Dodaj do ulubionych

Afrykańskie Upominki i Biżuteria Etniczna Poznań

29.09.11, 14:28
Niedawno znalazłam w Poznaniu ciekawy sklep z upominkami z różnych zakątków świata. Kupiłam tam sobie oryginalne kolczyki i małą figurkę papugi z Ekwadoru. Można tam zakupić też biżuterię z Indonezji, Indii i Peru, maski, rzeźby, sztukę użytkową z Afryki, kadzidełka z Tajlandii, łapacze snów, instrumenty z Ameryki Płd. i oprócz tego jeszcze wiele innych rzeczy.
Ceny są całkiem przyzwoite, zważywszy, że nie trzeba jeździć na koniec świata, aby stamtąd przywieźć sobie jakiś fajny element dekoracyjny.
Sklep nazywa się "Galeria NUSANTARA" i mieści się w Pasażu Różowym, box 8 (pośrodku pasażu) na ul. Św. Marcin 47 w Poznaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sagala Biżuteria Re: Afrykańskie Upominki i Biżuteria Etniczna Poz IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.12, 01:17
      Na jednym z festiwali klienci opowiadali mi o tym sklepie. Jak zajadę do Poznania chętnie wstąpię :-) my tymczasem zapraszamy do nas :) do Gdyni lub na www.sagala-sklep.pl
    • Gość: dominika Re: Afrykańskie Upominki i Biżuteria Etniczna Poz IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 18:53
      a ja polecam:
      www.bizuteriaetniczna.com
      osobiście sie zakochalam :)
      • Gość: mm Upominki i Biżuteria Etniczna Poznań IP: *.play-internet.pl 01.11.12, 13:34
        A ja polecam
        -indyjski sklep ze,, wszystkim" na poznańskim deptaku-oprócz tandety,można znależć coś ciekawego,unikatowego;
        -sklep z wyrobami ,biżu i kosmetykami z Maroka,obok Okrąglaka-b.inspirujące, oryginalne wyroby.
        -sklep turecki na pl.Wolności( w podwórku)
        • Gość: loulou Re: Upominki i Biżuteria Etniczna Poznań IP: *.play-internet.pl 05.06.14, 18:47
          ja polecam nowy sklep na ul,Mickiewicza 3, w Poznaniu
          jak sami o sobie piszą "Asili natura Afryki Nowe klimatyczne miejsce na mapie Poznania, w którym znajdziesz wspomnienie Afryki ukryte w sztuce użytkowej oraz moc naturalnych ekologicznych kosmetyków."
          można tam znaleźć naturalne kosmetyki ,
          piękną biżuterię, torebki a nawet uszyć coś z afrykańskich materiałów , bardzo oryginalne miejsce,

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka