Dodaj do ulubionych

Szukam osoby towarzyszacej na wesele

IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 17:03
w dniu 16 czerwca poza Ciechanowem... jedynie co musisz zrobic to byc wysokim brunetem miec zasady pasje blysk w oku umiec sie zachowac w towarzystwie i byc dobrym partnerem w tancu... aha wiek do 32 lat

jezeli juz taki sie znajdzie to gwarantuje doborowe towarzystwo i super taneczna zabawe :)

Obserwuj wątek
    • Gość: brunet Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 18:15
      Błyskotka,a Ty jesteś chociaż wysoką,szczupłą blondynką o niebieskich oczach?
      A na co Ci moje zasady i pasja potrzebne?
      • Gość: Blyskotka Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 18:25
        Blyskotka jest wysoka blondynka niestety nie ma niebieskich oczu ale za to sa piwne i jest blysk w oku ;)

jezeli nie masz zasad i zadnej pasji nie mamy o czym rozmawiac

po co chce je znac duza mowia o czlowieku to tyle Brunecie

i jak zainteresowany dalsza rozmowa ?

Blyskotka

• Gość: wesola Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 18:41
          GDZIE CI MEZCZYZNI????
          • Gość: ... Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 18:58
            trochę mnie dziwi to ze szukasz osoby towarzyszącej przez forum ... Każdy ma jakiś swoich znajomych i mogłabyś zaprosić np. kolegę . To trochę desperackie zachowanie szukać osoby na forum na weselę której się w życiu na oczy nie widziało ... a do tego stawiać jej wymagania jaka musi być i jakie minimalne kryteria musi spełniać ... .
            • Gość: GGGG Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 19:04
              a moze BLYSKOTCE O TO CHODZI zeby poznac faceta ktory spelni jej oczekiwania i podejmie sie rozmowy. A desperackie zachowanie to nie jest wierz mi.
              • Gość: gosc Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 11:22
                Ograniczajacv sie do takich schematow, zaden nie spelni jej oczekiwan.
          • Gość: maxx Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.05.12, 05:21
            Gość portalu: wesola napisał(a): > GDZIE CI MEZCZYZNI????

jak to gdzie, tu jestem.

a GDZIE TE KOBIETY????
            • Gość: ju Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 12:32
              JA JESTEM TUTAJ ;))) !!!
              • Gość: nieznajoma Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 22:14
                jesli jestes 100% facetem prosze odezwij sie,,,,,,,,,,,,
        • Gość: XxX Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 09:47
          zapomianals dodac ze w majtkach min. 18 cm, kuzwa moze najpierw pokaz zdjecie, bo duzo jest takich co chcialyby miec ideala, najlepiej dwumetrowego bruneta o przyrodzeniu murzyna, mowia o sobie ze sa piekne, a okazuje sie ze to jakas tleniona raszpla z garbatym nosem, albo zwykla przecietna dziewczyna co wyzej robi kupke, niz ma pupke.
      • Gość: Brunet 190 cm Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 10:03
        Przeciez brunetki sa fajniejsze. Takze jedyna atrakcja z opisu to piwne oczy, choc wole brazowe. Skoro sam jestem czarny i mam ciemna karnacje, tego samego wymagam od kobiety. A tak w ogole smiesznie napisalas - jedyne co musi zrobic to byc... To znaczy ze moze sie tez ufarbowac ? ;) no dobra, ale nie da sie nic zrobic zeby byc wyzszym, to albo sie ma, albo nie.
    • Gość: alegdyby Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.tktelekom.pl 13.05.12, 19:25
      hej:)

Błyskotko napisz na maila: alegdyby@gmail.com
      • Gość: Blyskotka Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 19:30
        badz w kontakcie napisze o 22.30 teraz juz musze uciekac z forum

pozdrawiam
    • Gość: baletmistrz Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 22:33
      ile wzrostu musi mieć wysoki brunet...
      • Gość: blyskotka Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 22:40
        conajmniej 184 ja mam 174cm
        • Gość: Blyskotka Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 22:50
          blyskotka77@wp.pl

podaje@ dla zainteresowanych nawiazanie kontaktu :)

• Gość: gosc Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 09:43
      Nastepna brunetoholiczka, moze miec krzywy ryj, wystajace zeby, no ale najwazniejsze zeby byl brunetem ;D baba slyszy okreslenie "wysoki brunet" i juz ma mokro w gaciach nawet nie widzac faceta.
    • Gość: Pan Andrzej Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 09:56
      Może jakiś desperat weźmie udział w takim śmiesznym castingu rodem z randki w ciemno, ale nie licz że będzie to jakiś przystojniak, a zapewne szukasz modela z rozkładówki. Facet znający swoją wartość nie bawi się w takie głupoty, tylko sam sobie wybiera. No chyba że się okażesz naprawdę fajną laską (co wątpliwe), to na to pójdzie, bo będzie liczył na dobry seks.
    • Gość: Mieszkaniec Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 11:00
      Czemu się ograniczasz do takich pustych schematów ? przecież człowiek to nie samochód albo pies - "szukam psa maści takiej, ułożonego, wytresowanego". Trochę więcej otwartości dziewczyno, bo przegapisz szansę poznania kogoś naprawdę ciekawego. I rozumiem, że wysoki, przystojny, ale nawet psa nie ocenia i nie dobiera się po kolorze sierści.
      • Gość: 183 Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 11:39
        a rozumiem, że 183 to za mało?
        • Gość: kobieta Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 12:48
          Twoje ogłoszenie uważam za co najmniej dziwne. Stawiasz jakieś głupie wymagania od faceta, z którym chcesz iść na wesele kompletnie go nie znając a posuwasz się do tak desperackiego kroku jak ogłoszenie na forum?? Skoro masz się za tak błyskotliwą i elokwentną powinnaś raczej nie mieć problemu z zaproszeniem chociażby swojego znajomego? Chyba, że Twoja błyskotliwość nie pozwala Ci na nawiązywanie kontaktów i nie masz żadnych znajomych? No na to wychodzi skoro poszukujesz w internecie. Powiem szczerze, że można tylko współczuć.
          • Gość: hjhj Re: Szukam osoby towarzyszacej na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 21:41
            dlaczego?
            a moze to ciekawy pomysl na poznanie fajnego faceta nie pomyslalas o tym??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka