Dodaj do ulubionych

Tworzenie responsywnych stron internetowych

02.06.15, 12:02
Witam,
Jestem projektantem oraz programistą stron internetowych. Tworzone przeze mnie strony są zoptymalizowane pod kątem zarówno treści jak i struktury co wzmacnia ich pozycję w wyszukiwarkach internetowych. Wykonuję:
- wizytówki,
- responsywne strony internetowe (dostosowane do urządzeń mobilnych),
- bazodanowe aplikacje, systemy webowe,
- sklepy internetowe

W celu zapoznania się z ofertą szczegółową zapraszam do kontaktu: tworzenie stron internetowych
Obserwuj wątek
    • axe007 Re: Tworzenie responsywnych stron internetowych 16.12.16, 20:52

A ja polecam tworzymyresponsywnestrony.pl :) Godni zaufania i promocyjne ceny na strony firmowe oraz blogi :)
    • weronika099 Re: Tworzenie responsywnych stron internetowych 23.03.17, 13:56
      Ja od kilku lat współpracuję z firmą www.nowapozycja.pl/tworzenie-stron/ . Zaczęło się właśnie od stworzenia strony internetowej. Teraz korzystam z wielu ich usług. W mojej opinii są niezawodni. :)
    • karola-13.06.15 Re: Tworzenie responsywnych stron internetowych 10.05.17, 11:30
      Ja stronę internetową zamawiałam w knsprojekt:) super się z nimi współpracowało.
    • kurcokraz Re: Tworzenie responsywnych stron internetowych 06.06.17, 11:02
      ja zamawiałem na www.damtox.pl/tworzenie-stron-www/ - pracę oceniam na 10/10
    • mianna123 Re: Tworzenie responsywnych stron internetowych 16.08.17, 11:46
      W kwestii tworzenia stron czy ogólnie usług IT mogę z własnego doświadczenia polecić firmę Interfeo www.interfeo.com . Mają duże doświadczenie, są utalentowani i mają świetne podejście do klienta. Zdecydowanie są jednymi z lepszych profesjonalistów z jakimi pracowałam.
    • alinka_al Re: Tworzenie responsywnych stron internetowych 03.01.18, 12:16
      Ja polecam Agencję Interaktywną Eurinet.net - www.eurinet.net , mają bardzo świeże i nowoczesne spojrzenie na strony www

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka