Dodaj do ulubionych

Praca dla 18-nastolatki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 20:05

Szukam pracy, Mam skończone 18 lat,posiadam aktualną książeczkę
sanepidowską pracowałam na giełdach,przy dzieciach,byłam hostessa oraz
koordynatorką ds. promocji,dodatkowo obecnie robię kurs na prawo-jazdy kat. B.
Jestem punktualna,uczciwa,łatwo nawiązuje kontakt z ludźmi,jestem miła i
uśmiechnięta.Posiadam chęć do pracy,jestem dyspozycyjna i nie sprawia mi
problemu pracowania dużo godzin.Nie szukam pracy typu konsultantka,praca przez
internet!!
Mój e-mail anetaa1607@wp.pl lub gg 6076227
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.10, 22:47
      A to ma być praca na stałe czy dorywcza?
      Uczysz się? Zaczynasz studia?
      • Gość: bbb Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 22:55
        Uczę się jeszcze w technikum,wolałabym prace stałą,ale dorywcza też może być.
        • Gość: Aneta Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 22:59
          Uczę się jeszcze w technikum,wolałabym prace stałą,ale dorywcza też może być.
          Pozdrawiam.
          • Gość: c Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 21:14
            Uczysz sie i chcesz stala prace?
            W cempolu przyjmuja chyba na pol etatu po poludniu, raczej nikt tej firmy nie
            poleca, ale lepiej gdzies pracowac i szukac lepszej niz siedziec w domu
    • Gość: słowik Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 21:07
      A tylko praca w Wałbrzychu czy też w okolicach???
      • Gość: gość Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.10, 21:17
        Jedź do Berlina do burdelu. Tam dyspozycyjnośc i zaangażowanie jest doceniane :)
        • Gość: omg! Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.chello.pl 23.07.10, 21:57
          No kur*a. Odpowiedź na poziomie włabrzobylskiego trolla forumowego.
          • Gość: gość2 Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 22:03
            "Gość" ma rację. w tym syfie po technikum nie ma żadnej przyszłości. w berlinie
            przynajmniej z głodu nie zdechnie.
            • Gość: ja Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 23:03
              Zamknąc mordy debile!!! Jak się nie umiecie zachować to wyper%&$ać
              stąd!!! Dziewczyna szuka pracy, chce coś robić a tu jeden z
              drugim... Szkoda gadać...
              • Gość: gość Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.10, 23:39
                Gdyby szuykała pracy normalnej to by chodziła od firmy do firmy i składała
                podanie z CV a tak widać, że chce szybko sie nachapać. Berlin to najlepsze
                rozwiązanie.
                • Gość: @@@ Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.07.10, 01:27
                  st. pauli hamburg albo amsterdam polecam dobrze placa :-)
                  • Gość: dwedWE Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 14:05
                    w rivendelu szukają recepcjonistki ale warunki koszmarne - 7 zł brutto/h ; umowa
                    zlecenie, 12 godzin.
                    • Gość: AnR Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.10, 14:34
                      Pazerność wałbrzyskich pracodawców zawsze mnie porażała. Zarobki tutaj są mega śmieszne, 7 zł brutto. Ile to netto? 5? 6? I jeszcze umowa zlecenie, żeby czasem niczego nie płacić. Wstyd, że ludzie się godzą na te warunki.
                      • Gość: q Re: Praca dla 18-nastolatki IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.10, 14:44
                        to jest polska, kraj wyprzedany, rządzony przez sprzedawczyków. oferty pracy z
                        Wrocławia też nie powalają na kolana średnio pracodawcy oferują 7-10zł brutto
                        przy umowie zlecenie, choć jeden plus wrocławia jest, tam można znaleźć pracę w
                        tydzień/dwa... w Wałbrzychu znaleźć robotę w 2 miesiące to 7 cud, no chyba że do
                        Kobierzyc w fabryce LG... za 1350 brutto ( jakieś niecałe 1000zł na rękę...)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka