Gość: gosc Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 16:19 witam jezeli tym moge pomoc to podaje strone www.lokale. um. walbrzych. pl. mi sie nie udaje mimo ,ze mam duzy ogrod mieszkam na Szczawienku ale widze ,ze Ty sie nie poddajesz zycze udanej transakcji i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: 87.105.201.* 28.09.11, 10:56 Chcesz "śródmieście" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: 87.105.201.* 28.09.11, 12:10 dwa ale całość ok.90m2 Odpowiedz Link Zgłoś
luter60 Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia 28.09.11, 12:13 A możesz podać adres strony przeczytam sobie to ogłoszenie,słyszałam że na Podzamczu można do spółdzielni iść i może powiedzą kto ma zadłużenie na podzamczu i chce się zamienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: 87.105.201.* 28.09.11, 12:42 To próbuj najpierw na Podzamczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.11, 13:42 na podzamczu faktycznie jest duzo ludzi zadłuzonych ale oni nie chca sie zamieniac.i tak ich nie wyrzuca bo nie ma lokali socjalnych dla takich.W miescie z tyłu pedetu jest biuro zamiany mieszkan moze tam sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnikdomowy Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 28.09.11, 16:16 www.serwisprawa.pl/porady_prawne,28,1450,nie-mozna-dokonac-zamiany-mieszkania-komunalnego-na-lokatorskie-spoldzielcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.11, 18:26 Zamieniłem się z Sobiecina na Podzamcze spłaciłem 20 tysięcy zadłużenia,gość przepisał mi 32 tys wkładu . Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia 28.09.11, 19:03 Czyli 12 tys. jesteś do przodu. Nie wspominając o chałupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kape Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 09:49 jaka ulica Odpowiedz Link Zgłoś
luter60 Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia 30.09.11, 08:28 Gość portalu: kape napisał(a): > jaka ulica Witaj kape ja mieszkam na ulicy Kolejarskiej w Sobiecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CDA Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.11, 18:19 podanie podanie do spółdzielni kwartał poczekaj i się zamienisz.z Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.versanet.de 28.09.11, 17:41 To biuro zamiany mieszkan powinno byc zlikwidowane, nastepna zbedna komurka.Moze pan prezydent ja zauwazy przy cieciach. Siedza tam i nic nie moga zrobic,ludzie sami sie znajduja jak chca sie zamienic. Bez tego biura kiedys byl na Matejki zeszyt i kto chcial szedl i szukal.Oni nie maja zadnych "narzedzi prawnych" zeby eksmitowac zadluzonych. Chodzi mi oto, ze inne spoldzielnie, jak zadluzenie jest okreslonej sumy,wzywa, przeprowadza rozmowe i pomaga znalezc mieszkania tym, ktorzy nie maja widoku na splate. A tu zobaczcie jakie kwoty narosly zadluzenia za te mieszkania! Toz to kazdy woli kupic w nieruchomosciach jak splacac takie wysokie zadluzenia i miec problemy z zamianami.Kto dopuscil do takich zadluzen? Adłuznicy maja w nosie,bo jakos sie uda,moze umoza,moze czesc daruja. I prosze zobaczyc jakie wymagania maja co do lokalu, ci co tam maja zadluzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.versanet.de 28.09.11, 17:44 PRZEPRASZAM za bladjuz na poczatku, mialo byc komórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 28.09.11, 17:53 Pamiętaj "komórka" - przychlaście. Reszta jak na przygłupa forumowego ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.versanet.de 29.09.11, 17:57 I takim powinno sie blokowac dostep do forum. Masz komputer i kultura ci obca. Wyzwij mnie jeszcze, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 29.09.11, 19:45 Najmocniej Cię przepraszam jeżeli Cię uraziłam, ale forma twego postu obraziła mnie w pierwszej kolejności. Przykro mi jeżeli tego nie rozumiesz. Nawet kilkuletnia nieobecność w naszym pięknym mieście nie upoważnia Cię do zwracania się do mieszkańców Wałbrzycha z tak niechlujnymi tekstami. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.versanet.de 29.09.11, 21:57 Po co ty sie w ogole wtracasz w temat jak nie masz nic do powiedzenia w tej kwesti. Co ty wogole piszesz? Ja teraz powinnam napisac,ze jestes jakas ?????nacpana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam zamiany ze spłata zadłużenia IP: *.versanet.de 29.09.11, 22:00 Te krytyczne uwagi do mojej wypowiedzi,smiem podejrzewac,ze pisze albo jedna z zadluzonych-niezadowolonych, albo pracownica BZM, ktora ma ciepla posadke. Odpowiedz Link Zgłoś