Dodaj do ulubionych

wynajmę mieszkanie w centrum :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 18:27
witam
wynajmę mieszkanie w centrum ciechanowa 60m2 3 pokoje. Mieszkanie jest po generalnym remoncie na wysokim standardzie. więcej informacji udziele poprzez @

wynajme.mieszkanie60@wp.pl

aha 1200zł + opłaty
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 20:02
      Na ile szukasz, na miesiac, az przyjdzie czas zaplaty (niezaplaty) ?
      • Gość: wynajmujaca Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 20:48
        szukam na minimum 6 miesięcy
        pozdrawiam
    • Gość: . Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.cnow.pl 06.04.13, 21:24
      o ku*wa 1200 ? To raty za dom mam mniej ;)
      • Gość: ... Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 21:52
        To sie ciesz, ze dostales kredyt, nie kazdy ma to szczescie, albo nie kazdy jest na tyle glupi zeby sie uwiazac na trzydziesci lat ... :D ja place dwa tysiace za mieszkanie, tez po remoncie, nikt wczesniej nie mieszkal. Bede wynajmowac dopoki nie odloze na wlasny dom.
        A ty jak jestes taki madry, to wynajmij swoje cztery katy potrzebujacym za 500 zl
        • Gość: madry Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 22:14
          te masz tansze moze warto sie przeprowadzic???
        • Gość: ??? Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 23:10
          To sobie polepszyłeś....Nie wiem co gorsze-odkładać przez 30 lat na mieszkanie i dorabiać właścicieli wynajmowanego mieszkania,w sumie kasy pójdzie około 4000 co miesiąc,czy kupić mieszkanie wprowadzić się i spłacać kredyt ,w sumie z utrzymaniem 2000?
          • Gość: ... Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 10:32
            Odkladanie nie zajmie mi 30 lat...
            • Gość: gall Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 10:38
              Temat jest inny ,wiec swe doswiadczenia i rady na inny watek zapraszam.
        • Gość: xxx Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 10:47
          Dwa tysiace w Ciechanowie ? czlowieku, uciekaj stamtad jak najszybciej, ja nigdy nie widzialem oferty wynajmu mieszkania za takie pieniadze w naszym miescie.
        • Gość: . Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.cnow.pl 07.04.13, 11:23
          Cieszę się, że dostałem kredyt. Przy moich zarobkach nie odłożyłbym na dom więc wolę spłacać pół życia zasrany kredyt niż pchać komuś w kieszeń. Nigdy to mieszkanie nie będzie moje, nie mógłbym się w nim rządzić jak u siebie.
          Nie wynajmę potrzebującym za 500 zł bo własnymi rękami pracuję na ten kredyt. Z nieba mi nie spadło i nikt mi kredytu nie spłaca. U siebie to u siebie. Nie po to zdecydowałem się na dom ( gdzie koszty są bardzo porównywalne z mieszkaniem) żeby ktoś kręcił mi się po chałupie. Tyle w temacie.
          Pozdrawiam.
          Więcej już nie będę komentował :)
          • Gość: gall Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 11:44
            W Ciechanowie oprocz ogromnej biedy i przewazajacego (jeszcze) stanu posredniego sa rowniez ludzie bogaci ktorzy zyja wygodnie i placa wieksze kwoty za mieszkania w naszym miescie a fakt iz jest to dla Ciebie obce wcale mnie nie dziwi. Wolnosc rynku a jesli kogos nie stac niech nie krytykuje by uwolnic swe flustracje zyciowe ze jemu jest gorzej
            • Gość: ... Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 13:45
              To ze ty wynajmowales pokoj za 300zl i " ktos krecil sie po chalupie", nie znaczy ze kazdy sie na to zgodzi... Ja wynajmuje samodzielne mieszkanie z jasnymi zasadami..., dlaczego ktos ma mi lazic po chalupie...?
              Splacajac kredyt nie pchasz komus kasy...? Bank nie chce odsetek od ciebie..?
              A i takI to mieszkanie na kredyt wcale nie koniecznie bedzie twoje, bo jak nozka sie powinie, to bank tylko zatrze lapki...
              Ja przez 10 lat wynajmuje, w tym czasie odkladam 500000/600000tys, za te pieniadze wybuduje/kupie porzadny dom i bede mieszkac bez stresu, ze bank moze polozyc na nim lape...
              Jestem juz w polowie drogi, moze nawet dalej, wiec nawet jezeli cos nie pojdzie po mojej mysli, to mam juz na mieszkanie.

Kazdy orze jak moze, nie wszyscy sa biedni, nie kazdy zyje jak wszyscy, czy jak wypada...
    • Gość: klkl Re: wynajmę mieszkanie w centrum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 21:59
      które piętro??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka