Dodaj do ulubionych

Tanie bilety: autokarowe, promowe, lotnicze

06.06.13, 10:50
Biuro Podróży 1000 MIAST - od 15 lat na rynku
Tanie międzynarodowe bilety autokarowe, bilety promowe, bilety lotnicze

W ofercie:
Sindbad, Eurolines, Eurobus, Polonia Transport, Becker Reisen, Agat ... i in.

Bilety promowe w całej Europie:

Świnoujście - Ystad
Gdańsk - Nynashamn
Sasnnitz - Trelleborg
Rostock - Gedser
Eurotunnel Francja - Wielka Brytania
Hirsthals - Kristiansand
... i wiele innych

W ofercie:
Unity Line, Polferries, Stena Line, Scandlines, Color Line, TT-Line ... i in

Biuro Podróży 1000 MIAST - od 15 lat na rynku
www.e-bilety.pl - sprawdź połączenia i kup bilet on-line
lub
tel. 91 434 1000, 91 434 1040
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldek Re: Tanie bilety: autokarowe, promowe, lotnicze IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 20:42
      Miałem kiedyś okazję kupować bilety na stronie www.autokarowe-bilety.com.pl Kupowałem bilety do Mannheim w obie strony. Z wydrukowanym biletem udałem się do autobusu. W sumie ok :)
      • Gość: Bigger Re: Tanie bilety: autokarowe, promowe, lotnicze IP: *.253.104.5.static.rdi.pl 07.08.14, 12:50
        Witam,

Również polecam portal www.eloty.pl

Sprawdzony, fachowa obsługa, transakcja przebiegła bez najmniejszych komplikacji.

Jeśli chodzi o przewozy autokarowe, to miałem do czynienia z wieloma portalami.

Najlepiej w tym zestawieniu wypadły www.autokary24.pl i www.bilety-autokarowe-online.pl
        Te dwa portale z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto szuka taniego przewoźnika.
    • Gość: Sandra Re: Tanie bilety: autokarowe, promowe, lotnicze IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 18:21
      Jeśli miałabym coś tutaj dodać odnośnie środków transportu i biletów to z pełną odpowiedzialnością polecam www.bilety.rezerwuj.org Kupowałam już dwa razy bilet za pośrednictwem tej strony.
    • Gość: Wojtek Re: Tanie bilety: autokarowe, promowe, lotnicze IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.13, 08:38
      Ja niedawno znalazlem stone www.autokary24.pl zadzwoniłem (swoja droga fajny numer;-) )platnosc przez telefon i bilet w autokarze. Nie myslalme ze to wypali;-) ale w sumie jest ok i mozna na nich polegac;-)
    • Gość: Lolek Re: Tanie bilety: autokarowe, promowe, lotnicze IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.13, 21:36
      A ja dla odmiany napisze cos o biletach lotniczych. Niedawno (w czerwcu) miałem okazje zakupic bilet lotniczy na www.eloty.pl Na początku pełen obaw dzwonie do nich jak to zrobic online i wogole. Młoda (po głosie takie miałem wrażenie) dziewczyna w pełni profesjonalną rozmową udzieliła mi rad co i jak wykonać. Poźniej poprosiłem, żeby mi jednak sprawdziła moją transakcję i potwierdziła wszystko. W sumie to nie takie tragiczne jakby sie wydawalo. Mysle ze kazdy dałby sobie z tym rade. Ponoć pierwszy raz jest najgorszy;-)
      • ptasia77 Re: Tanie bilety: autokarowe, promowe, lotnicze 13.03.14, 16:05
        Ja pracuje jako opiekunka i bilety dostaje przy wsiadaniu w autokarze i wcześniej na SMS. W smsie mam informacje o numerze biletu, rozkładzie jazdy itd. Zamawia mi to agencja pracy Personalservices 24, zawsze mam bilety taniej niż osoby które siedzą obok :)
        Ich bilety też można kupić samemu online mają masę promocji. W SMS mam adres strony to www.BiletyAutokarowe.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka