Dodaj do ulubionych

Klinika ESTIQ - medycyna estetyczna Legionowo

11.01.15, 20:56
Witam, czy słyszeliście o klinice ESTIQ w Legionowie ?
Gdzieś na uboczu ale podobno mają świetnych lekarzy i pacjenci z innych miejsc przychodzą na poprawki z innych gabinetów.
Chyba sprawdzę osobiście bo chcę usunąć sobie kurze łapki i zmarszczki na czole.
Pozdaję stronę www.ESTIQ.pl

Pozdrawiam Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Klinika ESTIQ - medycyna estetyczna Legionowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.15, 19:48
      nie ma takiej kliniki w Legionowie
      • olaola876 Re: Klinika ESTIQ - medycyna estetyczna Legionowo 14.01.15, 08:48
        Jest :)
        • roxy361 Re: Klinika ESTIQ - medycyna estetyczna Legionowo 26.02.15, 23:38
          Jest jest ale w takim miejscu, ze trafić tam trudno. Dziś przypadkiem zapuściłam się w tak odległe rejony jeszcze Legionowa i jakież było moje zdziwienie, jak zobaczyłam, że na takim zadooopiu jest coś takiego.
          • Gość: Anna771 Re: Klinika ESTIQ - medycyna estetyczna Legionowo IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.05.15, 11:22
            Witam,
            Ja korzystałam raz z uslug tego miejsca i niestety to była moja najgorsza decyzja w życiu. Oszustwo, tanie jakies preparaty, lekarz okazało się że jest kosmetyczką po kursie ktora nie ma podawac prawa toksyny botulinowej. Całe brwi i powieki mi opadly, wyglądam od 2 miesiecy jak potwor. Nie chodzi o pieniadze, chodzi o fakt ze musze chodzic do pracy a ludzie patrza na mnie z politowaniem. nic nie zwroci mi komentarzy ktore cały czas słysze za plecami. Bardzo nie polecam Estiq prowadzonej przez Wojciecha Lewandowskiego w Legionowie na Topolowej. Koszmar.
    • Gość: Kachna Re: Klinika ESTIQ - medycyna estetyczna Legionowo IP: 91.230.98.* 30.03.22, 22:32
      Ja korzystam z usług kliniki Sfera w Warszawie, robię tam botox www.klinikasfera.pl/botox/. Klinika godna polecenia, bardzo dobra opieka i profesjonalne podejście :) A dr Migała, lekarz medycyny estetycznej, najwyższej klasy specjalista!
    • Gość: Nina88 Re: Klinika ESTIQ - medycyna estetyczna Legionowo IP: *.home.aster.pl 03.06.22, 10:31
      Niestety :( Nie znam i nie powiem Ci nic o tym miejscu. Sama chodzę do Kliniki Sfera do dra Migały i tylko takie sprawdzone przez siebie miejsce mogę zrecenzować. Tutaj oczywiście śmiało Ci mogę polecić, bo sama jestem bardzo zadowolona.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka