legionowianka30 17.01.14, 10:30 Witajcie, Szukam wykonawcy, niekoniecznie ekipy, który umie i zna się na technice kładzenia cegły na ścianie we wnętrzach. Może być z okolic Legionowa. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukaszbyk Re: Panele dekoracyjne 3d lub cegła na ścianie. 20.05.15, 09:59 Temat stary,ale odświeżę - może się komuś przyda Ja płytki kupowałem na www.retrocegielka.pl i oni od razu mi to montowali. Tylko z tego co mówili montują wyłącznie swoje produkty Odpowiedz Link Zgłoś
higro Re: Panele dekoracyjne 3d lub cegła na ścianie. 21.05.15, 11:47 Kładli cegłę u mojej koleżanki, wygląda bardzo ładnie :) www.remontylegionowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_48 Re: Panele dekoracyjne 3d lub cegła na ścianie. 14.08.15, 10:19 Polecam www.retrocegielka.pl Tną, sprzedają i układają Jestem w pełni zadowolony z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
phmaster Re: Panele dekoracyjne 3d lub cegła na ścianie. 27.07.16, 13:25 Zapraszamy na stronę www.supermaster.pl w swojej ofercie posiadamy panele ścienne 3D w kilku ciekawych wzorach, kamień dekoracyjny oraz imitację starej cegły i cegły z fugą :) Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Mamy również możliwość wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
puchi01 Re: Panele dekoracyjne 3d lub cegła na ścianie. 17.04.19, 11:27 W sumie to ani panele dekoracyjne ani cegła na ścianę - w obecnych czasach króluje beton architektoniczny - sprawdźcie zresztą sami www.decormarket.pl/beton-architektoniczny,c266.html Odpowiedz Link Zgłoś