Dodaj do ulubionych

korepetycje z języka czeskiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 13:51
Udzielam lekcji języka czeskiego dla młodzieży i dorosłych na poziomie początkującym i średnio-zaawansowanym- dojazd do ucznia, materiały dydaktyczne do dyspozycji, doświadczenie w nauczaniu i tłumaczeniach pisemnych i ustnych j. czeskiego, doskonały kontakt z młodzieżą i dorosłymi.

Język czeski to moja pasja, z którą chętnie dzielę się z innymi. 9 lat doświadczeń w udzielaniu lekcji języków: czeskiego i niemieckiego osobom o różnych potrzebach i stopniach zaawansowania sprawiły, że wiem, jak nawiązać z nimi dobry kontakt i wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. Każdy uczeń jest dla mnie wyzwaniem. Poważnie traktuję to, co robię i takiej samej postawy oczekuję od innych.

Lekcji udzielam w Kłodzku, Nowej Rudzie, Wałbrzychu i okolicach oraz we Wrocławiu.

Proszę o kontakt poprzez maila: czeski.niemiecki@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • szczepin.pl Re: korepetycje z języka czeskiego 03.12.10, 13:17
      We Wrocławiu, gdzie dokładnie? (Dowolne miejsce?). Jakie są ceny?

--
      forum osiedla Szczepin
    • juliawlosowicz Re: korepetycje z języka czeskiego 27.07.12, 16:08
      Dzień dobry,
      Poszukuję osoby na stanowisko specjalista ds. dystrybucji międzynarodowej, wymaganie podstawowe -komunikatywny język czeski. Jest to bardzo duża firma w branży TSL. Obecnie firma zatrudnia w Polsce około 2.700 osób, co czyni nas jednym z największych pracodawców w sektorze TSL. Posiadają ponad 0,5 miliona m2 powierzchni magazynowych i produkcyjnych, posiadają do dyspozycji flotę liczącą ponad 2200 pojazdów.

Podstawowe obowiązki stanowiska:

Optymalizacja dostaw do odbiorców przy wykorzystaniu dostępnej sieci punktów przeładunkowych oraz poprzez planowanie transportów bezpośrednich z jednym i z wieloma punktami rozładunku.

Efektywne zarządzanie flotą przewoźników dedykowanych do obsługi dystrybucji oraz pozyskiwanie nowych podwykonawców

Sporządzanie raportów i analiz związanych z procesem dystrybucji

Wymagania:

Bardzo dobra znajomość języka czeskiego

Bardzo dobra znajomość języka angielskiego

Umiejętność analizy i planowania

Bardzo dobra organizacja pracy

Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:

Pracę w młodym, dynamicznie rozwijającym się zespole

System szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych

Rozbudowany pakiet socjalny

Ubezpieczenie medyczne

Byłby Pan zainteresowany tą ofertą? Zapraszam do kontaktu e-mailowego bądź telefonicznego.
      Oprócz powyższej oferty szukam również osoby do pracy w Poznaniu w dziale obsługi Klienta -to nie jest call centre, stanowisko nie jest nastawione na sprzedaż, natomiast osoba ma usprawnić komunikacje z czeskim odziałem firmy i klientem wewnętrznym- szukamy osoby płynnie władającej językiem czeskim oraz komunikatywną znajomością języka angielskiego. Naszym Klientem jest duża firma z branży inżynieryjnej o amerykańskim kapitale. Byłby Pan tym wstępnie zainteresowany?

-
      Julia Włosowicz
      Koordynator ds. Rekrutacji
      mob.: 509 518 671
      e-mail: j.wlosowicz@pgbhr.com

PGB Human Resources
      Incentro Business Park
      ul. Składowa 5, budynek B
      61-888 Poznań
      tel.: (61) 85 35 141
      fax.: (61) 85 35 143

Gość portalu: Ucitel napisał(a):

> Udzielam lekcji języka czeskiego dla młodzieży i dorosłych na poziomie początku
      > jącym i średnio-zaawansowanym- dojazd do ucznia, materiały dydaktyczne do dyspo
      > zycji, doświadczenie w nauczaniu i tłumaczeniach pisemnych i ustnych j. czeskie
      > go, doskonały kontakt z młodzieżą i dorosłymi.
      >
      > Język czeski to moja pasja, z którą chętnie dzielę się z innymi. 9 lat doświadc
      > zeń w udzielaniu lekcji języków: czeskiego i niemieckiego osobom o różnych potr
      > zebach i stopniach zaawansowania sprawiły, że wiem, jak nawiązać z nimi dobry k
      > ontakt i wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. Każdy uczeń jest dla mnie wyzwaniem.
      > Poważnie traktuję to, co robię i takiej samej postawy oczekuję od innych.
      >
      > Lekcji udzielam w Kłodzku, Nowej Rudzie, Wałbrzychu i okolicach oraz we Wrocław
      > iu.
      >
      > Proszę o kontakt poprzez maila: czeski.niemiecki@gazeta.pl
      • inspiration_sekretariat Re: kurs języka czeskiego 02.01.13, 19:06
        Zapraszamy na kurs jezyka czeskiego do szkoly jezykowej INSPIRATION, ktora miesci sie na osiedlu GAJ (ok. 5 minut autobusem za AQUA PARK). Oferujemy kursy na wszystkich poziomach zaawansowania, a zajecia prowadzimy w malych grupach. W semestrze proponujemy 32 spotkania, kazde po 90 minut. Przy zapisie do 25 stycznia, cena promocyjna wynosi 700 zlotych (przy kontynuowaniu kursu cena ta nie jest podwyzszana). Uczymy, urozmaicamy, inspirujemy...

Wiecej informacji znajdziecie Panstwo na stronie: www.inspiration.wroclaw.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka