Dodaj do ulubionych

Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane

IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 21:41
Witam szukam taniego i dobrego fotografa na wesele w ZAKOPANYM
proszę o informacje nmos86@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: A.Kwidzińska Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 00:53
      Zapraszam na www.ak-slubnie.blogspot.com Pozdrawiam no i oczywiście gratuluję ślubu ;)
      • star_24 Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 09.01.14, 13:03
        Witam,

zapraszam www.oneperfectmoment.pl. Ofertę chętnie prześlę na maila.
    • mvision Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 16.01.14, 13:30
      tani czy drogi to kwestia względna, ale na pewno powinien być dobry :) u mnie robił zdjęcia pan z MMPStudio Fotografia Ślubna Zakopane - gorąco polecam bo na prawdę warto (w końcu pamiątka na całe życie) !!
      • Gość: Agna Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.01.14, 12:38
        Diabelnie dobrze z z Pelon Photogramy!

pelon-photography.com/blog.html
    • Gość: marta Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.30.87.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.14, 16:19
      Ja polecam pana Łukasza Bednarczyk ale nie jest tani www.bednarczyk.org.pl
    • bialekadry Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 28.01.14, 13:37
      zachęcam do odwiedzenia Białe Kadry
    • Gość: GośĆ Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.14, 22:58
      Polecam i zapraszam Fotografia Ślubna Przemysław Szklarski
    • Gość: Agnieszka Czekaj Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.internetia.net.pl 14.02.14, 22:17
      Witam
      Chętnie podejmę się zlecenia dokumentacji z ceremonii ślubnej
      Jesteśmy nową firma działającą na terenie Polski ModiArt - studio zajmujemy się fotografią reportażową i nie tylko. Mogę zaproponować 1000 zł za całą dokumentację i sesję oraz gratis pokaz slajdów w jakości HD oraz jeden album ze zdjęciami 20-15 kolejny to 85 zł
      telefon kontaktowy 698624777
      modiartstudio@gmail.com
      Zapraszam
      Agnieszka Czekaj
    • Gość: Gabriela Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.14, 18:52
      Witam serdecznie zapraszam na naszą stronę www.fotoboronowscy.pl
      880-050-353
      Reportaż 990zł
      zapraszam ponieważ mamy różne atrakcyjne pakiety! :)
    • Gość: www.foto-krakow.pl Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.multi-play.net.pl 22.05.14, 17:29
      Zapraszam do obejrzenia zdjęć na stronie foto-krakow.pl

Informacje dodatkowe pod numerem tel. 600 876 310.
    • karzenka Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 29.10.14, 15:01
      zapraszam na strone mkornaga.pl, cena wraz z dojazdem okolo 1500 zł
    • 1959teresa Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 16.03.15, 14:36
      Nam zdjęcia ślubne robił fotograf Rafał Bil, polecamy
      www.facebook.com/rafalbil.eu
      fotografnawaszslub.pl/
      www.rafalbil.eu
    • Gość: Zola88 Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.15, 18:23
      Polecam www.zatrzymajwspomnienia.pl On jest z małopolski, więc jak najbardziej możesz pytać o Zakopane z konkretnym terminem.
      • respberry90 Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 04.05.15, 11:45
        zapraszam na www.kraskastudio.pl
    • jadeitgirl Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 22.10.15, 01:02
      Ja od siebie mogę polecić Black Wolf Studio Photography :) Jakiś czas temu korzystałam z ich usług - zdjęcia z sesji ślubnej wyszły cudowne, pełen profesjonalizm :) Ceny jak najbardziej przystępne, a jakość świetna. Zarówno my, jak i nasza rodzina oraz znajomi jesteśmy zachwyceni fotografiami :) My jesteśmy zadowoleni i szczerze polecamy: www.blackwolfstudio.pl
    • anitaaj Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 20.01.16, 15:08
      Mój fotograf zrobił nam takie zdjęcia o jakich nawet nie marzyłam :) Bardzo profesjonalne podejście, miła aparycja, tanio i co najważniejsze doskonała jakość ! Polecam Pana Krzysztofa Siwirskiego z blackwolfstudio.pl :)
    • turwio Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 21.01.16, 12:33
      Polecam skorzystać z usług Pana Krzysztofa z www.blackwolfstudio.pl/ - konkurencyjne ceny, a fotografia bardzo profesjonalna, sesje w miłej atmosferze, byłam mega zadowolona i szczerze polecam!
    • j.pradera Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 11.02.16, 02:04
      www.slubnagaleria.eu/
    • kliszanetpl Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 22.03.16, 16:06
      Witam,

Film na 2-3 kamery i fotografia już od 2300 zł za komplet
      Materiał rejestrowany kamerą oraz lustrzanką DSLR w jakości FULL HD
      W pakiecie reportaż 45-90min. teledysk i plener.
      Czas pracy od przygotowań 08-09 do oczepin (01:00)
      Państwo Młodzi otrzymują 3 komplety płyt DVD z indywidualnym nadrukiem, pendrive, interaktywne menu z filmem i teledyskiem, zdjęcia zapasowe (~250) zdjęcia w albumie (~50)
      Firma z wieloletnią tradycją, gwarantująca udany reportaż i wspaniały teledysk. Sprawdzona i godna zaufana.

W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu: 514 694 682 lub szymon.zawadzki2@gmail.com
      Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony: www.klisza.net.pl
      oraz na www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/film-foto-klisza-2-kamerzystow,17979/
    • madziagosia11 Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 30.12.16, 19:41
      Polecam studio fotograficzne Black Wolf Studio z Zakopanego www.blackwolfstudio.pl/o-nas/ robią świetne reportaże z imprez i koncertów. Nasz hotel często z nimi współpracuje, są bardzo dokładni, mają artystyczne podejście do zdjęć, ale zarazem komercyjne i dopracowane w każdym, najdrobniejszym szczególe
    • kadrewn1 Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane 15.07.18, 01:22
      Polecam www.foto-slub.swidnica.pl/ w komplecie z nicecolors.pl/ Faceci dają radę - profesjonalna obsługa i przystępne ceny, sama brałam u nich ślub i jestem zadowolona z efektów ;)
    • Gość: DariaOwerko Re: Szukam taniego fotografa na wesele Zakopane IP: *.ip.nej.cz 11.09.18, 12:09
      www.facebook.com/owerkophotography/ zapraszam do siebie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka