Dodaj do ulubionych

Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olkusz

IP: *.oswiecim.vectranet.pl 29.01.13, 22:15
Jeżeli Państwo są na etapie poszukiwań fotografa na uroczystość ślubną oraz przyjęcie weselne, pragnę zaprosić do zapoznania się z moimi pracami. Fotografuję na terenie Całego Kraju.

DOKŁADNY TERMINARZ NA STRONIE :-)

KONTAKT moja strona www.bednarczyk.org.pl

FORMULARZ KONTAKTOWY

W razie Pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego kom.784-467-521.

ps. mam kilka wolnych terminów na 2013 zapraszam Łukasz Bednarczyk fotograf

"Autorska Fotografia Ślubna Dla Wymagających Wyjątkowych Wspomnień"

Pracuje tez na terenie miejscowości Trzebinia, Olkusz, Chrzanów, Libiąż, Chełmek, Krzeszowice oraz Alwernia i w Krakowie. Dojazd w każde miejsce w kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: nikola pan Łukasz Bednarczyk dobry fotograf Olkusz IP: *.oswiecim.vectranet.pl 10.06.13, 21:24
      dobry fotograf. polecam pana Łukasza Bednarczyka

nikola

fotografia ślubna olkusz-trzebinia
    • Gość: kasia Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.31.10.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.06.13, 13:30

polecam pana Łukasza Bednarczyk, był fotografem na moim ślubie, to prawdziwy profesjonalista, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni nasze zdjęcia sa na jego blogu www.autorskafotografia.pl

polecam jeszcze raz i dziękuję Kasia Rawicz-dynicz
      • Gość: martusia Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.oswiecim.vectranet.pl 29.07.13, 19:33
        bardzo dobry fotograf :-)
        • Gość: limonka z trzebini Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.oswiecim.vectranet.pl 02.10.13, 19:44
          tydzień temu odebraliśmy zdjęcia i album od pana łukasza, jakość zdjęć i albumu nas zaskoczyła i oczywiście pozytywnie. Pana łukasza znaleźliśmy w internecie właśnie na tym forum, po kilku pozytywnych wypowiedziach zaryzykowaliśmy i udaliśmy się na spotkanie - było bardzo miło i co najważniejsze konkretnie. Już ponad rok i finał, dlatego postanowiłam to tu napisać na tym samym forum i poście. Zapraszam do oglądniecia naszych zdjęć www.bednarczyk.org.pl
    • Gość: mloda1988 Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.205.104.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.13, 20:03
      podobno jest dobry ale mój termin miał już zajęty, gościu ma terminarz na stronie z terminami zajętymi nawet na 2015. :-0
    • Gość: całusek Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.205.89.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.13, 14:37
      W stelli w Chrzanowie widziałam pana Łukasza Bednarczyk na weselu gdzie dostałam jego wizytówkę, ja co prawda mam dopiero ślub planowany na 2015 ale jeszcze nie wiem gdzie zrobię przyjęcie, muszę się dobrze zastanowić, ale jak tylko będzie miał wolny termin na mój ślub na pewno go wezmę, widziałam już jego 3 albumy moich znajomych i nie były to foto-książki tylko grube albumy tradycyjne z takimi zdjęciami wklejanymi. Bardzo mi się podobały
      • Gość: wiolaKLUCZE Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.oswiecim.vectranet.pl 22.02.14, 22:12
        Pan łukasz bednarczyk robił zdjęcia mojej kuzynce w Kluczach - i nie ukrywam, że bardzo mi się podobały.
    • Gość: przyszłamłodaP Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.30.125.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.13, 18:00
      Myśmy pana Łukasza Bednarczyk jako fotografa wynajęli na swój ślub w 2015 roku, wiem że to daleko jeszcze, ale potem jak się szuka to już nie zawsze jest to co by się chciało. A więc mamy wszystko sale, orkiestre i fotografa, z kamerzysty zrezygnowaliśmy. Teraz tylko odkładać pieniądze na ślub zostało :-) no i to oczekiwanie jest najlepsze :-)
      • Gość: młodaParka Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.oswiecim.vectranet.pl 09.10.13, 19:16
        Pana Łukasza Bednarczyka wybralismy na ślub pomimo iż jego usługi nie są najtańsze. Ja jestem z oświęcimia a mąż z trzebini pomimo odległości i bardzo upalnego dnia ślubu zdjęcia mile nas zaskoczyły jakością i ciekawymi ujęciami. Dziekujemy panie Lukaszu . Mirosława i Andrzej :-)
    • Gość: uczciwa Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.147.112.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.13, 08:08
      Ja ślub miałam w Parafii świętej Barbary i tez mieliśmy pana Fotografa Bednarczyka Łukasza na Ślubie - ale tylko fotografował nam ślub w kościele. Zdjęcia mieliśmy za 3 tygodnie bardzo ładne
    • kasia_wadon Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk 11.10.13, 08:32
      Był naszym jedynym fotografem na ślubie w Żywcu, to dobry fotograf i uczciwy człowiek, polecam

Kasia Wadoń ŻYwiec
    • Gość: nkk1988 Re: Łukasz Bednarczyk Fotograf Trzebinia oraz Olk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 19:53
      Miałam pana łukasza bednarczyk na swoich chrzcinach w olkuszu, polecam konkretny i ważne że umie robić dobre zdjęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka