Dodaj do ulubionych

Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd.

13.01.11, 16:13
PISANIE PRAC LICENCJACKICH , MAGISTERSKICH itd.

PRACE SĄ PISANE POD INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE DZIĘKI CZEMU NIE MA OBAW O PLAGIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!
GWARANTUJEMY 100% ZADOWOLENIA I DYSKRECJII

MAMY NA KONCIE PONAD 50 PRAC DYPLOMOWYCH !!!

Wrazie pytań proszę o kontakt 606 253 757 lub draho@onet.eu
Obserwuj wątek
    • wzorcowniamody Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. 28.01.12, 21:00

Witam
      Chcialbym ostrzec wszystkich przed korzystaniem z pseudo usług
      draho
      ponizej oryginalna korespondencja
      Prosze zwrocic uwage na ortografie i stylistyke

Sluze zrzutami ekranu oraz historia korespondencji

witam kupiłem kurtkę, w parametrach przedmiotu było podane iż ma kptur sprzedający celowo dopuścił się oszustwa
      i manipulcji podając nieprawdziwe dane przedmiotu ,na co dowodem jest moja korenspondęcj z nim w której pisze mi
      iż nieważne jest co znjduje się w parmetrach przedmiotu tylko dla niego istotne jest , że w aukcji nie napisał słowa
      o kapturze, gdy napisłem iż chcem zwrócić towar zostałem obrażony sugestią iż chcem wyłudzić reklamacje ,pozatym przekazano mi iż dopuki nie usunę negtywnego
      komentarza nie mogę oddać kurtki . Zostałem nrażony n straty finansowe ponieważ zmuszony zostałem do pokrycia kosztów za przesyłkę
    • a8ie Pisanie prac dyplomowych i licencjackich 31.01.12, 01:04
      Witam. Zajmujemy się pisaniem prac od bardzo dawna. Skupiamy się na kilku tematach prac, dzięki czemu nasze prace są dopracowane i dobrze oceniane. Prace są tworzone na zamówienie klienta. Nasza firma nie prowadzi dalszej odsprzedaży tej samej pracy.
      Każda praca (magisterska i dyplomowa) jest tworzona całkowicie od podstaw. Zleceniodawca może śledzić postępy tworzenia pracy poprzez kontakt z nami. Zapewniamy każdemu całkowitą anonimowość i gwarancje dyskrecji. Jesteśmy gotowi opracować tekst na każdym poziomie (praca zaliczeniowa, praca licencjacka, praca magisterska, praca doktorska).
      Tworzymy najlepsze prace z niżej wymienionych dziedzin :
      Analiza finansowa
      Bankowość
      Ekonomia
      Finanse
      Logistyka
      Marketing
      Podatki
      Public relations
      Rachunkowość
      Reklama
      Zarządzanie
      Zarządzanie firmą
      Zarządzanie zasobami ludzkimi
      • Gość: rere Re: Pisanie prac dyplomowych i licencjackich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 00:42
        Proponuje nie wierzyc osoba ktore nie tylko nie potrafia pisac ,ale kopiuja gotowce z neta
        UWAGA NA DRAHO
      • Gość: Izabela Re: Pisanie prac dyplomowych i licencjackich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 23:27
        Oferuję pomoc w zakresie pisania prac na wszystkich poziomach (od prac zaliczeniowych po magisterskie) i o szerokim zakresie tematycznym. Prace pisane są od podstaw w oparciu o najnowszą literaturę. Przez cały okres współpracy pozostaję w stałym kontakcie z klientem. Na życzenie zleceniodawcy dołączam raport antyplagiatowy. Gwarantuję wysoki poziom merytoryczny i rzetelne opracowanie. Ewentualne poprawki wliczone są w cenę. Zajmuję się również korektą prac oraz tworzeniem konspektów wstępnych.
        Terminy ustalane są indywidualnie. Jeżeli zależy Ci na czasie w mailu podaj swój nr telefonu, to znacznie przyspieszy współpracę.
        Kontakt pod adresem: redagowanie_pomoc@wp.pl
      • Gość: aaa Re: Pisanie prac dyplomowych i licencjackich IP: *.derkomnet.pl 14.05.13, 23:01
        Nie masz czasu?
        Zależy Tobie na dobrej ocenie?
        Masz do napisania pracę zaliczeniową, licencjacką, magisterską lub inną?
        Dobrze trafiłeś !!!
        Pomożemy napisać Tobie niepowtarzalną, profesjonalną pracę nawet w bardzo krótkim terminie.
        Wszystkie nasze prace są przygotowane jednorazowo i zgodnie z indywidualnymi wymaganiami. Nie prowadzimy sprzedaży ani nie udostępniamy wcześniej wykonanych opracowań i innych materiałów, kierując się zasadą i dobrem naszych klientów.
        Dokonuję również korekty stylistycznej prac oraz dopasowuję je do zasad panujących na Twojej uczelni.
        NIE POBIERAM ZALICZEK.
        PRZED WPŁATĄ WYSYŁAM RAPORT ANTY-PLAGIATU.

E-mail: alicja-bajdal@wp.pl
        GG 47434915
    • Gość: Katarzyna Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. IP: *.jutra.pl 08.02.12, 22:53
      Doktorantka prawa i administracji, magister filologii germańskiej - chętnie

napisze pracę licencjacką, magisterską z pedagogiki, resocjalizacji,

prawa karnego, cywilnego, prawa pracy, ubezpieczenia itp...

Doświadczenie w pisaniu prac.

napisz: kasienkah@interia.pl

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich chętnych
      • diploma1 Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. 08.02.12, 23:23
        Widze, że reklama działa - ja namawiam wszystkich studentów, aby pisali te prace samodzielnie , pozbierali sobie materiały albo przynajmniej skorzystali z pomocy gromadzenia materiałów, a każdy powinien pracę dyplomową napisać sobie samemu .

Za dużo mamy w Polsce studentów.
        • diploma1 Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. 08.02.12, 23:28
          aa warto sobie kupić tez gotową pracę i na jej podstawie napisać coś swojego,ale nigdy nie zamawiajcie usługi pisania prac od podstaw - Jesteście studentami ?
      • Gość: gosc karolina Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. IP: *.play-internet.pl 26.08.15, 23:09
        uwaga!! oszustka!! Wydalam prawie 2000 zl w bloto!! jest pani beszczelna klamczucha!!
      • Gość: lolo Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. IP: 194.181.81.* 01.09.17, 11:58
        oszustka i naciągaczka!!!!
      • Gość: cfdddd Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. IP: 194.181.81.* 04.09.17, 14:10
        oszustka!!! i naciągaczka , praca do kosza
        • Gość: gshags Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.17, 13:20
          odradzam usługi kasienkah@interia.pl. Reklamuje się wszędzie. Nie potrafi zrobić przypisów, wszystko na tzw,,odwal się", dodatkowo przepisuje słowo w słowo z książek. Odradzam.
    • Gość: cicha Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.12, 16:57
      Oferuję pomoc w pisaniu prac zaliczeniowych, dyplomowych, magisterskich, licencjackich, referatów, itp.

Każde zlecenie realizowane jest indywidualnie, anonimowo i bez plagiatu.

Jeśli potrzebujesz pomocy pisz:
      cicha7@o2.pl
      • Gość: Maciek Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 19:12
        Pisanie prac (mgr, licencjackie, semestralne, prezentacje maturalne i inne)

Jeśli oczekujesz:
        profesjonalizmu – mam wieloletnie doświadczenie w pisaniu prac;
        najlepszej ceny – zawsze jest możliwość negocjacji;
        gwarancji jakości – nigdy nie odmówię ci żadnych poprawek;
        terminowości – zawsze dotrzymuję terminów;
        uczciwości – u mnie masz zerową szansę na plagiat.

Napisz do mnie (zaliczna5@wp.pl) lub dzwoń (723811127) – na pewno mogę ci pomóc!
    • sxgn Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. 29.10.12, 18:52
      Profesjonalna pomoc przy pisaniu i korekcie prac dyplomowych, zaliczeniowych i prezentacji. Szeroki zakres tematyczny, krótkie terminy. Podejście indywidualne. Stały kontakt, rzetelna współpraca. Raport Plagiat po każdym rozdziale. Duże doświadczenie. Warszawa kontakt: pracaall@interia.pl
      • pogotowiepisemne Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. 30.10.12, 14:54
        PISANIE PRAC, szybko, na temat, z bibliografią: PogotowiePisemne.pl to kompleksowa pomoc dla studentów w pisaniu prac: doktorskich, magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych. Przyjmujemy również zlecenia na korektę wypowiedzi pisemnych oraz specjalne zamówienia, w tym ankiety, analizy badań, prace biznesowe, oraz w języku angielskim. Studencie nasza oferta pozwoli Ci pokonać wszystkie przeszkody na swej drodze i odnieść sukces. Przygotowujemy najlepsze materiały, dysponujemy bogatą biblioteką, opracowujemy oryginalną koncepcję prac i terminowo realizujemy wszystkie zlecenia. Udzielamy fachowych porad, indywidualnie podchodząc do każdej podjętej przez nas współpracy. Zaufaj profesjonalistom! sprawdź www.pogotowiepisemne.pl / info@pogotowiepisemne.pl
    • grzegorz.nosiadek2 Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. 07.08.23, 11:45
      Już od dwóch dekad moja pasja i profesjonalizm przyczyniają się do osiągnięcia sukcesu akademickiego setek studentów. Specjalizuję się w pisaniu prac licencjackich i magisterskich, tworząc unikalne, dostosowane do potrzeb studenta dokumenty.
      Wiem, że plagiat to utrapienie wielu studentów, ale nie martw się! Moja ekspertyza obejmuje eliminację potencjalnych plagiatów, wprowadzeniu poprawek dzięki którym wobec JSA Twoja praca będzie czysta i oryginalna. Ponadto będzie napisana według najwyższych standardów akademickich.
      Nieustannie zmieniamy zasady gry – w przeciwieństwie do konkurencji, nie pobieram zaliczek. Moje honorarium rozliczane jest co 10 stron pracy, abyś mógł zachować pełną kontrolę nad procesem.
      Twoje bezpieczeństwo jest dla mnie priorytetem. Jako pierwszy na rynku, dostarczam Ci napisany tekst jeszcze przed transakcją, zapewniając Ci pełną pewność. Twój czas i wysiłek są cenne, a ja zawsze dążę do stworzenia idealnej przestrzeni dla Twoich naukowych ambicji.
      Skontaktuj się ze mną już dziś pod adresem Grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź zadzwoń 509 215 901. Razem możemy przekształcić Twoje pomysły w wyróżniające się prace dyplomowe. Gotowy na rewolucję w podejściu do pisania prac? Dajmy Twojej Pracy dyplomowej nowy wymiar!
    • Gość: pisanie12345@inter Re: Pisanie Prac Mgr. licencjackich itd. IP: *.static.ip.WRO.Korbank.PL 02.12.23, 01:13
      Hej ja też pisze prace (pisanie12345@interia.pl). Nie ma czegoś takiego jak napisanie dobrego tekstu w 15 min. Po prostu się nie da. A gdzie zebranie źródeł, opracowanie treśli, poprawienie no i samo pisanie? Autorski tekst nie pisze się wcale szybko. Trzeba się zastanowić. I nie, nie jest to za darmo. Wszyscy którzy obieucją inaczej, nie pisżą tylko kopiują, coś tam poprawią tu i jeszcze gdzieś i wystawiają rachunek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka