Dodaj do ulubionych

Rehabilitacja Warszawa - Okolice

08.04.14, 18:29
Witam/ Szukam dobrej, zaznaczam dobrej rehabilitacji w Warszawie ?
Jestem po urazie - wypadek przy pracy. Skręcona kostka, obite kolano, lekko uszkodzony kręgosłup. Chodzę w Ortezie bez której nie mogłabym się poruszać. Chce, się trochę usprawnić.
Znacie jakieś Ciekawe miejsca (ośrodki reh) w Warszawie ? okolicy ?
Mam 29 lat
Obserwuj wątek
    • 2111ella Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 09.04.14, 10:13
      Ja po poważnej operacji kręgosłupa z niedowładem nogi doszłam do formy w przeciągu kilku miesięcy rehabilitując się w Ortopedika w Forcie Piontek. Tanio nie jest, ale z czystym sumieniem mogę polecić bo inni rehabilitanci dali ciała a oni potrafili dokonać niemożliwego! Polecam zwłaszcza p. Artura Pasierbińskiego - super człowiek!
      • mareknaslosa Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 10.04.14, 05:23
        2111ella napisał(a):
        Polecam Tobie i wszystkim innym. Medical Fitness w Warszawie
        www.medical-fitness.com.pl/fizjoterapia.html
        > Ja po poważnej operacji kręgosłupa z niedowładem nogi doszłam do formy w przeci
        > ągu kilku miesięcy rehabilitując się w Ortopedika w Forcie Piontek. Tanio nie j
        > est, ale z czystym sumieniem mogę polecić bo inni rehabilitanci dali ciała a on
        > i potrafili dokonać niemożliwego! Polecam zwłaszcza p. Artura Pasierbińskiego -
        > super człowiek!
        >
        • pony108 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 12.08.14, 17:07
          Hmmm Ortopedika ? Nie jestem pewna, ale to chyba jest miejsce, gdzie namawiali pacjentów do robienia bardzo drogich i niepotrzebnych operacji ??? Tego drugiego miejsca nie znam. Najważniejsze to spytaj jakie kwalifikacje ma terapeuta-wybieraj takich po Akademii Medycznej ewentualnie AWF, unikaj jak ognia po prywatnych szkołach-wiem od kolegi, który kończył taka szkółkę niedzielną i pracuje teraz w spa jako masazysta (poziom tragiczny a masaż z rehabilitacja niewiele ma wspólnego!!!). Osobiście korzystałam z usług firmy Opieka-domowa.com, bo nie mogłam wychodzić z domu, a nie bardzo miał mnie kto wozić do przychodni na nfz, gdzie godziny sa oczywiście poranne typu 13.00 (mąż wtedy jest w pracy). Byłam bardzo zadowolona z efektów i ceny są mega przyzwoite.
          • zdebeq Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 12.08.14, 20:26
            To może jak nie jesteś pewna, to albo sprawdź, albo nie pisz głupot.
            Bo siejąc popelinę nikomu nie pomożesz.
            • helka56 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 12.09.14, 12:52
              Przecież pony napisała ,że nie jest pewna, tak jej się wydaje. Nie widzę podstaw do takiego obrzucania błotem kogoś, a może jesteś pracownikiem wspomnianej firmy? Ze swojej strony dzięki pony ,że wspomniałaś o opieka-domowa.com, mają faktycznie bardzo dobre ceny i dostałam jeszcze refundację 40% bo miałam skierowanie z NFZ. Terapeutka bardzo dobra po wielu kursach zawodowych, spytałam ją jak radziłaś i faktycznie była po Akademii Medycznej.
              Podobno tylko takich zatrudniają, na życzenie nawet powiedzieli ,że mogą wysłać mi skan dyplomu mailem. Wydaje mi się ,że firma jest godna polecenia.
      • Gość: malinowaglowa Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: 5.253.206.* 16.01.20, 09:57
        Na NFZ rzyknęli sobie taki termin, że nie wiem czy bym dała radę..czy bym miała co rehabilitować! Wiem, że brzmi strasznie no ale takie realia.. Poszłam do Bellermy, na Gocław, najpierw tylko dowiedzieć sie co i jak i zostałam na dłużej. Warte każdych pieniędzy.
    • poziomka_14 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 11.09.14, 16:56
      Jak rehabilitacja w Warszawie to z całego serca polecam Fizjoklinikę na ul. Nowogrodzkiej 62C. Ja byłam po ciężkim wypadku motocyklowym. Lekarze nie dawali mi żadnej szansy, że wróce do pełnej sprawności fizycznej i co?? Jest wszystko dobrze, chodzę, biegam, jeżdzę na rowerze a nawet czasem jeszcze wsiądę na motocykl:) W Fizjoklinice pracują doskonali fizjoterapeuci, którzy naprawdę pomagają ludziom. POLECAM
    • kwitkows Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 11.09.14, 22:27
      A czy ZUS już się Tobą interesował? Oni wysyłają do sanatorium w ramach prewencji rentowej. Może da się do nich zgłosić z podaniem o taki wyjazd bo w odróżnieniu od NFZ jest to całkowicie za darmo.
    • sayyesssss Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 29.09.14, 10:49
      mój dziadek przechodził ciężką operacje na kolano i swego czasu też szukałam centrum rehabilitacyjnego gdzieś po forach... w sumie nawet sprawdziliśmy jedno z nich, ale było wybitnie kiepskie i w końcu popytaliśmy się znajomych czy coś wiedzą na ten temat. sprawa skończyła się tak, że dziadek trafił do nich www.centrumvitamed.com/ i to była dobra decyzja z naszej strony
    • mirellag Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 02.10.14, 14:37
      Ja ze swoim kręgosłupem po upadku ze schodów byłam na rehabilitacji w kilku miejscach, a obecnie chodzę do Rehmedis w centrum i powiem szczerze, że wreszcie zaczynam widzieć postępy. Rehabilitanci dają wycisk, ale może dzięki temu dzisiaj chodzę.
      • becia507 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 16.12.14, 10:56
        Ja właśnie jestem po pierwszej konsultacji z rehabilitantem z opieka-domowa.com. Mieliście racje ,że ceny mają naprawdę niskie. Też nie mogę wychodzić z domu , a nie ma mnie kto wozić do przychodni , bo przecież ludzie pracują. Jak mam brać taksówkę to średnio się to opłaca. Jak narazie mój przydzielony rehabilitant wydaję się bardzo kompetentny. Zbadał mnie najpierw, zdiagnozował, opowiedział co i jak . Czuje ,że dobrze trafiłam. Dzięki forumowicze ;)
    • 76jola Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 18.01.15, 11:35
      Ja chodzę na Dolny Mokotów na rehabilitacje do świetnej osoby, dzięki której mam mniejsze problemy z kręgosłupem. Gabinet jest kameralny, rehabilitantka bardzo doświadczona i kompetentna, nazywa sie Kasia Biczyk i w internecie, wiec możesz sobie sprawdzić namiary. Tak czy siak ważne, żebyś się dogadywała z rehabilitantem, który motywuje się do pracy, a nie tylko straszy operacjami, powikłaniami itp. No i pamietaj, że rehabilitacja to ciężka praca, wiec przyjemnie nie będzie ;-)
    • Gość: Muniek Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: 78.133.159.* 19.06.15, 14:40
      Ja polecam rehabilitację w Szpitalu Solec. Zerknij sobie cmsolec.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=507&Itemid=95 Fajna ekipa a przede wszystkim kompetentna. Bardzo przyjazne ceny co też jest istotne ;) plus za ortopedę na miejscu zresztą i oddział ortopedyczny też tam jest. Po prostu wiedzą co robią. podobno starają się o kontrakt w ramach NFZ
    • a.bolecka Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 20.08.15, 12:36
      Nie polecam rehabilitacji w Mediq w Legionowie. Całym zespołem kieruje mgr Marcin TOPYŁA. Ja byłam ta w ramach NFZ i całkowicie mnie zignorowano. Chociaż nie mogę powiedzieć, że nie było wyjątków. Niektóre osoby były pod szczególną opieką Pana MT, ale nie wiem co należałoby zrobić, aby pod taką opieką się znaleźć. Z opinii innych pacjentów wynika, że też narzekają na rehabilitację w Mediqu. Co zaskakuje, to sporo pozytywnych opinii jakie ma Pan Marcin. Ja osobiście go odradzam. Aktualnie szukam jakiejś rehabilitacji prywatnie.
      • Gość: lolek Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.15, 21:20
        Również uważam, że rehabilitacja prowadzona w klinice Mediq nie jest na wysokim poziomie. W zasadzie to marny poziom bo nawet nie średni. Najdziwniejsza rzeczą, która przyczynia się wielu negatywnych opinii mówionych bądź pisanych jest fakt że w tym samym czasie przyjmowani są pacjenci w ramach NFZ i prywatnie. Przez co sytuacja zazwyczaj wygląda tak, że na sali jest 8-12 osób na NFZ i 3-5 prywatnie. Rehabilitant jest 1 lub górą 2 (ale ten drugi to raczej do ozdoby - zajmuje się tylko swoimi prywatnymi pacjentami- na resztę nie zwraca uwagi - mogliby się nawet powiesić na tych czerwonych linkach do ćwiczeń i by go to nie obleciało). Zatem "rehabilitant właściwy" zleca wszystkim z NFZ te same ćwiczenia, w różnej konstelacji (ograniczenia sprzętowe), bez względu na przypadłość, a sam zajmuje się pacjentami prywatnymi.
        Zatem opinie pozytywne Pan Topyła ma od pacjentów prywatnych, od pozostałych negatywne.
        Można by było usprawiedliwić Pana rehabilitanta (bo dużo ludzi, musi przecież się zająć tymi co mu zapłacili), ale prawda jest taka, że nawet jak nie ma pacjentów prywatny to chłopak nie wie co ma robić, a przecież mógłby poczytać te magiczne karty pacjentów i się tam dopatrzeć że większość z nich ma zalecone ćwiczenia indywidualne z rehabilitantem, terapię manualną itd. ale po co będzie czytał i ćwiczył z pacjentami, lepiej pokręcić się bez celu po sali i poględzić głupoty!
      • Gość: lolek Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.15, 21:25
        Polecam w Legionowie Pana Mikołaja Krekorę - bardzo dobry rehabilitant !
      • Gość: AdamB Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.centertel.pl 25.01.16, 15:31
        Również nie polecam. Pan Topyła sukcesywnie likwiduje swoje wszystkie profile z negatywnymi komentarzami i myśli, że problem został rozwiązany, a pacjent dalej pozostaje sam z chorobą. Trochę pokory by się przydało i czas najwyższy wziąć się do roboty!!!
      • Gość: lenna_1983 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.play-internet.pl 06.04.16, 16:59
        Niestety albo stety nie zgadzam się z opiniami. Chodzę na rehabilitację na NFZ nigdy nie czułam się zignorowana i pierwszy raz od kilku miesięcy i paru cykli rehabilitacji jestem w stanie być na nogach cały dzień a noc przespać bez leków przeciwbólowych.
        Jest to kolejny oddział Rehabilitacji na który jestem kierowana ale pierwszy gdzie skutek pracy z fizjoterapeutą jest namacalny.
        Nie zgodzę się z opinią na temat pana Marcina T. i nie jestem prywatnym pacjentem.
      • lisa100 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 08.04.16, 19:29
        Szanowna Pani proszę nie mieć pretensji do Pana Topyły tylko do NFZ. Na wizycie NFZ należy się tyle ile jest refundowane. Na prywatnej tyle ile należy zrobić.
        Miałam okazje zarówno prywatnie i na NFZ (kolejność ma znaczenie), i poziom "obsługi" - fachowość i uprzejmość była na tym samym poziomie, natomiast zakres działań była diametralnie niższa na NFZ, a schorzenie to samo ... Mój wnosek - Topyła to ekspert, ale niestety połączenie pacjentów prywatnych z NFZ powoduje frustracje tych ostatnich, bo nie mają tyle co ci prywatni i obarczamy tym wykonawcę tak samo jak panią w okienku na poczcie, ze listonosz nie zostawił awiza ...
        • Gość: lena Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.play-internet.pl 08.04.16, 23:01
          Nareszcie sensowna odpowiedź.
          Popieram 100%, i szczerze nie spotkałam się z negatywną opinią na któregokolwiek z fizjoterapeutów. Z rozmów z pacjentami wynika że są zadowoleni a panowie starają się pomóc każdemu kto o pomoc poprosi. Szczerze mówiąc nie jestem w stanie odróżnić pacjenta NFZ od prywatnego. Bez wątpienia jest tak jak napisał Pan wyżej, wszystko zależy od tego jaki zakres ćwiczeń i pracy ma pacjent zaordynowany. A pewne jest to że po 1. panowie przeprowadzają wnikliwy wywiad co, jak i kiedy się stało. Po 2. indywidualnie dostosowują ćwiczenia do schorzeń. po 3. ćwiczenia należy wykonać prawidłowo i nad tym również czuwają. Wykazują zainteresowanie pacjentem zarówno pan Norbert jak i pan Marcin.
          Polecam.
          • Gość: lolek Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.146.6.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.09.16, 00:32
            To dobrze, że są pacjenci z którymi realizuje się zalecony/ustalony program ćwiczeń. Niestety są pacjenci, z którymi mimo wskazań na karcie nie wykonywane są dane "bloki ćwiczeń" (głównie oczywiście chodzi o tzn. indywidualną pracę z pacjentem, terapię manualną). Skoro jest tak, że trzeba za to zapłacić to pacjenci z NFZ nie powinni mieć tego wpisane w kartę przez lekarza, bo będąc np. 4 lub 6 tygodni na rehabilitacji w Mediq, owa praca manualna jest tylko na papierze, a w pewnych przypadkach same ćwiczenia wykonywane samodzielnie przez pacjenta choć doskonale dobrane i należycie kontrolowane przez rehabilitanta i sumiennie wykonywanie przez pacjenta nie wystarczają.... a skoro owa indywidualna praca z pacjentem jest teoretycznie udokumentowana w karcie, którą pacjent podpisuje to pieniążki z NFZ przychodzą, bo nikt nie wie że w czasie kiedy należałoby zająć się manualnie pacjentem podrywa się panie na sali... a gdzie leży jądro tego problemu – w pacjentach, którzy nie domagają się swojego i skarżą się tylko na forach, w rehabilitantach, którzy może by i chcieli, ale albo nie mogą albo nie mają czasu, a może w dyrekcji, która nie ma pojęcia o procederze, albo ma i ma to gdzieś… no cóż.. życzę wszystkim zdrowia!
        • Gość: Witek Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.16, 11:54
          Droga Pani, pisze Pani głupoty, głupoty i jeszcze raz to powtórzę głupoty!!!
          O jakim zakresie działania Pani mówi! W przypadku fizjoterapii trudno jest sobie wyobrazić, że skoro pacjent ma na skierowaniu zalecenie w postaci 30 min. ćwiczeń rehabilitacyjnych, to według Pani, przysługują mu inne ćwiczenia niż pacjentowi prywatnemu? Pacjent prywatny dostaje lepszy (patrz bardziej skuteczny) zestaw ćwiczeń niż pacjent NFZ? Jeśli tak jest to już samo to świadczy o poziomie fizjoterapeuty. Idźmy dalej. Jeśli pacjent ma zalecony np. masaż całego kręgosłupa to w ramach NFZ przysługuje mu tylko częściowy. Oczywiście, że nie. Jeśli na skierowaniu jest napisane, że ma to być 20 minutowy masaż całego kręgosłupa, to fizjoterapeuta ma obowiązek taki masaż zrobić w czasie jak na skierowaniu i ma go wykonać jak najlepiej potrafi. A właśnie o tym jest mowa, że tak nie jest. Prywatnie płacimy więc się starają, a w ramach NFZ to wychodzą z założenia, że przecież pacjent się nie będzie skarżył, bo niby ma "za darmo". A przecież nie ma, bo każdy na NFZ płaci niemałe pieniądze i NFZ każdy zabieg refunduje. Może są to mniejsze pieniądze niż prywatnie, ale to nie znaczy, że mają lekceważyć takiego pacjenta. A jak im za mało to niech w ogóle nie realizują zleceń dla NFZ, bo po pierwsze marnują czas i zdrowie pacjenta, a po drugie marnują nasze pieniądze. A ile razy było tak, że pacjent przychodzi i jego rehabilitacja kończy się na rowerku lub piłce? Ich obowiązkiem jest dobrać jak najlepszy zestaw ćwiczeń odpowiedni dla danego schorzenia i mają pilnować ich prawidłowego wykonywania, bo każdy wie, że nawet najlepsze ćwiczenie źle wykonane nie pomoże, a może zaszkodzić.
          Byłem w wielu przychodniach i nie mogę powiedzieć, że wszędzie było lepiej niż w Mediqu, bo nie było, ale znalazłem kilka, w których fizjoterapeuci uczciwie wykonują swoją pracę, bez wygłupiania się czy też zagadywania (delikatnie mówiąc) pacjentek, co w takim miejscu jest chyba nie na miejscu.
      • Gość: mite17 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: 212.2.115.* 03.01.17, 12:10
        W Nowym Roku życzę wszystkim by mieli lepszy wybór niż rehabilitacja w Mediq. A Panu Topyle by jak najszybciej się przekwalifikował, bo rehabilitacja ewidentnie nie jest jego powołaniem. Myślę, że zawód "hydraulika" jest tym, o czym marzył jak tylko udało mu się osiągnąć pełnoletność (proszę nie mylić z dorosłością).
        Życzę wszystkim jego pacjentom zdrowia!
      • Gość: Pacjentka Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.146.16.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.17, 13:33
        A na jakiej podstawie odradza Pani odrazu widać że nie miała Pani kontaktu z p.Marcinem on z agencją i szacunkiem a także profesjonalnalizmem podchodzi do każdego pacjenta
      • paula1984 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 03.12.18, 22:37
        W klinice Mediq przeszłam przez pakiet 20 zabiegów terapii manualnej i ćwiczeń, zarówno pod okiem Pana Norberta jak i Pana Marcina. Nie mogłam wcześniej chodzić po schodach, a kolana dokuczały mi do tego stopnia, że normalne chodzenie sprawiało mi trud. W moim wypadku wszystkie zalecone ćwiczenia się sprawdziły. Obeszło się bez operacji, chociaż nie ukrywam jeszcze jest wiele pracy przede mną. Nie poddaję się i walczę dalej i nie oczekuję tego, że rehabilitant jest cudotwórcą. Każde schorzenie jest inne, a nie każdą wadę do się wyeliminować i przywrócić nas do 100% sprawności. Co do zarzutów, które gdzieś tu na dole wyczytałam, w mojej ocenie to stek wierutnych bzdur P. Marcin jest osobą bardzo skupioną na innych, na całej sali. Nie mówi zbyt wiele, to typ zadaniowca, a nie gawędziarza. Jest mega skupiony na swojej pracy. Doskonale wie kiedy komu kończą się dane ćwiczenia, jeśli ktoś coś robi źle zaraz to wyłapuje i instruuje. Reasumując, zdecydowanie polecam rehabilitację w Mediq.
    • fizjoarena Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 17.01.16, 20:36
      Zapraszamy do nas :) Specjalizujemy się w urazach ortopedycznych i dojeżdżamy bezpłatnie do domu.
      fizjoarena.pl
      tel: 533 939 299
    • garysiaa Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 04.02.16, 12:02
      Przychodnia Ortomasters. Są tam zaangażowani fizjoterapeuci, konsultują tam profesjonalni lekarze, bez pośpiechu opisują wykonane badanie.
      polecam, łap namiary 534349090 www.ortomasters.pl
    • milo797 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 04.07.16, 13:07
      polecam w okolicy rehabilitacja-wloszczowa.pl/
      • Gość: Stu400 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.16, 15:22
        Czytam Wasze wpisy , bo właśnie szukam Fizjoterapeuty dla mojej mamy. Ma bóle nadgarstka, jest niestety po operacji. Wszystko załatwiane na NFZ-operacja, rehabilitacja....wielka klapa. Teraz wiem ,że to był błąd. Rehabilitacja wdrożona za późno, bo nie było miejsc, teraz sa zrosty i już niewiele się da zrobić. Lekarz wykonujący operację zalecił podobno też bardzo słabe formy terapii, nie było tam np.terapii manualnej, która jest najskuteczniejsza. Teraz mama narzeka na drugą rękę i już szukamy prywatnie dobrego terapeuty to może wogóle obejdzie się bez operacji, która i tak nic nie dała. Zadajcie sobie sami pytanie czy może byc dobrym, szkolącym się specjalistą ktoś kto pracuje na NFZ za 1700 netto ? Z tego co wiem dobry Fizjoterapeuta bierze od 100zł za wizytę i z całym szacunkiem Witek, ale nie zajmuje się masażami...
        Jeśli więc możecie polecić mi Fizjoterapeutę na wizyty domowe z odpowiednim wykształceniem, a nie kursem masażu to będę bardzo wdzięczny
        • Gość: ola Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: *.146.94.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.16, 21:17
          polecam z czystym sumieniem M.Krekorę - proreh. Korzystałam z jego usług po złamaniu stopy, po tym jak kiepsko przebiegła rehabilitacja w innych miejscach.
    • teresa_tesia Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 18.01.17, 23:13
      Zapraszam:

constancecare.pl/

Profesjonalny Zespół, innowacyjne aparaty do rehabilitacji.
    • arowana1444 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 15.04.18, 10:35
      Mama po wypadku samochodowym była totalnie połamana, bardzo długo dochodziła do siebie. Skorzystaliśmy wtedy z rehabilitacji z dojazdem do domu od Medikar Home Care. To bardzo wygodne było, bo pan rehabilitant przyjeżdżał do domu i nie trzeba było się niczym martwić. A rehabilitacja naprawdę pomogła.
    • loveparis Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 09.10.18, 15:32
      www.martik-med.pl
    • anna-maria09 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 29.11.18, 18:43
      Siostra po operacji haluksów chodziła na rehabilitację na ul. Migdałową do Poradni Chorób Stopy. Stracha miała, bo z chodzeniem ciężko było i bólu się bała, ale jak się okazało wszsytko pomyślnie przebiegło i po miesiącu normalnie do pracy wróciła. Wiem, że była zadowolona a chodziła do Pani Eweliny
    • dorkapotworka Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 18.01.19, 10:05
      Jeżeli uraz kręgosłupa, to tylko Salveo salveowarszawa.pl/. Co jak co ale oni znają się na swojej pracy
    • paka83 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 07.02.19, 23:41
      Na NFZ polecam rehabilitację w Otwocku w szpitalu Grucy, tam są 3 tyg turnusy szpitalne, świetni rehabilitanci Basia Parol, Robert Michałowski, każdy chce do nich, wiem że jezdzą do pacjentów w Warszawie. W Warszawie polecają tez rehabilitację w Luc Medzie przy Arkadii
    • kingus35 Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 27.02.19, 15:39
      Myślę że idealnym miejscem jest MultiMed. Koleżanka tam chodzi i jest ogromnie zadowolona. Pełen profesjonalizm. Szybko wraca do zdrowia :)
    • mononokebakeneko Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 23.05.19, 13:36
      Ja korzystałem z pomocy tej fundacji TiR i naprawdę polecam, jestem zadowolony.
    • kamil.roginski Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice 14.06.19, 05:11
      Jak Rehabilitacja to tylko z Fundacją Tir, pomogą, doradzą i zorganizują wszystko jak trzeba :)
    • Gość: Cormala Re: Rehabilitacja Warszawa - Okolice IP: 185.97.16.* 18.10.19, 07:06
      Polecam rehabilitację w Fitmedica
      www.fitmedica.pl Chodziłam tam na zabiegi prywatnie, początkowo ogolnie chciałam dostać sie na fundusz do innego ośrodka ( w zasadzie to do kilku ośrodków) ale nie byłam w stanie z uwagi na to, ze są długie kolejki oczekiwania i aby się dostać trzeba mieć szczęście aż ktoś wypadnie.

Jestem zadowolona z terapeutów. Zaangażowani, ze świetnym podejściem do pacjenta, z dużą wiedzą i co najważniejsze zabiegi nie są drogie. W przypadku kupna pakietów cena nie jest taka wysoka. Co najważniejsze zabiegi dały u mnie wymierne efekty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka