ulakula 20.08.10, 10:58 Witam, poszukuję niani dla swojej córeczki. Widziałam, że w Legionowie jest agencja opiekunek. Czy coś wiecie na ten temat? Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolki17 Re: agencja opiekunek w Legionowie 20.08.10, 20:32 Czy chodzi o Friyę? forum.nowybukowiec.pl/index.php?topic=1605.0 Znam troskliwą nianię, która szuka pracy: warszawa.gumtree.pl/c-Praca-opiekunki-pomoc-domowa-Szukasz-super-Niani-to-pisz-W0QQAdIdZ212781334 Odpowiedz Link Zgłoś
ulakula Re: agencja opiekunek w Legionowie 21.08.10, 16:36 Byłaś może w tej agencji? Chętnie posłucham opinii osób, które z niej korzystały. Sama i tam zamierzam tam się udać, bo z tego co wiem tego typu agencje robią spory przesiew jeśli chodzi o opiekunki. A mnie zależy na wiarygodnej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolki17 Re: agencja opiekunek w Legionowie 21.08.10, 16:47 Niestety, nie byłam, ale wiem, że agencję Friya prowadzi koleżanka tej opiekunki, którą poleciłam. Odpowiedz Link Zgłoś