Dodaj do ulubionych

suknia ślubna -ja płace 3200zł a Ty tylko 1900zł!!

IP: 213.25.104.* 20.02.11, 21:53
Witam.
Szukasz niepowtarzalnej sukni slubnej?? Ja juz znalazlam;) I jeśli masz podobny gust do mnie i rozmiar ok 36 to mam dla Ciebie super oferte:)

Według słow Pani ekspedientki - ta suknia cieszyła się najwiekszym zainteresowaniem w salonie i jest najczesciej mierzona:) Ja sama ja tylko weszłam do salonu ta suknia rzuciła mi sie w oczy!:)
Jednak cena:/ Ja ją kupiłam za 3200zł , ale Ty możesz ją miec na własność juz po 10 lipca za 1900zł!!!wtedy oddaje ją do komisu
Suknia w tej cenie bedzie juz idealnie profesjonalnie wyczyszczona,możliwość małych korekt typu skrócenie,zwężenie,poszerzenie.:)

Naprawde szkoda , że ja nie natrafiłam na taką okazje!!:)
Możliwosc negocjacji ceny gdy suknia zostanie sprzedana osobiscie bez pomocy komisu.

co wyróżnia tą suknie ???
jest inna niż wszystkie:)
pieknie sie mieni:)
ciepły kolor -jasny ecru
koronkowe ramiączko zapinane w tyle na ukos i tiulowe zawijasy w okolicach bioder nadają jej oryginalnośi
Przdłużany stan wysmukla sylwetke

Jednak zdj słabej jakości:/ Na żywo jest przepiękna!!

Suknia na manekinie jest w rozm 38 wiec za duża;/ii czesto mierzona. Moja natomiast bedzie nowiutka i szyta na miare.
Zatem zapraszam. Jeśli któraś Pani byłaby zainteresowana prosze dac znac:)
Chetnie odpowiem na każde pytanie:)

napisz:
corolla1@interia.pl

zapodaj.net/b29287002849.jpg.html
zapodaj.net/54f018d536a8.jpg.html
zapodaj.net/5a04c19a1390.jpg.html

Obserwuj wątek
    • shadia7 Re: suknia ślubna -ja płace 3200zł a Ty tylko 190 20.03.11, 20:46
      Sprzedam suknie ślubną model Chelsea z kolekcji Mon Cheri (Bestsellers).Bardzo kobieca i elegancka w kolorze bieli naturalnej, rozmiar 38-40, wzrost 172 + obcas 6cm. Możliwość przeróbki. Suknia posiada efektowny tren (podpinany) .Bardzo ładny dekolt, sukienka ozdobiona kryształkami, wycięcie na plecach dają niesamowity efekt. Gratis: krótki welon (delikatny) + pończochy samonośne. Dodatkowo posiadam nowe bolerko pasujące do sukni.
      modernbridalshop.stores.yahoo.net/monchwedr18c3.html
      Zakupiłam ja w salonie w Bielsku-Białej za 3000zł (została sprowadzona z USA). Jestem jej pierwszą właścicielką. Cena 1900 zł

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka