Dodaj do ulubionych

Wynajem podnośnika koszowego

07.03.15, 19:47
Poszukuję na wynajem podnośnika ok. 20 m na małym samochodzie do podcięcia drzewa. Czy możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • ana.ala Re: Wynajem podnośnika koszowego 10.04.15, 12:29
      Ja korzystałam z usług tej formy walczaklift.pl/oferta/. Niestety, nie wiem jaki mają obszar działania, ale mogę ich polecić. Wszystko terminowo i według ustaleń, bez nieprzyjemnych niespodzianek.
    • stolicowawa Re: Wynajem podnośnika koszowego 06.07.15, 11:44
      Chcesz wynająć podnośnik koszowy? Polecam sprawdzoną firmę wynajmującą podnośniki koszowe Rent-Expert. Tu jest jej adres rent-expert.pl
      • dominikgala9 Re: Wynajem podnośnika koszowego 21.12.16, 09:13
        Dla mnie wynajęcie podnośnika koszowego w Krakowie oznacza, że wybieram telefon do tej firmy www.suwalski.com.pl/. Korzystałem już kilka razy, zawsze byłem zadowolony.
        • Gość: adam Re: Wynajem podnośnika koszowego IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.03.17, 11:27
          Haulotte ma dobre podnosniki koszowe, dla wazne zeby mial jak najwiekszy zasieg na wysokosc bo kupisz nizszy i co chwile Ci bedzie brakowalo 1 metra i bedzie kombinowal z drabinami i innymi wynalazkami.
      • witkowski1dar Re: Wynajem podnośnika koszowego 23.05.17, 14:38
        ja również polecam tą firmę maszyny-budowlane.jimdo.com/about-us/
      • rafal1ratajczyk Re: Wynajem podnośnika koszowego 22.06.17, 08:04
        również polecam tą firmę. współpracuję już kilka lat budowaiprzemysl.beepworld.pl/wynajem-podnosnikow.htm
      • marczak1maria Re: Wynajem podnośnika koszowego 27.07.17, 13:35
        wynajmować tylko w sprawdzonych firmach! eksploatacja podnośnika wiąże się z niebezpieczeństwem! polecam do przeczytania futuremy.wixsite.com/kursy-warszawa/podesty-podnosniki
    • gabertys Re: Wynajem podnośnika koszowego 16.07.15, 08:54
      wynajem podnośników koszowych warszawa i okolice polecam ci tą firmę mają dużo podnośników myślę że znajdziesz coś dla siebie i na pewno fachowo będziesz miał ogarnięte z dobrym sprzętem.
      • szymianiuk90 Re: Wynajem podnośnika koszowego 21.07.15, 13:48
        myślę, że na stronce podnośniki koszowe w Łodzi można znaleźć praktycznie wszystkie usługi podnośnikiem koszowym.
      • agata1mor Re: Wynajem podnośnika koszowego 16.02.17, 14:26
        + szeroki zakres prac kursywarszawa.page4.me/podesty_ruchome.html, również polecam
      • paw1antoni Re: Wynajem podnośnika koszowego 20.02.17, 12:13
        a jeżeli chodzi o przycięcie drzew logistyka.blogan.pl/kategoria-gowna/2017/02/20/podnosniki-koszowe-a-pielegnacja-terenow-zielonych ?
    • kalina.malina.85 Re: Wynajem podnośnika koszowego 02.11.15, 15:26
      Tutaj znjadziesz wypożyczlanię podnośników - podnosnik24h.com.pl/.
    • tomzielnarciarz Re: Wynajem podnośnika koszowego 24.02.16, 23:13
      Korzystałem z wielu firm zajmujących się wypożyczaniem podnośników i najbardziej polecam z nich:
      skybasket.pl/
    • uniwersaldzwigi Re: Wynajem podnośnika koszowego 19.05.16, 13:28
      Firma Uniwersal świadczy fachowe usługi w tej dziedzinie
    • bak773 Re: Wynajem podnośnika koszowego 13.07.16, 07:58
      Ja też polecam Rent-Expert utb-wozki-podnosniki-suwnice.bravesites.com/
    • agata.lawika Re: Wynajem podnośnika koszowego 18.07.16, 10:10
      podesty-ruchome.tumblr.com/ tu znajdziesz sprawdzone firmy, które wynajmują podnośniki
    • wozekinstruktor Re: Wynajem podnośnika koszowego 07.10.16, 09:46
      zapraszam do wynajęcia podnośników zamontowanych na starach p 183 p 184 16 metrowe 18 metrowe stawki ustalane indywidualnie awansbhp-podesty.pl/wynajem.html
    • maciej1wyrwik Re: Wynajem podnośnika koszowego 07.03.17, 08:42
      ta firma dysponuję podnośnikami o różnym wysięgu, udźwigu i wysokości podnoszenia, poza tym operatorzy nie tylko mają uprawnienia na podesty, ale również sprawnie obsługują różne rodzaje pilarek utb-wozki-widlowe.weebly.com/wynajem-podno347nikoacutew-koszowych.html
    • radoslaw1majsner Re: Wynajem podnośnika koszowego 10.03.17, 09:27
      też polecam tą firmę wozkiwidlowemojehobby.bravesites.com/wynajem-podnosnikow-lodz jest bardzo znana w Łodzi
    • jacenty12345 Re: Wynajem podnośnika koszowego 21.03.17, 13:31
      Firma Mateco wypożycza różnego rodzaju maszyny, w tym podnośniki koszowe.
      • Gość: zitek Re: Wynajem podnośnika koszowego IP: *.jmdi.pl 18.09.17, 13:33
        Popieram. Również polecałbym Mateco.
    • ryszard1folkowski Re: Wynajem podnośnika koszowego 23.06.17, 13:56
      Łódzkie województwo wynajem zwyżek pracownik-produkcji-2017.blog.onet.pl/podnosniki-koszowe-lodz/
    • radoslaw1prus Re: Wynajem podnośnika koszowego 27.06.17, 13:09
      wynajem podestów wszystkich konstrukcji: nożycowe, koszowe, wolnobieżne pająki prawo-pracy-2017.blogujaca.pl/podest-typu-pajak-wynajem/
    • roman1romanowski Re: Wynajem podnośnika koszowego 26.07.17, 14:28
      można skontaktować się z operatorladowarki.unblog.fr/2017/07/26/pielegnacja-przyrody-i-terenow-zieleni/ . panowie pomogą dobrać właściwego sprzętu
    • Gość: kordek Re: Wynajem podnośnika koszowego IP: *.dynamic.mm.pl 15.01.18, 13:20
      ja polecam Mateco wiele razy miałem przyjemność korzystać.
      • Gość: Kama 325 Re: Wynajem podnośnika koszowego IP: 95.160.189.* 27.06.18, 15:53
        Polecam www.podnosniki-krupa.pl z Olsztyna. Solidny, bezpieczny, serwisowany sprzęt. Firma z wieloletnim doświadczeniem, pomaga w doborze maszyny do konkretnych prac.
    • Gość: Franlonka Re: Wynajem podnośnika koszowego IP: 95.160.189.* 27.06.18, 15:59
      Polecam wynajem podnośników Olsztyn u Pana Krupy. Sprawdzony i serwisowany sprzęt. Do wynajęcia pojazdy marki mercedes wyposażone w podnośniki o zasięgu 19 m i 24 m. Pomoc w doborze sprzętu.
    • jakustol Re: Wynajem podnośnika koszowego 07.01.19, 08:09
      Ja ostatnio jak potrzebowałem zawiesić szyld to korzystałem z ich usług citylift.waw.pl szybkie terminy i szybko profesjonalnie robota zrobiona. Byłem zadwolony, mogę polecić :)
    • Gość: Jack Re: Wynajem podnośnika koszowego IP: *.centertel.pl 24.01.20, 07:44
      Polecam firma RaczeK sa z pomorskiego. Solidny sprzet i swietny operator!
      www.raczek-podnosniki.pl
    • pabloby Re: Wynajem podnośnika koszowego 20.03.20, 17:22
      Jeżeli chodzi o podnośniki stricte do podcinania drzew to świetny jest podnośnik nożycowy, mozna go wynająć choćby w firmie podnosniki.pl/ i jest to jak najbardziej słuszny wybór. Sprzet jest zadbany, stale serwisowany i do tego typu prac nada się wyśmienicie. Wiem o tym ponieważ sam z niego korzystałem.
    • andreokz Re: Wynajem podnośnika koszowego 03.05.20, 14:10
      Witam. Jeśli chodzi o wynajem podnośnika koszowego na przyczepie o wysokości roboczej 17 m polecam tą firmę: Tekst linku Wysięg boczny aż 8,7 m przy bardzo małych gabarytach podestu i masie 2,2 tony. Nie uszkodzi kostki brukowej i trawnika. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka