Dodaj do ulubionych

Architekt, Projektant Wnętrz Bydgoszcz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 09:28
Pracownia Architektury meinDESIGN - polecamy swoje usługi w dziedzinie projektowania architektury oraz aranżacji wnętrz. Specjalizujemy się również w wykonywaniu adaptacji projektów gotowych.
Działamy na terenie kujawsko- pomorskiego, nasze biuro znajduje się w centrum Bydgoszczy.

mgr arch. Paulina Kasprowicz
TEL. +48 607368542
www.meindesign.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ares Re: Architekt, Projektant Wnętrz Bydgoszcz IP: *.naklo.vectranet.pl 25.05.16, 10:38
      Ja natomiast mogę polecić inną ekipę z Bydgoszczy, która zajmuję się projektowaniem wnętrz. Mają świetne pomysły i przede wszystkim bardzo rzetelne wykonanie aranżacji. Kontakt do nich Akademia Dobrych Wnętrz domoplex.pl
    • Gość: agnieszka.maria Re: Architekt, Projektant Wnętrz Bydgoszcz IP: *.play-internet.pl 13.05.18, 14:11
      Polecam p. Dorotę Bykowską - miałam przyjemność współpracować i jestem bardzo zadowolona! Teraz p. Dorota robi projekt wnetrz dla mojej koleżanki - rownie pozytywne wrazenia. :) Polecam!! Tutaj sa zdjecia z moejgo mieszkania: Projekty wnętrz Bydgoszcz
    • Gość: mariolakolodziejcz Re: Architekt, Projektant Wnętrz Bydgoszcz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.18, 03:54
      Mojej przyjaciółce projektowała wnętrza architekt wnętrz z Bydgoszczy z pracowni projektowej Akademia Dobrych Wnętrz. Można sobie zobaczyć ich projekty na stronie www.akademiadobrychwnetrz.pl/ Jak zobaczyłam to co zrobili w jej domu, wiedziałam że mój będą też na pewno projektowac jak będę się już budowała :) Przyjaciółka była bardzo zadowolona z terminowości, miłego kontaktu i profesjonalnego podejścia. No i najważniejsze, mają dobrą ekipę wykonawczą z którą współpracują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka