Dodaj do ulubionych

posadzki, posadzki betonowe, posadzki maszynowe

11.01.12, 15:24
Firma SMBUD s.c. zajmuje się wykonywaniem posadzek betonowych z mixokreta zacieranych mechanicznie. Wykonujemy także wszelkie prace przygotowawcze do wylania posadzki, tzn. rozłożenie styropianu, folii, dylatacji. Wedle życzenia Klienta dodajemy do posadzki różnego rodzaju dodatki: włókno polipropylenowe (zbrojenie rozproszone, utwardza posadzkę), plastyfikator (nadaje plastyczność posadzki, zalecane na ogrzewanie podłogowe). Posadzki wykonujemy w domkach, blokach, halach, placach itp. Zajmujemy się także wykonywaniem posadzek samopoziomujących, a także tynków gipsowych, cementowo-wapiennych oraz tradycyjnych. Usługi świadczymy z materiału własnego lub powierzonego przez Klienta. Zapewniamy pomoc i fachowe doradztwo w wyborze najlepszych rozwiązań. Gwarantujemy wysoką jakość świadczonych usług oraz konkurencyjne ceny. Serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty firmy SMBUD s.c. tel. 531332337, 507823123
Obserwuj wątek
    • Gość: prawda Re: posadzki, posadzki betonowe, posadzki maszyno IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.13, 08:13
      oszust umawia sie na terimin i cisza
    • sayyesssss Re: posadzki, posadzki betonowe, posadzki maszyno 30.09.14, 10:32
      tak sobie myślę, że teraz temat posadzek jest jednak aktualny dlatego zapytam i tu... czy korzystaliście kiedyś z usług posadzki-przemyslowe.net/ ? potrzebne mi są sprawdzone informacje na ich temat. ukochany juz zamówił tam specjalistów ale ja tam wole sie wypytać. bede wdzieczna za komentarze
    • kociaczek456 Re: posadzki, posadzki betonowe, posadzki maszyno 18.01.19, 10:42
      A słyszeliście o posadzkach z żywicy? Dawniej stosowało się je w halach produkcyjnych i magazynach, obecnie coraz częściej kładzie się je w domu: tekstowy.net/posadzki-zywiczne-gdzie-najlepiej-sprawdzaja-sie-posadzki-z-zywicy/ . Moim zdaniem nieraz wyglądaja lepiej jak panele czy płytki.
    • asmonbald Re: posadzki, posadzki betonowe, posadzki maszyno 29.02.20, 13:50
      Macie może profil na fixly.pl/? Będę szukał niedługo kogoś do wylewek właśnie w kujawsko-pomorskim i chętnie zobaczę Wasze oceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka