GoĹÄ: df IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.12, 22:45 biżuteria recznie wykonywana! (srebro) unikalna! drobiazgowo.pl zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: matyldisu Re: bizuteria IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 18:42 Ehhh tracicie czas kochani :) Jest dużo rzeczy w porównwyarkach albo w katalogach biżuterii (www.e-bz.pl) i na pewno szybko znajdziec to czego szukasz - tak mi się bynajmniej wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fusilis2 Re: bizuteria IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 18:43 Jeśli nie bezpośrednio na sklepie sprzedawcy to szukaj po katalogach jak www.e-bz.pl bo moim zdaniem (już wiele razy to pisałam ) tego typu rzeczy ułatwiają życie i szybko się z tego korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pierwszadama2 Re: bizuteria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.13, 20:30 Cześć, szybkie pytanie - gdzie kupić fajnie wyglądającą biżuterię. Interesują mnie tylko całe komplety. Nawet ciekawe są na www.stylowo.biz.pl jednak chciałbym poznać Wasze propozycje sklepów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nazajutrzslonce Re: bizuteria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.13, 20:31 Hej, dziewczyny prośba do Was. Potrzebuję fachowej porady. Jaka bransoletka najbardziej się Wam podoba w tym katalogu www.stylowo.biz.pl Jaka będzie pasowała do niebieskiej sukienki. Ide na wesele i chce dobrze wyglądac. Doradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś