Dodaj do ulubionych

Prezentacja maturalna od polonistki, pisanie prac

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.11, 18:20
Polonistka napisze oryginalną i dostosowaną do Twoich wymogów prezentację maturalną. Plusem mojej ofert są szybkie terminy, konkurencyjne ceny, a przede wszystkim duże doświadczenie w pisaniu tego typu prac.
Pisane przeze mnie prace są co roku wysoko oceniane przez komisje egzaminacyjne dzięki ich niebanalności i odpowiedniemu doborowi dzieł. Potrafię stworzyć ciekawą pracę nawet z dzieł należących do podstawy programowej.
Nie pobieram zaliczek, umożliwiam odbiór osobisty i wysyłkę pracy pocztą za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą.
Masz pytania? Chcesz wiedzieć więcej? Pisz na:

prace.matura@interia.pl

Zainteresowanym mogę podać mój numer telefonu dla łatwiejszego kontaktu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matura 2012 Prezentacja maturalna od polonistki, pisanie IP: *.netcominternet.pl 03.11.11, 10:44
      • Gość: matura 2012 Prezentacja maturalna od polonistki, pisanie IP: *.netcominternet.pl 03.11.11, 10:44
        Oferuję Ci profesjonalne, szybko dostarczane do rąk własnych prezentacje maturalne na każdy wybrany przez Ciebie temat! KAŻDA PREZENTACJA PISANA JEST INDYWIDUALNIE DLA KAZDEGO UCZNIA, uwzględniając stopień jego wiedzy, możliwości opanowania trudniejszego lub łatwiejszego materiału, wszelkie wskazówki maturzysty dotyczące wykorzystywanych w pracy utworów literackich.

W skład pracy wchodzi:
        tekst prezentacji zawierający 4-7 stron (A4, czcionka 12) tekstu;
        bibliografia: literatura podmiotu, literatura przedmiotu (autor utworu, miejsce wydania, rok wydania, wydawnictwo, nr ISBN);
        ramowy plan wypowiedzi (określenie problemu, kolejność prezentowanych treści, wnioski);
        materiały pomocnicze: cytaty, reprodukcje dzieł malarskich itp.
        płyta z prezentacją.

Proszę o WYŁĄCZNY kontakt za pośrednictwem komunikatora GG; nr gg: 23229911 (z możliwością podania nr telefonu)

Pozdrawiam, Ewelina:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka