Gość: xxxxx IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.10, 16:10 szukam towarzyszki (nie galerjanki)na dzisiejszy wieczur lub jutro chce potańczyc pogadac a tu nikogo niema obok mam 28 wiosen i niema do kogo sie przytulic ani zagadac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolek Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 16:14 Przytul się do słownika ortograficznego. To Ci na dobre wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do xxxx Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: *.versanet.de 13.08.10, 16:45 Dam Ci junior dobrego typa,abys nie walil po zagumiu.Pojawila sie tu na forum bardzo inteligentna i dowcipna osoba o IP.Ela z PRL-a.Gwarantuje,ze nudy nie bedzie i przez lata bedziesz mial ubaw po pachy.Nie wiem tylko,czy Cie zaakceptuje,skoro walisz takie byki!POZDRAWIAM CIE ELU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Hydraulik Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: *.chello.pl 13.08.10, 16:49 mówiłem od razu idz do Burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.10, 17:02 do burdelu a byki od pisania sms-ów trzeba sie ustawic teraz jakos bo za jakis czas bedzie juz za puzno na jakąs fajną miłość Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: dziewczyna na dyskoteke dzis 13.08.10, 17:27 Powaliłeś mnie kolego :) byki od smsów hehehe to tam można robić błędy hehehe przy pisaniu :) jesteś dobry. Widać sztuki pisania bez błędów nie poznałeś za młody, stąd efekty. Nie szukasz galerianki? a dzisiaj chcesz się ze swieżo poznaną dziewczyną poprzytulać .... to tylko galerianki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.10, 17:35 moze błednie napisałem ze dzisiaj chce sie przytulac ale pisałem ogólnie a na to trzeba czasu ostatnią kobiete poznałem na dyskotece i super był przez długi czas noi bec koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek lol Hahahahahaha xD IP: 213.251.189.* 13.08.10, 20:35 wieczur Hahaha xD Zgiń. Świat będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Hahahahahaha xD IP: *.pool.mediaWays.net 13.08.10, 21:02 dac mu piwa! ubaw po pachy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bolek lol Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.10, 03:46 ty tylko ten jeden blad widzisz??? haha twoja madrosc powala:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Hydraulik Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: *.chello.pl 14.08.10, 05:27 niestety ale powiem ci prawdziwe dziewczyny poznaje się z czasem a nie że pójdziesz na disko i już tam poprzytulasz pierwsza lepsza do dobrej znajomości potrzeba czasu a nie że ty sobie napiszesz o hula coś tam potrzebuje i chciał bym to mieć to ci rzeczywiście pójdzie galerianka a zresztą ch** w to parówo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: 109.243.136.* 14.08.10, 05:45 Też bym poszła na disco ale u mnie 34 wiosen i takie stare babcie nie disco już nie chadzają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dziewczyna na dyskoteke dzis IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.08.10, 13:15 do 35 lat to wiek młodzieżowy, babcie i dziadkowie od 50 wzwyż Odpowiedz Link Zgłoś