Dodaj do ulubionych

Wróżka Bielsko-Biała (centrum)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 17:18
Serdecznie zapraszam na karty klasyczne. Mówię o tym co było kilka lat wstecz, co będzie za kilka lat i co jest obecnie. Wróżę od 25 lat. Często trudno jest się ze mną skontaktowac ponieważ mam problemy zdrowotne i dużo czasu przebywam w szpitalu.
Zainteresowanym podaje telefon kontaktowy: 600726228.
Wiola.
Obserwuj wątek
    • natalkamilutka Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 16.09.13, 20:23
      bardzo dobrą wróżkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl, gorąco polecam, mi wiele pomogła!
      • tadeusz1960 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 22.10.19, 19:40
        polecam sesje telefoniczne z panią Agnieszką. Rozmowa z nią to lekarstwo dla duszy. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu a młody nie jestem. Mądra i doświadczona kobieta. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałem. Tel do niej 500 273 383
    • Gość: julita Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.10.13, 18:37
      Kochani polecam gorąco wróżkę , znalazłam ja na tym forum, zadzwoniłam i pomogła!!!!!!Odzyskałam swoja miłość!!!!!czekałam miesiąc czasu na efekty. Podaję jej adres email. kobietamag@interia.pl
    • judytka185 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 11.11.13, 14:37
      POLECAM Z SERCA DOBRĄ WRÓŻKĘ , BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA
      ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO
      ADRES EMAIL DO NIEJ. kobietamag@interia.pl
      • Gość: Agata Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: 194.33.77.* 29.11.13, 15:01
        Ja od kilku lat chodzę do wróżki w Centrum Bielska.Jest bardzo dobra, tel. 697 564 684.Zawsze poświęca duzo czasu i uwagi, nie jest droga, polecam
        • Gość: lala Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.tauron-dystrybucja.pl 29.01.15, 13:47
          polecana wróżka tel. 697 564 684 - nic się nie sprawdza
    • ww504317594 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 12.04.15, 17:07
      Witam ,najlepsza wrozka w Bielsku do ktorej chodza nie tylko kobiety ale rowniez meżczyzni mieszka w centrum kolo MacDonalda .Dostalam namiary do niej od mojego kolegi w [racy. Kobieta koło 50 ,jest niesamowita ,poszlam do niej, ona bez pytań rozłożyła karty i trafnie powiedziala o mnie wszystko az mnie zatkalo. Najbardziej zszokowało mnie to , ,ze wiedziala o mojej przeszłosci tak jakby mnie prześwietliła, pożniej mówiła omojej pracy ,koleżankach i to co ma być. Dużo juz się wydarzylo , ana więcej muszę cierpliwie poczekać ,jest niedroga 100zl ,poświęca tyle czasu ile ktoś chce tel 600726228 ,wrozy z kart klasycznych okolo 30 lat, ale na spotkanie trzeba sie umówic i zaczekać , szczerze polecam ,naprawdę warto.
      • Gość: ,llllll Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 26.06.15, 21:51
        mkj,kjjjjjjjjjjj
      • Gość: Dakota 543 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.centertel.pl 27.07.15, 15:20
        Nie polecam !!! Zadzwoniłam, umówiłam się na wizytę. Gdy przyszłam na umówione spotkanie, ta Pani była pijana i jeszcze przy mnie zbierała butelki z wódki. Nie dajcie się oszukać
        • Gość: Mario Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.15, 13:21
          co ty wiesz! Chodzę do niej od kilku lat i jest bardzo dobra! Wszystko sie sprawdza. Oprócz wielkiego daru ktory niewątpliwie posiada to wspaniała osoba. Jak łatwo sie kogoś ocenia nie znając go....
          • Gość: Marion Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: 205.201.55.* 04.05.17, 15:46
            Witam i potwierdzam. Wspaniala osoba. Trafiłam przypadkim i jestem pod wielkim wrażeniem i trafności. Nawet myśli zna i to najbardziej skrywane. Do tego duza wrażliwość i serce.
    • mvox Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 16.11.15, 19:13
      Witam, ja również byłam u Pani Wioli z centrum Bielska :) Polecam! Bardzo duża sprawdzalność, oraz wnikliwy opis teraźniejszości :) Wg mnie ta Pani ma niewątpliwy dar :)
    • Gość: agata Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 12.09.16, 14:10
      Wróżka Wiola jest niesamowita. Wszystko się sprawdza. Ma przenikliwy wzrok i potrafi przejrzeć człowieka na wylot. Jej telefon to 600726228. Przyjmuje koło Mac Donalda w Bielsku-Białej. Polecam
    • Gość: a Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 12.09.16, 14:12
      Ma kobieta dar. Bardzo duża sprawdzalność. Bielsko-Biała tel.600726228 .
      • Gość: anna Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 23.11.16, 15:21
        Przenikliwy wzrok, do strzału mówi co było , co jest i co będzie. Mi wszystko się sprawdza.Gorąco polecam. jest niesamowita. ma na imię Wiola. tel. do niej 600726228
        • Gość: iza Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 23.11.16, 15:24
          Ma kobieta niesamowity dar. Rzadko spotykany. Ogromna sprawdzalność . Polecam gorąco . Przyjmuje koło Mac Donalda w Bielsku Białej. telefon do niej :600726228
      • Gość: ewa Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 30.11.16, 13:04
        Polecam gorąco wróżkę Wiolę. Ma w oczach coś niesamowitego. Potrafi prześwietlić człowieka na wylot. Ogromnie duża sprawdzalność . Jestem pod ogromnym wrażeniem .Mi9eszka w sromnych warunkach ale nie to jest najważniejsze. Chodzę do niej od trzech lat i do tej pory wszystko się sprawdziło. Potrafi trafnie ocenić przeszłość,teraźniejszość i przyszłość. Gorąco polecam. Odwiedziłam mnóstwo wróżek ale ta jest niesamowita. Jej telefon to 600726228 ma na imię Wiola
        • Gość: ania Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 30.11.16, 13:07
          Masz zupełną rację. Też byłam u Wioli. Tak , ten jej wzrok , przenikliwy. Jest w niej coś niesamowitego. Niewątpliwie kobieta ma dar. Polecam Wiolę gorąco. Potwierdzam telefon 600726228
          • Gość: anna Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 18.01.17, 18:04
            chodzę do Wioli od 3 lat. Nigdy nie spotkałam takiej kobiety jak ona.Rzeczywiście jej wzrok potrafi przeszyć na wykot. Do tej pory wszystko mi się sprawdziło.
    • Gość: gosciu Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.dynamic-zab-06.vectranet.pl 14.06.17, 19:54
      Jak trafić do Pani?
      • Gość: anna Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 23.09.17, 16:29
        Byłam u Wioli. Jak do mnie mówiła to miałam ochotę puknąć się w głowę. I zwracam honor. Wszystko się sprawdziło.
        Jest niesamowita. Jej numer to 600726228. Bielsko-Biała koło Mac Donalda. Polecam gorąco.
        • Gość: ania Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 23.09.17, 16:32
          Masz Rację. U mnie było to samo. Prześwietliła mnie na wylot. Polecam.
          • Gość: ona Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 23.09.17, 16:34
            Wiola dzięki swoim radom można powiedzieć uratowała mi życie.
            • Gość: leaa Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.17, 09:51
              witam a czy możecie Państwo podać dokładny adres do tej Pani poniewaz ja sie umowilam ale nie jestem pewna czy dokladnie zrozumialam ulice
              • Gość: Benedykt Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.dynamic-zab-07.vectranet.pl 26.10.17, 08:40
                Odradzam kolego, naciągaczka,ja się przejechałam.
                • Gość: beata Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.cli.multi-net.eu 23.11.17, 19:34
                  A konkretnie? Skoro taki zarzut to powiedz konkretnie co nie tak.
                  • Gość: Kasia Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.01.18, 01:00
                    Też bym chciała wiedzieć coś więcej.Naciągaczka a dlaczego?
                    • elomateo Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 07.05.18, 10:55
                      Też uważam że naciagaczka. Kobieta pletła totalne bzdury o tym co bylo i co jest.. Jak jej powiedziałem że to nie prawda to się patrzyła dziwnie i zmieniała temat. Lubi wyciągnąć z Ciebie coś o czym myślisz i później potwierdza że tak jest. A to co mi niby przepowiedziala to nic się nie sprawdziło. Kompletne zero potwierdzenia. Trzeba też zobaczyć na IP komentarzy. Chyba z 10 jest dodawane z tego samego IP i ciągle zachwala Pania Wiole za kazdym razem niby jako inna osoba. Przypadek ? Nie sądzę. Róbcie jak chcecie ale ja raczej nie polecam szkoda waszej kasy. Zero potwierdzenia.
      • Gość: Polecam Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.09.18, 21:36
        Hej witam wszystkich którzy mają ochotę odmienić swoje życie bardzo ale to bardzo polecam wróżkę Wiolę ma niezwykły dar poprostu wiedziała o mnie wszystko każdy detal słuchałam i łzy same spływałay mi po policzkach zszokowało mnie to że karty tyle mogą o nas powiedziec idzcie śmiało i przekonajcie się bo to jest nadzwyczajne przeżycie.Pozdrawiam
    • martamarcysiuk02 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 12.02.18, 14:50
      Dzień dobry,
      zapraszam do kontaktu, jestem rytualistką - wykonuję:
      - białą magię,
      - oczyszczenie,
      - czarną magię,
      - rytuały miłosne - na złączenie serc dwojga osób,
      - rytuały finansowe, zawodowe - na zdobycie lepszej pracy/zwiększenia finansów,
      - rytuały zdrowotne

Aby rytuał był skuteczny należy wykonać go przez co najmniej 3 dni.

Przez wiele lat rytuały wykonywałam za granicą, tak naprawdę to w Stanach nauczyłam się wszystkich technik i jasnowidztwa, mieszania magii aby ludziom pomagać. Nigdy nie robię wbrew komuś, jeśli karty dają szansę na to że warto złączyć ludzi, pomóc im - to wtedy podejmuję się magii.

dużo dobra i szczęścia

martamarcysiuk02@wp.pl
      • kinga690 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 22.05.18, 19:34
        Czy jest możliwość osobistej wizyty ?
    • ada111 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 05.03.19, 13:49
      Szkoda Pieniędzy... proszę mi wierzyć.... NIC się nie sprawdza.. zachłanna tylko kasa... burdel... w domu... wstyd.. śmierdzi papierosami .... mój obecny mąż umiera od 10 lat.. ... totalna lej wodę... masz rozum... zrób tak.. i rób tak żeby było dobrze... ale pamiętaj wróżka .. niestety nie pomoże.. możesz zrobić głupotę... i będziesz żałować... Pozdrawiam Ada.... byłam u niej 4 razy.... od 10 lat.... spontan totalny.. raz pijana... raz pełno jakiś dzieci które chcą kasę zero wyciszenia... totalna pomyłka
      • dariakukla321 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 13.03.19, 16:57
        Tak? A mnie się wydaje, że Pani po prostu jest egoistycznym człowiekiem ponieważ będac tam 4 razy Pani dopiero piszę opinie to moja opinia będzie w stosunku do Pani taka, że po prostu jest coś z Panią nie tak. Podkresle, że ta kobieta o imieniu Wioletta jest złotą kobieta ponieważ Uratowała życie mi i wielu innym kobietą jak i mężczyzną. Sama byłam świadkiem gdzie są dzieci i proszę mi wierzyć, że żadne z nich nie przeszkadza w ten sposób w jaki jest to opisane przez Pani osobę. Żegnam. Kamila
        • Gość: Kaja Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.49.217.169.ipv4.supernova.orange.pl 25.03.19, 21:31
          Tez raz tam zawędrowałam. Zatrwożył mnie wszechobecny bajzel, brud kapiący z każdego kąta. W dodatku wpadła jakas młoda osoba i chciała pieniędzy. Pani rozłożyła karty i cos opowiadała ale nie mogłam sie skupić na jej słowach bo ciagle dzwonił telefon i ktoś za drzwiami sie kręcił. Pani stwierdziła ze sama nie wie po co przyszłam bo mam dobre karty a byłam na ogromnym zakręcie życiowym. Chciała 130 zł i nie miała wydać oczywiście ze 150 zł. Totalna porażka.
          Poszłam do Pani Anny, pełen profesjonalizm. Nie ma nawet co porównywać.
          • Gość: Aha Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) IP: *.play-internet.pl 06.06.20, 12:33
            Umówiłam się do Pani Wioli na wróżbę ( już nie przyjmuje koło Mc donalds tylko koło hulanki) nie zostałam przyjęta gdyż „wróżka” nie była w formie tzn była kompletnie pijana. Więcej już do niej nie pójdę
    • martamartam72 Re: Wróżka Bielsko-Biała (centrum) 13.04.23, 12:21
      Czy nadal aktualne ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka