Dodaj do ulubionych

Wynajem autobusów, busów

IP: 77.223.209.* 11.07.11, 13:44

e-TransBus www.e-transbus.pl to wynajem autokarów, autobusów, busów na wycieczki krajowe i zagraniczne, okolicznościowe przewozy osób: pielgrzymki, koncerty, wesela, imprezy sportowe, kolonie itp.

e-TransBus to możliwosc wynajmu autobusów, busów z województwa kujawsko-pomorskiego, Toruń, Bydgoszcz, Inowrocław, Włocławek, Żnin, Piotrków Kujawski, Grudziądz , jak i województw z całej Polski.

Dzięki www.e-transbus.pl masz możliwosc:

- dostępu do szerokiej bazy autobusów
- dostępu do porównywarki cen i skalkulowania całkowitego kosztu przejazdu
- zaoszczędzenia od kilkudziesięciu do kilkuset złotych
- wystawienia swojego autobusu na giełdzie
- zwiększenia liczby jazd i zminimalizowania „pustych przebiegów”
- dostępu do serwisów naprawiających autobusy

Serdecznie zapraszamy na

www.e-transbus.pl
www.e-transbus.eu
Obserwuj wątek
    • Gość: etransbus Re: Wynajem autobusów, busów IP: 91.123.172.* 28.09.11, 21:27
      Czy Premier polskiego rządu korzysta z Giełdy e-TransBus?

Zobacz jak prezentuje się Setra S431 DT, którą Donald Tusk dociera do swoich wyborców.

Tekst linka

Tekst linka
    • Gość: busomat.pl busomat.pl IP: 193.111.147.* 28.02.12, 12:59
      Najłatwiej znaleźć przewoźnika autokarowego lub dowiedzieć się o cenę przez serwis busomat.pl

Tekst linka

• Gość: sartweb form.formbus.pl IP: *.static.3s.pl 27.03.13, 00:57
      Najłatwiejszy i najszybszy system rezerwacji wynajmu autokarów i busów z jasną polityką kalkulacji i umową wynajmu autokaru lub busu, brak kosztów podstawienia, nowoczesne autokary, przystępne ceny, a przede wszystkim największa giełda wynajmu autokarów i busów, pierwsza w Polsce, duże doświadczenie i cenne porady dla wynajmujących autokary dla grup turystycznych, współpraca z przewoźnikami na całym świecie, zrzeszeni w sieci coachservice.pl
      • Gość: sartweb carpool24.pl IP: *.static.3s.pl 27.03.13, 00:58
        Zapraszam do odwiedzin serwisu: www.carpool24.pl
        Zaoferuj swoje przejazdy lub wyszukaj tani przejazd dla Siebie
        Pomóż nam rozwijać serwis tanich przejazdów

tanie przejazdy,wspólne przejazdy,carpooling,tani wynajem autokarów,wspólne podróżowanie,wynajem autokarów,wynajem busow, wynajem samochodów osobowych, szukam przejazdu, tani przejazd, jak dojechać, rezerwacja przejazdu, bilet autokarowy, bilet,połączenie autokarowe,połączenie,rozkład jazdy, szukam przejazdu, jak dojechać
      • Gość: sartweb. linieautokarowe.pl IP: *.static.3s.pl 27.03.13, 01:01
        Najłatwiejszy i najszybszy system rezerwacji wynajmu autokarów i busów z jasną polityką kalkulacji i umową wynajmu autokaru lub busu, brak kosztów podstawienia, nowoczesne autokary, przystępne ceny, a przede wszystkim największa giełda wynajmu autokarów i busów, pierwsza w Polsce, duże doświadczenie i cenne porady dla wynajmujących autokary dla grup turystycznych, współpraca z przewoźnikami na całym świecie, zrzeszeni w sieci coachservice.pl
        więcej: w linku
    • Gość: Miniona Re: Wynajem autobusów, busów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 02:19
      Do tej pory mialam "do czynienia" z jedna firma. Np zagraniczne wyjazdy organizowało sie z nimi super. Są z Krakowa - autokary-mikrobusy.pl
      • Gość: mrtyna Re: Wynajem autobusów, busów IP: 46.165.221.* 28.02.14, 18:44
        ja wynajmowałam zarówno autobus, jak samego kierowce z firmy Manifold i byłam bardzo zadowolona z usług. ale nie wiem, czy to nie to sama firma, co Twoja!
        • Gość: tommattoo Re: Wynajem autobusów, busów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 12:39
          to ta sama, bo tez kiedyś wynajmowałem u nich mikrobusa i wszystko było ok :)
    • Gość: milka_ka Re: Wynajem autobusów, busów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 14:50
      no raczej i zagranicę też :)
      • Gość: whitestripes Re: Wynajem autobusów, busów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 23:07
        Ja mam pytanie dotyczace mikrobusów wlasnie - maja w ofercie takie bardzo ladne mercedesy autokary-mikrobusy.pl/pl/20/12/3/Mercedes-klasa-S i chcialbym wynajac je na slub, ze by pare mloda dowiezc. Jest taka opcja u nich dopuszczalna ? bardzoej pytam czy ktos juz tak robil ;P
        • Gość: Lorelei Re: Wynajem autobusów, busów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 20:53
          a kogo intersuje w jakim celu wynajmujsze mikrobus??? moze na wojne nie można, a na weseele to jak najbardziej. Taki mikrobus akurat sie nada
          • Gość: suluthon Re: Wynajem autobusów, busów IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.14, 21:04
            Hahaha. Ładna odpowiedź, ale bez spiny. Zawiozą gdzie chcesz i kogo chcesz. Spokojnie
            • Gość: istofil Re: Wynajem autobusów, busów IP: 78.10.86.* 30.07.14, 20:07
              To prawda. Mają naliczanie km, a nie czasowe, wiec dla nich to nie problem Cie zawiezc gdziekolwiek
    • gobus1 Wynajem autobusów pomorskie przewóz osób autokary 13.07.14, 03:06
      GoBus.pl ma w bazie przewoźnikó prywatnych oferujących wynajem autobusów pomorskie na wycieczki szkolne, przewóz osób pomorskie cennik krajowy i międzynarodowy, autokary pomorskie na pielgrzymki, busy na wesele / ślub / wieczór panieński / kawalerski. Gdzie znajdę wynajem busów pomorskie, najelpsze firmy przewozowe województwo pomorskie znajdziesz w internecie.

Tel. (61) 624 6426
      • remoskolhasos Re: Wynajem autobusów pomorskie przewóz osób auto 18.08.14, 23:32
        ja plece manifold.pl. na weselu ludzi mi zwozili, w obie strony :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka