Gość: fotograf IP: *.oswiecim.vectranet.pl 22.07.12, 21:28 Autorska fotografia ślubna Kalwaria Zebrzydowska oraz cała Małopolska Zapraszam na moją stronę www.autorskafotografia.pl rezerwacja oraz pytania tel.kom.784-467-521. zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol_85 Re: autorska fotografia ślubna kalwaria zebrzydow 24.07.12, 14:45 Zapraszam na naszą stronę: www.studiofotografiiartystycznej.pl Oferuję: - fotoreportaż ślubny, który obejmuje: zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin; sesja plenerowa w dowolnym terminie; - indywidualne sesje zdjęciowe; - portfolio dla modelek; - obsługa fotograficzna imprez firmowych; - fotografia mody, reklamowa i produktowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta i krzysztof Re: autorska fotografia ślubna kalwaria zebrzydow IP: *.oswiecim.vectranet.pl 30.10.13, 11:35 Moja żona pochodzi miejscowości Palcza koło Kalwarii a ja z Oświęcimia razem postanowiliśmy zaufać panu fotografowi Łukaszowi Bednarczyk i to właśnie jemu powierzyliśmy wykonanie naszych zdjęć ślubnych i to była bardzo dobra jak się okazało decyzja - dziękujemy za śliczny album. ps. polecamy też karczmę Tregol gdzie mieliśmy wesele. Jakby ktoś chciał pooglądać nasze zdjęcia to są na blogu fotografa www.bednarczyk.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś