Dodaj do ulubionych

kolonie, obozy młodzieżowe

08.05.12, 09:18
Czy ktoś zna może namiary na ciekawą kolonię, obóz młodzieżowy dla dzieciaków z Legionowa i okolic? Wiem że już trochę późno na to, a w necie nie znalazłam żadnych ogłoszeń z naszych stron. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • humex Re: kolonie, obozy młodzieżowe 09.05.12, 18:57
      Witam, moje dziecko jedzie na obóz taneczny z Egurrola Dance Studio Tarchomin, koszt 1820 za 2 tygodnie, 4 godziny tańca dziennie i inne atrakcje, Augustów, z Legionowa jest obóz z zespołem Szachraj nad morze koszt chyba 1400-1500 tel, do organizatora P. Krzysztofa 0-506-417-998, wykwalifikowana kadra legionowska, zawsze też organizuje coś latem i zimą P. Zagajewski z CSP, są porozwieszane ogłoszenia, pozdrawiam.
      • aniutek_m Re: kolonie, obozy młodzieżowe 10.05.12, 12:36
        Dzięki za namiary, może coś dziecku podpasuje. Pozdrawiam
    • madziulec Tomaszon ile Ci placa? 07.06.12, 22:27
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=tomaszon4+&title=&forum=
      spam to niefajna sprawa.
    • Gość: Zuzi80 Re: kolonie, obozy młodzieżowe IP: *.connected.pl 26.06.13, 09:36
      Hej ! w tamtym roku wysyłałam dziecko na obóz z Biurem Antavia i było zachwycone. W tym roku też je wysyłam. Co prawda Antavia nie ma biura w Legionowie ale wyloty i tak są z Warszawy. A formalności można załatwić telefonicznie i za pośrednictwem poczty.
    • Gość: nvf Re: kolonie, obozy młodzieżowe IP: *.legionowodom.pl 05.07.16, 09:13
      zagajewski przy szkołach sa ulotki
    • Gość: Camp Re: kolonie, obozy młodzieżowe IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.16, 16:11
      Najtańsze zielone szkoły, wycieczki i obozy – 32 zł za nocleg z 3 posiłkami.
      Miło nam zaprezentować nasze obiekty nad morzem i w górach i w innych atrakcyjnych miejscach Polski i Europy.
      Kołobrzeg, Pogorzelica, Międzyzdroje, Jarosławiec, Zakopane, Kraków, Sopot, Karpacz (ceny od 32 zł/ nocleg + 3 posiłki), Majorka, Chorwacja, Węgry, Bułgaria, Włochy (ceny od 19 euro/ nocleg + 2 posiłki).
      Opracowujemy program, pomagamy w organizacji m.in. pilotów i przewodników, polecamy tani transport.
      Szczegółowy cennik na naszej stronie internetowej.
      www.campsport.pl , biuro@campsport.pl, tel. 737513233
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka