Dodaj do ulubionych

Nauka gry na gitarze

13.09.11, 17:14
Gdzie/kto w Legionowie może nauczyć gry na gitarze akustycznej 11 dziecko?
Z MOKu nie mam odpowiedzi, rozważam szkołę Yamachy. Jedna osoba prywatna może to robić tylko w soboty po południu, co z kolei mi nie pasuje.
Może ktoś poda jakieś namiary?
Obserwuj wątek
    • zdebeq Re: Nauka gry na gitarze 13.09.11, 17:28
      a czy to dziecko ma już jakieś podstawy??
      no i czy zamiar jest grania piosenek do ogniska czy wyczynowo?
      bo ja to polecam gitara, jakaś książka i Youtube:D
      • ralphie Re: Nauka gry na gitarze 14.09.11, 07:39
        W ratuszu, zdaje się we czwartki o 19.00.
    • lkulas Re: Nauka gry na gitarze 23.11.11, 22:19
      Cześć,

Mam na imię Łukasz i gram na gitarze 12 lat. Posiadam bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu zajęć, lekcji gry na gitarze z dziećmi i młodzieżą.
      Żeby nauczyć się grać na gitarze potrzeba na to średnio 6 miesięcy. Osobom, które mają chęci do nauki oraz ambicję, żeby nauczyć się grać na gitarze gwarantuję, że po tych 6 miesiącach będą grały. Najlepszym dowodem na to jest kolejny zadowolony młody człowiek z którym "kończę współpracę" i którego nauczyłem grać na gitarze. Uczę według własnego wypracowanego przez lata systemu oraz z wielką pasją do muzyki. Zajęcia prowadzę indywidualnie z każdym uczniem w jego mieszkaniu.

LEGIONOWO I OKOLICE

Koszt 1 lekcji 45 minutowej to: 60 zł

Próbkę moich umiejętności można obejrzeć na youtube.com wpisując w wyszukiwarce thelkulas

Kontakt:

tel: 604603749
      e-mail: lkulas@wp.pl

Pozdrawiam
      Łukasz
    • Gość: misia Re: Nauka gry na gitarze IP: *.static.chello.pl 25.11.11, 12:58
      Witam,

Jestem gitarzystką z dyplomem. Ukończyłam szkołę muzyczną II st. na Miodowej w Warszawie. Aktualnie uczę grać dzieci w wieku 9-11 lat. Uczę grać zarówno z nut, jak i z tabulatury, oraz akordami.
      Lekcje prowadzę u siebie w domu, na Piaskach.
      W razie jakichkolwiek pytań, proszę o telefon: 607-340-531.
      Pozdrawiam serdecznie

Michalina
    • lkulas Re: Nauka gry na gitarze 11.10.16, 17:41
      Nauczyłem się grać na gitarze mając 13 lat, nauka zajęła mi 3 miesiące, później to tylko doskonalenie swoich umiejętności. Jestem gitarzystą z 18-letnim doświadczeniem, uczę grać od ponad 12 lat na gitarze elektrycznej, klasycznej i akustycznej. To moja pasja.

lukaszkulas.wixsite.com/lekcjegrynagitarze

lkulas@wp.pl
    • lkulas Re: Nauka gry na gitarze 11.10.16, 17:46
      Nauczyłem się grać na gitarze mając 13 lat, nauka zajęła mi 3 miesiące, później to tylko doskonalenie swoich umiejętności. Jestem gitarzystą z 18-letnim doświadczeniem, uczę grać od ponad 12 lat na gitarze elektrycznej, klasycznej i akustycznej. To moja pasja.

lukaszkulas.wixsite.com/lekcjegrynagitarze

Lekcje Gry Na Gitarze Legionowo i Okolice

lkulas@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka