Dodaj do ulubionych

Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś?

IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 13:11
Jw. Szukam kawalerki lub 2-pokojowego mieszkania w Ciechanowie do wynajęcia. Najlepiej od zaraz. Jeśli ktoś takim dysponuje, lub coś wie, prosze o info....
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.12, 16:14
      Dla kogo? Małżeństwo ...
      • Gość: Tomasz Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: 213.199.253.* 19.03.12, 17:02
        2 pokoje w centrum 1300 zł + opłaty
        • Gość: WOW Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 18:58
          O matko :O
          Ja płacę 1500złotych, bez opłat w Warszawie,na strzeżonym osiedlu za mieszkanie dwupokojowe, po remoncie.
          Masakra,co za stawki w Ciechanowie...
          • Gość: gosc Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 19:11
            dokładnie ceny mieszkań i lokali w Ciechanowie za wynajem są poprostu śmieszne , nie wiem skąd wy je bierzecie . Moja siostra także wynajmuje mieszkanie w Warszawie z chłopakiem za 2 pokojowe mieszkanie w centrum płaci 1600 zł + opłaty . Ale Warszawa to Warszawa a nie Ciechanów gdzie połowa ludzi na bezrobociu. Ciekawe dlaczego na Warszawskiej tyle lokali do wynajęcia ?? hmm ... bo kogo stać na to by się tu utrzymać . Porażka
            • Gość: mieszkaniec Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 19:26
              tu jest forum tu się pisze co chce, niekoniecznie prawdę. Także proponuję nie brać do serca wszystkich wpisów.
              • Gość: Ja Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 08:40
                Obawiam sie, ze te 1300 + oplaty to prawda, ludzie sa pop...leni.
          • Gość: ... Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 20:41
            Tak tak dwupokojowe ...pokój z aneksem kuchennym,ogólnie metraż 34-36...
            • Gość: . Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 21:01
              Widzę,że wiesz lepiej.
              Nie trzeba być alfą i omegą by wiedzieć,że 1300zł za mieszkanie w Ciechanowie to cena z kosmosu.Przejrzyj ogłoszenia w Warszawie a zobaczysz,że ceny za mieszkanie są podobne lub nawet takie same.Właściciele z Ciechanowa po prostu dyktują stawkę jak w stolicy nie wiedzieć czemu.
              • Gość: JACO Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 22:22
                Wolny rynek,mówi wam to coś?dyktują ceny takie a nie inne bo ma prawo wynająć mieszkanie za ile uważa i nie ma w tym nic niestosownego,ja gdybym miał wynająć mieszkanie za 500zł to wolałbym zapłacić 300zł czynszu i niech stoi puste...rozumiem ,że rzadko kogo jest stać na mieszkanie ,a kredyt to już bajka bo jeśli zarobki w Ciechanowie kształtują się 1500ZŁ MAX to nie starczyło by na spłatę kredytu i utrzymanie mieszkania,no a gdzie reszta?..ale to nie wina właścicieli mieszkań tylko rządzących którzy mydlą nam oczy programem RODZINA NA SWOIM,nie prowadzą tak naprawdę żadnej polityki mieszkaniowej,dla mnie własne M to na razie niestety tylko marzenie,a dla takiego właściciela,czy dewelopera który chce sprzedać mieszkania to po prostu biznes jest POPYT jest podaż,ale miejmy nadzieję ,że ceny mieszkań spadną,a może się tak stać gdyż coraz więcej ludzi buduje domy...
                • Gość: Tomasz Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: 213.199.253.* 20.03.12, 08:17
                  Jest u nas popyt na mieszkania. Tu jest Ciechanów a nie Warszawa i są takie cent jakie są. Jeśli ktoś daje mi zarobić na mieszkaniu 1300 zł. to nie będę z siebie robił barana i wynajmował za 500 z bo mam dobre serce. I tak tego nikt nie doceni, tylko nasyfi i pójdzie. Teraz juz nie ma idiotów. A jak ktoś nie ma tyle kasy , bo mu się nie chce pracować, to niech siedzi z mamusią i tatusiem i stęka , że mu źle i niedobrze.
                  • Gość: kk Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.182.213.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.12, 09:58
                    Nikt nie pisze ze czynsz za mieszkanie w Cnowie jest wyższy niż w stolicy. Może stąd bierze się różnica.
                    • Gość: gość Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.12, 16:49
                      widziałam ofert na stronie nieruchomości Wilanowski
                      • amorak Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? 21.03.12, 20:16
                        ja mam do wynajęcia aleksa 50 m wyremontowane 3 pokoje bez mebli za 800 czynsz
                        + czynsz do spółdzielni 350 + opłaty licznikowe + kaucja do rozliczenia na koniec 2000 zł w gratisie blaszak
                        • Gość: iwet Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.13, 00:03
                          Gdzie znajduje się to mieszkanie i czy jeszcze aktualne?
                  • Gość: xxx Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 08:46
                    A ilu juz miales najmujacych i dlaczego szukasz nowego ? a jesli szukasz po raz pierwszy i zaczynasz przygode z wynajmowaniem, to skad wiesz ze zarobisz te 1300 zl ? gowno zarobisz, obniz poprzeczke, to przynajmniej beda ci placic, bo znalezc najemce latwo, z placeniem kosmicznych kwot pozniej gorzej
                  • Gość: xxx Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 08:50
                    Nie chce sie pracowac ? tylko ze za ciezka parce dostaje sie wlasnie tyle ile ty chcesz za mieszkanie, jeszcze plus oplaty ! a ci co zarabiaja wiecej wola wziac kredyt hipoteczny.
                    • Gość: sali Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: 213.199.253.* 06.04.13, 12:26
                      Mi do reki po wynajęciu 40m zostaje 1100 zł.Kup sobie mieszkanie to będziesz zarabiał na wynajmujących baranach
                • Gość: xxx Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 08:43
                  To niech od razu ustala cene 5000 zlotych, w koncu wolny rynek. Dla kogo te mieszkania za 1300 + oplaty, jak wiekszosc zarabia minimalna krajowa ? konczy sie to tak, ze ludzie najmuja na miesiac, dwa, nie placa czynszu i znikaja, a pozniej wynajmujacy narzekaja ze nie moga znalezc uczciwego. A prawda taka, ze ludzi nie stac na takie ceny.
                  • Gość: ! Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 14:10
                    Można znaleźć tańsze niż 1300 zł. Każdy kto decyduje się wynajmować od kogoś mieszkanie zna cenę wynajmu, właściciel mieszkania jej nie ukrywa. Jeżeli ktoś nie płaci i ucieka to zwykły oszust i złodziej. Tyle w tym temacie.
                    • Gość: ogr-13 Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 20:48
                      Ja wynajmuję 2 pokojowe 39m odnowione w centrum biorę łączne z czynszem 750 zł plus media.
                      • Gość: ... Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 23:13
                        750 zł to jest rozsądna cena,a nie 1300...
                        • Gość: klaudia521 Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.centertel.pl 24.03.14, 18:25
                          Jak w temacie postu.... szukam mieszkania lub domku okolica Kargoszyna.... Bloki... wie ktoś coś????????? Dość pilne...
                          • Gość: abc Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 11:56
                            tak, wiem, proszę o maila to opiszę dokładnie.
                            • opin7 Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? 26.03.14, 14:31
                              Mam kolegę, który wynajmuje na Aleksandrówce mieszkanie, bodaj 54m za 850 (część tego dla wynajmujących, reszta to czynsz spółdzielniany) + opłaty (woda, prąd). Normalne koszty. Ale ludzie to mają na prawdę wyobraźnię! 1500 za mieszkanie w Ciechanowie? Kosmos. Gdzie zarobki ciechanowskie do warszawskich? A ceny wynajmu niemal identyczne, jak tu piszecie.
                            • klaudia521 Re: Mieszkanie do wynajęcia - wie ktoś? 27.03.14, 09:12
                              Gość portalu: abc napisał(a):

> tak, wiem, proszę o maila to opiszę dokładnie.
                              Mój nr 516707514 proszę o kontakt..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka