Dodaj do ulubionych

kupie suknie slubna

31.07.11, 16:03
Kupie suknie slubna. Info na maila. Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: kupie suknie slubna IP: *.dynamic.mm.pl 13.09.11, 22:16
      Witam
      Mam do sprzedania suknie ślubną.
      Informacje;
      kanna82@wp.pl
    • a.brudny Re: kupie suknie slubna 12.10.11, 10:56
      Sprzedam nietuzinkową suknię ślubna amerykańskiej firmy Annais Bridal- model Julie.

Kolor można określić jako ivory( śmietankowa biel) choć na zdjęciach prezentuje się jak biała.

Rozmiar 36-38 w zależności od indywidualnej budowy ciała, wzrost ok 170 cm. Suknia posiada przepiękny dość długi tren (istnieje możliwość podpięcia).

Cała suknia pokryta jest hiszpańską koronką oraz perełkami i kryształkami Swarovskiego, które pięknie się mienia.

Fason- „rybka”. Optycznie wysmukla i wydłuża sylwetkę rozszerzając się poniżej bioder. Dodatkowo podkreśla talię dzięki satynowej wstążce pod biustem, tym samym ozdabiając biust. Miseczki usztywniane- nie wymaga biustonosza.

Dodatkowym atutem są pięknie wycięte plecy, które sprawiają, ze od tylu suknia prezentuje się niezwykle elegancko i oryginalnie.

Suknia wykonana niezwykle porządnie, zapinana na zamek, nie wymaga korygującej bielizny gdyż sama doskonale spełnia tę funkcje.

Stan sukni idealny- wesele trwało 6 h wiec nie można powiedzieć o widocznych śladach użytkowania. Po czyszczeniu.

Istnieje możliwość dokupienia do sukni pasującego welonu Annais(długi, koronkowy)- zupełnie NIE UŻYWANEGO w cenie 100 zł.

Zdjecia dostepne na maila
      Tel. 663 690 290
      Suknie mozna przymierzyc rowniez w Bielsku-Białęj i Kętach.
    • Gość: Ania Re: kupie suknie slubna IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.11, 13:13
      Sprzedam suknię, zdjęcia : szafa.pl/c8083431-moja-suknia-slubna.html?i=1
      mój email annalaska1610@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka