Dodaj do ulubionych

Monachijska Funkcjonalna Diagnostyka Rozwojowa

14.03.12, 20:51
Zapraszam wszystkich opiekunów z dziećmi w wieku od 1 miesiąca do 2,5 roku życia na sprawdzenie umiejętności maluchów.
Diagnostyka Funkcjonalna dedykowana jest zarówno dzieciom ze zdiagnozowanymi nieprawidłowościami rozwojowymi, jak i dzieciom zdrowym (w tym także wcześniakom) stając się nieocenioną bazą wiedzy na temat mocnych stron dziecka służącą profilaktyce zaburzeń.
Monachijska Funkcjonalna Diagnostyka Rozwojowa jest standaryzowanym, uznanym przez lekarzy i terapeutów w całej Europie, nowatorskim narzędziem diagnostycznym opracowanym w Kinderzentrum w Monachium.
Diagnoza z wykorzystaniem tego narzędzia oparta jest na obserwacji, analizie i interpretacji zachowań dziecka; przebiega w bezstresowej atmosferze po to, aby każde dziecko miało możliwość pokazania jak najlepiej wszystkich opanowanych przez siebie umiejętności.
więcej informacji wkrótce na www.justynapuchalka.pl lub 698 888 846.
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Monachijska Funkcjonalna Diagnostyka Rozwojow IP: *.tpnet.pl 24.03.12, 17:36
      Skrzystałam z tej oferty. Rewelacja. Synek szczęśliwy, a ja wiem co robić dalej. Polecam Panią mgr Justynę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka