Dodaj do ulubionych

Wynajmę zakład do produkcji spożywczej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.13, 14:06
Witam.
Posiadam do wynajęcia zakład do produkcji artykułów spożywczych wraz z pomieszczeniami magazynowymi w bardzo dobrym stanie
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.range86-182.btcentralplus.com 26.02.13, 14:46
      A Tobie z jakiego powodu nie poszło...?
      • Gość: darek Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.13, 16:55
        zaraz nie poszło, koleżanka pławi się w luksusie postanowiła wydawać, a nie zarabiać więc lokal nie potrzebny.
        • Gość: Iza Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.13, 09:07
          A czy to ważne jest dlaczego mi nie poszło?
          Chcę wynając zakład produkcyjny i dlatego tu jestem i daje ogłoszenie.
          Czy ktoś jest zainteresowany wynajęciem
          • Gość: M. Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.range86-182.btcentralplus.com 27.02.13, 10:36
            No wazne, bo z jakiegos powodu nie poszlo, dlaczego chcesz kogos wsadzic na mine. Byla kiedys taka sprytna pani" biznesmenka"ktora chciala wynajac swoj lokal, bo "sie przenosila"... Tylko nie ,owila klientom prawdy, dlaczego sie przenosila..., ale klienci byli czujni i okazalo sie, ze w lokalu sanepid nie pozwolil prowadzc takiej dzialalnosci... I lokal stoi pusty.....
            • Gość: Iza Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.13, 12:03
              Powiem krótko. Sanepid odebrał zakład i był pod wrażeniem , że jest tak super zrobione i jest sterylnie.
              Sytuacja życiowa nie pozwala mi prowadzić zakładu- choroba.
              Czy wszystko już jasne?
              Czy jest pan/i zainteresowany zakładem?
              Pozdrawiam
              • Gość: Mario Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.play-internet.pl 27.02.13, 12:23
                Ok. co to za zakład jaki ma Pani w nim sprzęt, wyposażenie, jaki jest metraż i jakie jest przeznaczenie tzn. co Pani do tej pory produkowała i czy miała Pani odbiorców
                • Gość: Iza Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.13, 13:01
                  Proszę podać swój email
                  • Gość: aneta Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.centertel.pl 01.05.13, 14:38
                    czy ogłoszenie jest nadal aktualne?
                    • Gość: Iza Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.13, 15:22
                      Witam. Tak jak najbardziej aktualne.
          • Gość: Inwestor Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.15, 10:00
            Witam, jestem zainteresowana pilnym wynajmem hali. Proszę o informację czy jest dostępna
            • Gość: barbres23 Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.15, 10:21
              Może w takim razie zainteresuje Cię oferta firmy Operis. Stale korzystam z jej usług. Prowadzą m.in. wynajem hal produkcyjnych.
    • Gość: Tomek Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.13, 15:05
      witam,
      gdzie znajduje sie zaklad, ile metrow?
      • Gość: Iza Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.13, 13:00
        Odp. dla pana Tomka. Zakład znajduje sie na ul. Sienkiewicza.
        Jesli chce pan wiedzieć więcej informacji to prosze pisac na email ewa_197020@vp.pl
    • madzia3109 Re: Wynajmę zakład do produkcji spożywczej 16.10.15, 16:50
      Jeśli twoje przedsiębiorstwo potrzebuje dostosować prawo żywnościowe do wymagań naszym kraju i UE, to ta firma na pewno to zrobi www.food-law.pl/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka