Dodaj do ulubionych

Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z hakiem)

IP: *.vodafone-net.de 06.10.11, 11:32
Witam
Potrzebuje zaholowac do Wałbrzycha malucha z odleglosci 420km, czyli w dwie strony jakies 840. Mysle ze taniej byloby mi znalezc kogos "prywatnie" anizeli korzystac z uslug holownika. Byłby ktoś zainteresowany?
Obserwuj wątek
    • Gość: Busowy Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 12:11
      Jaka stawka? Z Niemiec czy przez Polske (z jakiego miejsca)? Laweta jest czy bedzie potrzebna?
      • Gość: Chochorotek Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.vodafone-net.de 06.10.11, 12:17
        Z Niemiec (Amberg), mysle ze bez lawety dalo by rade, on normalnei na kolach sie toczy, hamulce sprawne, stawka... ciezko mi sie w tym temacie wypowiedzieć, może Ty byś coś zaproponował ? Pomoc drogowa chce 1300zł, to jest dla mnie stanowczo za dużo.
        • Gość: kolo Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 12:23
          co ty chlopie chcesz na sznurku jechac przez niemcy!!!
          • Gość: Chochorotek Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.vodafone-net.de 06.10.11, 12:26
            ew. sztywny hol
        • Gość: Busowy Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 12:29
          Czyli co na sztywnym holu (jesli nie laweta)? Bo na lince to niemozliwe zakladajac jazde autostrada (mowie o jazdzie przez Niemcy a nie Czechy) Chyba ze potrzebujesz kierowce ktory Ci to auto przewiezie (jesli ma przeglad ubezpieczenie i tablice).
          • Gość: Chochorotek Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.vodafone-net.de 06.10.11, 12:43
            Chyba najrozsadniejsza opcja. Auto tablice, przeglad i ubezpieczenie ma - gdyby jezdzilo to ja bym sobie mogl i sam dojechac, chociaż nawet na sztywnym chyba po autostradzie nie polecisz.. myslalem jednak zeby nie jechac autostrada, a leciec niemieckimi odpowiednikami naszych "krajowek" i po polskiej stronie tez w ten sposob sie doczłapać.
            • Gość: Busowy Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 12:58
              No tak, przy zalozeniu sztywnego holu jest to jedyna sensowna opcja. Chyba zeby wynajac autolawete (na 24h bez limitu km to cos kolo 300 zl + paliwo).
              • Gość: Chochorotek Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.vodafone-net.de 06.10.11, 13:13
                Jestes zainteresowany tym holowaniem? Wynajem raczej nie wchodzi w gre, musiałbym do tego znaleźć kierowce + nie dysponuje zabepieczeniami, z tego co sie orientuja wymagają jakichś kart kredytowych w takich wypozyczalniach?
                • Gość: Busowy Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 13:24
                  Wydaj mi sie ze to bardzo prosta sprawa wlasnie, musisz znalezc tylko kierowce ktory ma uprawnienia na B (autolaweta zabudowana na busie nie wumaga nawet B+E). Wynajmujesz lawete juz ubezpieczona (placisz tylko zwrotna kaucje w gotowce, zadnych kart itp). Kierowca bierze lawete jedzie do Ciebie pakujecie auto i jazda do kraju. Koszt lawety 300 zl + paliwo (jakies 100 litrow z okladem liczac bo autolaweta pali okolo 10-11 litrow) + wynagrodzenie kierowcy. Opcja wydaje sie niezla.

Podaj na siebie jakis namiar ...
                  • Gość: Chochorotek Re: Czy ktos chce zarobic? (potrzebne auto z haki IP: *.vodafone-net.de 06.10.11, 13:49
                    Tel 514 259 017
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka