Gość: benedykt123 IP: *.chello.pl 07.07.10, 05:41 Sprzedam odsiwiacz Re-nature firmy Schwarzkopf wersja damska i męska przeznaczona do włosów ciemnych lub jasnych wystawiamy faktury 503918368 info@abc-uroda.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ccc Re: Odsiwiacz Re -Nature schwarzkopf IP: *.vspace.pl 31.01.11, 21:02 Nie znalazłem lepszego odsiwiacza niż Lozione K – przetestowałem różne w 100% polecam www.futuracosmetici.pl Ale można też znaleźć w sklepach stacjonarnych – strona którą podałem to strona dystrybutora i tam jest najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Odsiwiacz Re -Nature schwarzkopf IP: *.legnica.vectranet.pl 09.01.12, 22:08 Witam Mam pytanie, chciałabym zamówic odsiwiacz z tym ,że wcześniej chciałabym się dowiedzieć, czy rzeczywiście działa i czy nadaje się do moich włosów,które są farbowane szamponem zmywalnym loreal.Mój naturalny kolor to brąz ,a siwe ,mam tylko przy skroniach.Po koloryzacji szamponem loreal -brąz wyglądają prawie jak czarne.Czy to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
koliber555555 Re: Odsiwiacz Re -Nature schwarzkopf 03.01.14, 14:56 Kup sobie Just For Men - poczytaj na stronce www.meskiewlosy.pl jest znakomity ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta-gach@wp. Re: Odsiwiacz Re -Nature schwarzkopf IP: *.adsl.online.nl 30.03.13, 06:32 Czy jest mozliwosc wygladacie odsiwiacze do holandi i ile kosztuje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś