Dodaj do ulubionych

Lokal na chrzciny w maju - ratunku.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 09:58
Muszę zorganizować chrzciny synka w Maju a tu same komunie w tych lokoalach gdzie byłam albo drogo albo zajęte sale. Może ktoś na forum może mi poradzić gdzie się udać. Chrzciny będą na około 25 osób. Proszę o opinie osoby, które organizowały taką imprezę w ciechanowskich lokalach, a nie o reklamowanie lokoli. Z góry dziękuję - Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: Może Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.11, 10:23
      Ja polecam Niestum ,na pewno mają komunie ale są dwie sale może w którejś znajdzie się miejsce na 25 osób
      • Gość: ja Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.183.230.57.dsl.dynamic.eranet.pl 21.03.11, 11:56
        Ja się się załapałam z miesiąc temu w Niestumiu na 15 maja, na tej większej sali, bo jakaś spora komunia zrezygnowała, więc spróbuj, jeśli chcesz. Tylko nie wiem, czy jeszcze mają miejsca, bo jak wcześniej pytałam, to nie było, ale tak przypadkiem się dowiedziałam o tej rezygnacji.
        • magikmix Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. 21.03.11, 12:05
          Już wiem że w Niestuniu nic z tego nie mają miejsc !!
          • Gość: Może Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.11, 12:42
            To może Opinogóra
    • przegladbiznesowy.com Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. 21.03.11, 12:16
      Po tak skromnych danych i po tak wielu niepowodzeniach trudno coś doradzić

www.przegladbiznesowy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=88&Itemid=35
      • Gość: ania -cnów Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 13:56
        na Reutta jest sala Diament, organizują imprezy średniej wielkości, ale jedzenie i organizacja jest świetna, proszę spróbować, jeszcze w Bursie na Narutowicza, ładna sala i dobre jedzenie.
        • Gość: '''' Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 15:40
          nie Reutta, tylko Szwanke (niedaleko SP nr 4 na Płońskiej). Bardzo dobrze tam organizują, jedzenie smaczne. Z tą Burską też polecam - kameralne imprezy jak najbardziej, jedzenie również bardzo dobre. W obu miejscach ceny przystępne.
          • Gość: marta Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 19:45
            ja robiłam komunię i chrzciny we władysławowie lokal przy ulicy po lewej stronie jestem bardzo zadowolona domowe jedzenie taniej niż na mieście właściciel kaliszewski mariusz
    • Gość: roxana Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 20:22
      a nie lepiej i taniej w domu? ja miałam chrzciny na 20 osób i zrobilam w domu. wszyscy zadowoleni, zwlaszcza maluch
    • Gość: dd Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:47
      Ja polecam Karczmę Zbyszko w Pawłowie. Sala i jedzonko extra, przyjemny wystrój, myślę, że z właścicielami powinno udać się dogadać:)
      • Gość: Bb Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: 213.199.253.* 21.03.11, 23:09
        Jedzenie gorsze niż na stołówce szkolnej.
        • Gość: daria Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.cnow.pl 22.03.11, 11:04
          ja robiłam 18 córki w Tawernie byłam zadowolona kelnerki cały czas chodziły jak w zegarku , jedzenie super i ceny bardzo przystępne z tego co wiem robią wszystkie imprezy okolicznościowe moge polecić
          • Gość: xxx Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 11:19
            A może Feniks na Zielonej Ścieżce. Maja tam dobre jedzonko, nie jest drogo.
    • Gość: Aga Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 19:43
      15 maja jest dużo komunii ,ale mi też się udało teraz załatwić miejsce i ta Pani mówiła,że ma jeszcze salę na jedną imprezę. Karczma na złotym polu wieś Łaguny jakieś 15 km od Ciechanowa. Polecano mi, miejsce fajne. Kobitka do dogadania się, można spróbować.
    • Gość: Marta Re: Lokal na chrzciny w maju - ratunku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 00:00
      Dziękuję za informacje, znalazlam już lokal i chrzciny będą w hotelu Korona na Sienkiewicza - mieli jedną z 2 sal wolną na 8 maja. Jaszcze raz dzięki za podpowiedzi ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka