowiedź, zweryfikowaną przez wiele ośrodków. Będzie to przedstawione > opinii publicznej w najbliższym czasie. " > > I tak, kuzwa, od 12 lat. Za chwilę zapowiadane dni i tygodnie zamienią się w miesiące i tak aby do wyborów. Kwintesencja kaczego cynizmu i qrestwa czyli dwóch filarów mitu założycielskiego tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:13 aniechto.only napisała: > Ale śpiewka stara: > > "Mamy tę odpowiedź, zweryfikowaną przez wiele ośrodków. Będzie to przedstawione > opinii publicznej w najbliższym czasie. " > > I tak, kuzwa, od 12 lat. A może te trzy osoby ocalałe ....aresztowali? Ale coś nie tak,96 osób zginęło,więc ile było w samolocie? Kaczyzm zajebisty,albo PrezesPan oszalał. Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-rm Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:39 Putin ja potwierdził ostatecznie a konkretnie jego przydupas D Rogozin Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:13 Stara lajera...szczerze Bob,spodziewales sie ze zgred powie cos cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:23 szwampuch58 napisał: > Stara lajera...szczerze Bob,spodziewales sie ze zgred powie cos cos innego? > Po kaczym śmieciu niczego dobrego się nie spodziewałem, ale mimo wszystko zdziwiony jestem znowu w to poszli. Albo jest tak, że już pomysłów brak i stawiają na sprawdzone rozwiązania, albo zrobili badania i wyszło, że warto, bo temat nieco odpoczął. Tak czy inaczej motywacje podłe jak za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:27 Dwa razy nie da sie wejsc do tej samej rzeki" Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:34 szwampuch58 napisał: > Dwa razy nie da sie wejsc do tej samej rzeki" > No więc właśnie, zawsze w przypadku kaczka wydaje się, że bardziej na łeb upaść nie można, ale on za każdym razem udowadnia, że właśnie można. Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: Jednak zamach był. 10.04.22, 22:56 We wszystkie argumenty o zamachu bym uwierzył, ale.... kto robi zamach/wybuch gdy samolot już uderza w ziemię, jeszcze słyszymy z nagrania szuranie po gałęziach, ale jeszcze wtedy nie słychać wybuchu - jednak już wtedy było przesądzone, ze samolot rozbije się Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jednak zamach był. 11.04.22, 02:21 > We wszystkie argumenty o zamachu bym uwierzył, ale.... kto robi zamach/wybuch gdy samolot już uderza w ziemię, jeszcze słyszymy z nagrania szuranie po gałęziach, ale jeszcze wtedy nie słychać wybuchu - jednak już wtedy było przesądzone, ze samolot rozbije się < Co ty nie wiesz, że Rosjanie to są partacze jakich mało? Przecież codziennie o tym piszą w gazetach. Jakiś niedoinformowany jesteś;) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote A ja się boję, 10.04.22, 23:14 że celowo opóźniali publikację "raportu", żeby go dopracować w najdrobniejszych szczegółach. Żeby nie zostawić niedomówień. Żeby wzbudzić wątpliwości u sceptyków i przekonać nieprzekonanych. Nie ważne że już tą kartą grali. To jest karta "biorąca" i zagrają nią ponownie a jak będzie trzeba, to bez żadnych skrupułów - kolejny raz! Na 12-nastą rocznicę, zarządzili wycie syren. Na 15-nastą - spodziewam się wprowadzenia siedmiodniowej żałoby narodowej... "Nie mamy pańskiego płaszcza... " :-( boblebowsky napisał: > Wiadomo już, bez żadnych wątpliwości że to był zamach i zbrodnia, oświadczył ka > czy śmieć odpalając kolejną część imprezy na zorganizowanej na trupach sowich n > ajbliższych. Obrzydlistwo ! > > Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: A ja się boję, 11.04.22, 05:06 To był zamach. Brzoza uderzyła w samolot. Świadkowie nie żyją. Nikt też nie przyzna się , że jego służby podsłuchały rozmowę bliźniaków na pokładzie....My, obywatele słyszeliśmy rozmowę załogi z wieżą ,w której wręcz zakazano lądowania w tym miejscu i wtakich warunkach pogodowych .Wiemy też, że pilot nie był sprawny psychicznie. Miał on traumę po ostatnich lotach z prezydentem. Przygotowania do tej wycieczki,to złamanie wszelkich procedur począwszy od doboru składu pasażerów.Organizatorem tego odlotu była kancelaria prezydencka, był to początek kampanii wyborczej, którą należało rozpocząć z przytupem.... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Cyrk Ruszył. 11.04.22, 11:09 Uroczyste rozpoczęcie kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-rm Re: Cyrk Ruszył. 11.04.22, 15:24 Wasza narracja się sypie Zdlenski was znokautował a dobił Rogozin przydupas Putlera Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz [...] 15.04.22, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 17.04.22, 23:15 I co wyszło nam że zabili nam prezydenta i kupę wyższych oficerów. Jak reakcja Polski? Panowie nic się nie stało. Kiedys zamordowano kilku pośrednich sportowców z Izraela. kraj mający mniej 8 razy ludności niz my spowodował że wszyscy sprawcy skończyli życie. My nic nie robimy nawet aby odkryc kto to zrobił. w zaadzie sie wtsydzimy że do tego doszło i lepiej aby nikt o tym nie wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 20.04.22, 20:17 Oczywiście: tego że narracja MAK jest kłamstwem dowodzi także ten fakt- który wykryłem ja na zdjeciach z zasobów dra Laska Niezniknęło otóż widac na nich drzwi wbite od zewnątrz we fragment burty samolotu !!! - jest to fiozycznie niemozliwe w katastrofie wg narracji MAK/Laska\ Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 23.04.22, 09:45 Znaczy był wybuch, drzwi wyleciały z zawiasów i zmieniły kierunek lotu i uderzyły w samolot? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 23.04.22, 14:46 Znaczy że nie mogło się to stac w trakcie zderzenia typu CFIT jak wg narracji MAK; podobnie samolot Tu-154 nie mógł przejśc na wznoszenie rozpoczynają manewr na wysokości faktycznej ok 12,5 m nad poziomem odniesienia( 2om nad ziemią przy wznoszącym się terenie) narracja MAK jest kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 24.04.22, 00:31 A czemu ty sie uczepiłes do tego MAK? Nie możesz polemizować z polskim raportem? Skoro nie mogło tak byc to w jaki sposób to wytłumaczysz? Był trzeci wybuch juz na ziemi i te drzwi zostały wepchnięte w burtę? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 06.05.22, 07:13 Lasek wsparł narrację MAK; wsparł wszystkie kłamstwa tam zawarte- -np.fałszerstwo dot. mnewru go -around - wg raportu MAK samolot Tu-154 pr4zeszedłł na wznoszenie rozpoczynają manewr na wyspokosci ponizej 20 m względem poziomu odniesie nie przy prędkości opadania ok . 7 m/s i silnikach na wolnych obrotach ( ma to znaczenie) -to jest fizycznie niemozliwe- to jest fałszerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 07.05.22, 19:37 Dobrze Macierewicza ma rację według ciebie. Czemu nic się nie dzieje z tym raportem? Został opublikowany i wszyscy go oleli jak by nic nie znaczył Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 10.05.22, 23:45 Ja mam wiedzieć ? - Też się dziwię. ** Raport Macierewicza zapewne tylko w cześci odpowiada rzeczywistemu przebiegowi zamachu, zbyt wiele sladów zniszczono, brak jest dostepu do wraku; Rosjanie moga sie bronić: nie zgadzamy się z raportem bo ... zamachu dokonaliśmy inaczej ... nie przyznamy sie póki nie odkryjecie jak dokładnie się to odbyło ** raport Macierewicza udowadnia że narracja MAK jest kłamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 18:25 Widzisz, a ja dałbym sobie rękę uciąć gdyby się ktoś spytał Mateusza na spowiedzi czemu nic nie robimy w tym temacie , on by odpowiedział; Myślisz że ktoś poza niegraczem w te bzdury uwierzy? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28449128,macierewicz-oskarza-tych-ktorzy-ignoruja-jego-raport-a-milcza.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 20:51 dokładnie odwrotnie: 1. to ty wierzysz w ruską narrację- ja wiem - o mam orientację w zagadnieniach technicznych-że narracja MAK jest kłamstwem 2. co najwyżej Macierewicz mógłbby poprzeć moje stanowisko o ja byłem przed nim.. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 21:43 Tyle razy ci tłumaczyłem że zwisa mi ruska narracja. To ty się jej uczepiłeś. Mamy swój własny raport i w zasadzie większość Polaków w niego wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 21:59 Tyle razy ci tłumaczyłem że Lasek przyklepał ruską narrację. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 14.05.22, 00:02 I oczywiście nie wiesz że raport Laska różni się od raportu MAKu? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 14.05.22, 07:18 naginasz fakty: w zasadniczych kwestiach jest identyczny- powiela narracje MAK Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 14.05.22, 19:30 ktokolwiek widział , ktokolwiek wie niech poda w czy niby- w zasadniczych kwestiach - różni się raport Laska od raportu MAK Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 16.05.22, 08:55 To je śli MAK by stwierdził że Ziemia krąży wokół słońca i lasek to samo by powiedział to znaczy że powiela narrację maku? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 13.05.22, 22:01 Już to wystarcza za dowód że był zamach: wywalona daleko od wrakowiska , między drzewa burta kesonu. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 24.05.22, 18:13 Oczywiscie; udowodniłem , że MAK sfałszował zapisy parametrów ostatnich sekund lotu; jest fizycznie niemożliwe aby samolot Tu-54 rozpoczynając manewr go -around z prędkością zniżania ok 7 m/s mógł przejść na wznoszenie tracąc tylko ok 12 m wysokości !!! szczegóły w notce na Salonie 24: Sfałszowanie danych i oszustwo na symulatorze w Moskwie - żelazne dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jednak zamach był. 05.06.22, 21:03 oczywiście, że zamach sfałszowano też zapisy rozmów przyspieszono tasmę - jak widać wysokosc 20 m wypowiadana jest 0,7 sekundy po wysokości 30 m z tego by wychodziło zbliżanie się do ziemi z prędkoscia14 m/s ( minus podnoszący się teren ok 10 m/s !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jednak zamach był. 06.06.22, 18:07 Przyspiesza i spowalnia. Najpierw 0 ,4 później 1,8 znowu 0,5 Odpowiedz Link Zgłoś