Dodaj do ulubionych

dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów

IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 14:48
ZŁOTY NUMER TELEFONU komórkowego kreuje TWÓJ WIZERUNEK. Dobry numer jest wizytówką Twojej firmy. Chcesz dotrzeć do klientów i zostać zapamiętanym, dołącz do grona posiadaczy złotych numerów i wybierz numer, który wyróżni Cię z tłumu. Odwiedź nasz sklep www.dobrenumery.pl
Dobrenumery.pl - ułatwiaj sobie życie :)
e-mail: biuro@dobrenumery.pl
tel: 600 767 600
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamilaaa Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: 78.10.237.* 27.11.14, 13:54
      A czy znacie jakąs sprawdzą alternatywę dla złotych numerów? Szukam czegoś tańszego, ale prostego do zapamiętania numeru, najlepiej do 300 zł, gdzie taki nabyć?
    • Gość: Rembrantt Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.14, 11:33
      Komentarze mają pozytywne z tego co widzę więc myślę, że bez problemu możesz od nich zamawiać złoty numer.
    • michalina155 Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów 14.01.15, 14:48
      A gdzie dostanę jakiś tańszy, ale prosty do zapamiętania numer? Na złoty mnie nie stać.
      • Gość: Grubs Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: 78.10.87.* 21.01.15, 13:39
        Poszukaj wśród ofert innych tanich numerów, nie musisz przecież wybierać złotego numeru.
        Na allegro jest tego sporo.
      • Gość: Biniqq Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: 78.9.4.* 19.02.15, 15:45
        Pewnie na allegro coś znajdziesz, chociaż tutaj najlepiej mieć sprawdzonych sprzedawców - patrz na opinie!
        • Gość: Goniekwwa Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: 78.9.157.* 26.02.15, 13:01
          Na zlotenumery.na.allegro.pl znalazłam taki, niedrogi numer: 501 07 03 05
          Myślicie, że jest prosty do zapamiętania?
        • Gość: Marcinososnowiec Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.15, 14:56
          Na allegro znalazłem taką ofertę: prostenumery.na.allegro.pl/ - może ktoś od nich zamawiał? Podzielcie się opiniami.
          • Gość: Gianto Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: 78.9.7.* 27.03.15, 13:37
            Ja osobiście radzę sprawdzać opinie i komentarze bo z tymi złotymi numerami nie zawsze jest tak kolorowo i potem się okazuje, że to oszustwo ...
          • Gość: Marcinososnowiec Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: 78.9.155.* 21.05.15, 13:23
            Od tygodnia mam prostu numer z www.prostenumery.na.allegro.pl i wszystko w porządku. Mogę polecić. Szybka i sprawna transakcja, numer sprawny.
            • Gość: Nattan Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.15, 15:38
              Ja kiedyś zamawiałem złoty numer z allegro w promocyjnej cenie (nie pamiętam nazwy użytkownika) i po miesiącu numer przestał być aktywny - polecam sprawdzać opinie i komentarze i nie dać się oszukać... Ja dałem się nabrać na niską cenę
              • Gość: Bastat Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.15, 12:38
                Nattan masz 100% racji, tez się kiedyś dałem nabrać i numer przestał działać. Rok temu kupiłem na allegro na zlotenumery.na.allegro.pl i na szczęście wszystko gra.
                • Gość: jINK Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów IP: *.internetia.net.pl 10.07.15, 15:57
                  Ja dziś zamówiłem numer z zlotenumery.na.allegro.pl - mam nadzieję, że też wszystko będzie działać bez zarzutów
          • lorens55 Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów 02.10.15, 11:02
            Ja od nich brałem jakieś 2 miesiące temu i wszystko działa bez zarzutów, ceny też mają dobre
    • lorens55 Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów 11.10.15, 12:24
      A Wy? Skąd zazwyczaj bierzecie? Zastanawiam się nad kolejnymi 2 złotymi numerami, albo niekoniecznie złotymi ale prostymi do zapamiętania.
      • lorens55 Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów 30.10.15, 17:28
        allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17335993 - brał ktoś może od nich numer?
    • 1monika112 Re: dobreNUMERY.pl - sprzedaż złotych numerów 27.04.16, 19:45
      Potwierdzam - zlotenumery.na.allegro.pl - także mam, wszystko jest w porządku.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka