Dodaj do ulubionych

Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okolice

12.02.14, 15:54
Witam
Jako że jestem Mieszkańcem Legionowa poszukuje dobrej zaznaczam dobrej Firmy która wykona dla mnie meble na wymiar *kuchnia*.
Materiał - Płyta Laminowana. Więc moja prośba o podanie / polecenie kogoś kto Mi to wykona w szybkim czasie ?
Obserwuj wątek
    • monicapoland Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol 13.02.14, 15:21
      Wystarczyło wpisać Legionowo meble i już:
      mj
      • internet2013 Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol 14.02.14, 09:53
        monicapoland napisała:

> Wystarczyło wpisać Legionowo meble i już:
        > mj
        Widzę Pani Monika także jest klientem MJ DESIGN ;) Jeżeli trzeba jeszcze w czymś pomóc proszę pisać ;)
        • nastawsie Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol 15.02.14, 15:48
          internet2013 napisał(a):

> monicapoland napisała:
          >
          > > Wystarczyło wpisać Legionowo meble i już:
          > > mj
          > Widzę Pani Monika także jest klientem MJ DESIGN ;) Jeżeli trzeba jeszcze w czym
          > ś pomóc proszę pisać ;)

Znam tą firmę. Jako że Warszawa jest duża to i firm sporo, jednak ta jest bardzo dobra.
          Mają znakomitą ofertę dla każdego klienta się dopasują więc są elastyczni tego właśnie nam trzeba
          • internet2013 Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol 16.02.14, 13:48
            nastawsie napisał:

> internet2013 napisał(a):
            >
            > > monicapoland napisała:
            > >
            > > > Wystarczyło wpisać Legionowo meble i już:
            > > > mj
            > > Widzę Pani Monika także jest klientem MJ DESIGN ;) Jeżeli trzeba jeszcze
            > w czym
            > > ś pomóc proszę pisać ;)
            >
            > Znam tą firmę. Jako że Warszawa jest duża to i firm sporo, jednak ta jest bardz
            > o dobra.
            > Mają znakomitą ofertę dla każdego klienta się dopasują więc są elastyczni tego
            > właśnie nam trzeba

Tutaj masz galerię:
            galeria
            • mareknaslosa Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol 17.02.14, 12:05
              Dziękuje wszystkim za pomoc! zadzwoniłem i umówiłem się na pomiary kuchni. Jeszcze raz dziękuje za polecenia
              • agnieszka688 Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol 18.02.14, 15:24
                Jak była cena ? znaczy inaczej. Jakie mają ceny ?
    • lukaszkruszyna Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol 08.08.14, 15:24
      Dobrze wspominam firmę Anventa - www.anventa.pl. Terminowość, miła i profesjonalna obsługa ze strony pani Ani ;) Zrobili mi dużą szafę przesuwaną do sypialni. Wszystko solidnie zmontowane, nic nie lata, nic nie stuka. Wykorzystali dobrej klasy materiały, żadnego badziewia!

Nie mam pomysłu od kogo by takie meble zamówić. Ostatnio jak inwestowaliśmy w nowe sprzęty, to zamawialiśmy z jakiegoś sklepu online, akurat mieli dość dobrą promocję.
    • topazika Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol 28.02.16, 14:08
      Ja zamawiałam meble , konkretnie całą kuchnię, meble ( kredensy ) do jadalni i szafę wnękową w firmie z Warszawy ale działającej na Mazowszu , nazywają się meblefromex.pl . Absolutnie się nie zawiodłam. Robią świetną robotę, mam meble super nowoczesne, tak jak chciałam, cena też przystępna jak na to co otrzymałam , bo wykonanie jak z najlepszego katalogu wnętrzarskiego. Każdemu ich polecam. Telefon do właściciela 690 000 262 Jacek
    • Gość: DJ Re: Meble na Wymiar: Pilnie szukam!Legionowo okol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.17, 11:50
      Również poszukuję w okolicach Legionowo firmy projektującej meble.
      Zna ktoś KAM z Jabłonny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka