GoĹÄ: stachna IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 11:26 Jak w temacie - może ktoś gdzieś zauważy Skradziono radio CB w Wałbrzychu - podzamcze ALAN 87 + mikrofon Sadelta ME-3 oraz antena Midland ML-145 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: tt Re: skradzino CB + Antena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 12:11 Jak jutro będę w Wałbrzychu, puszczę informację w eter, może któryś z kolegów słyszał o sprzęcie okazyjnie do kupienia. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ttt Re: skradzino CB + Antena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 12:17 A ja jak wygram w totolotka , to ci i kupię nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stachna Re: skradzino CB + Antena IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 14:25 życzę Ci wygranej Mikrofon - prawie nie do kupienia (radio tak) ponadto po własnych przeróbkach i mikrofon i radio - także nawet ścierając numery seryjne do rozpoznania. A rozchodzi się o to by kradzionego nie kupować, najbardziej mi szkoda mikrofonu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CB Re: skradzino CB + Antena IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.11, 21:22 Wreszcie będzie można odetchnąć z ulgą. Nie ma nic gorszego, niż przesterowany A87 z rozjechaną Sadeltą. A tego niestety musieliśmy słuchać :( Pysia pysia :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator Re: skradzino CB + Antena IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.11, 21:23 gdzie ci to ukradli? Z auta? Na jakiej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: major Re: skradzino CB + Antena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 23:36 Z czołgu, na poligonie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: true Re: skradzino CB + Antena IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.11, 08:54 biedne to Chello jak nie długi to kradzież, brak Anioła stróża Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stachna Re: skradzino CB + Antena IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 09:28 Radio po przeróbkach - idealnie zestrojone - sprawdzone częstotliwości na generatorze mikrofon minimalnie przerobiony (nie ważne jakie przeróbki - będą ważne jeżeli się znajdzie lub złapią złodzieja) Obecne presidenty produkowane w chinach gorzej trzymają się pasma niż to radio Przynajmniej wiem, że nawet tu są osoby co nie powstrzymają się przed "pysia, pysia" - ale, że to są osoby normalne inaczej to już moja opinia Na podzamczu - z samochodu zostało skradzione Odpowiedz Link Zgłoś
demotgracja Re: skradzino CB + Antena 07.03.11, 18:06 Sprawdź na giełdzie na piaskowej - nie takie rzeczy tam się znajdowały, tylko trzeba działać szybko. Odpowiedz Link Zgłoś