Dodaj do ulubionych

Dobre biuro rachunkowe z Poznania

07.12.12, 18:47
Witam
Szukam dobrego biura rachunkowego z Poznania - co możecie polecić?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kopec_mm Biuro Optimum - polecam IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.12, 20:02
      Witam
      Ja chciałbym polecić biuro rachunkowe Optimum - www.optimumbiuro.com.pl/ z których usług księgowości korzystałem. Ceny przystępne, jakość obsługi na wysokim poziomie a pracownikami można o wszystko spytać i rozmawiać.

Z tego co czytałem to są też partnerami Comarchu, a to w sumie też o czymś świadczy :)
    • Gość: MANAGER Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.icpnet.pl 14.12.12, 16:52
      Zapraszam Biuro Rachunkowe MANAGER
      Pełen zakres usług od 2007 roku na rynku wszystkie formalności w urzędach, świadectwo MF
      Biuro Oś. Zwycięstwa lub Oś. Rzeczypospolitej
      tel: 791765699
    • Gość: MariuszM89 Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 13:38
      Ja korzystam od kilkunastu miesięcy i nadal z usług tego biura > www.optimumbiuro.com.pl
      Współpraca układa się świetnie, pracownicy rzetelni, terminowi i kompetentni. Mogę polecić z czystym sumieniem.
      • kapo777 Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania 15.12.14, 14:00
        Całe życie z jednym biurem rachunkowym i nigdy się nie zawiodłem - www.ksiegowyexpert.pl
    • Gość: Michu79 Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.ip.netia.com.pl 11.02.13, 10:33
      Ja wspolpracuje z biurem rachunkowym Eurofiss z Piatkowa, b. dobry kontakt, zawsze jak mam jakies pytania do dzwonie do swojej ksiegowej. Cene tez mam dobra bo troche ponegocjowalem z nimi;) Generalnie ja sie na tym nie znam, ale wiem ze oni nad wszzstkim czuwaja, wiec x czystym sumieniem moge ich polecic:)
    • Gość: KLIENT Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.static.icpnet.pl 20.02.13, 09:14
      A ja z kolei polecam biuro rachunkowe z Rokietnicy. Z usług jestem bardzo zadowolony i nie ma problemu z odbiorem dokumentów ode mnie raz w miesiącu, a ceny z pewnością niższe niż w poznańskich biurach. polecam ich stronę biuro rachunkowe
    • Gość: danka Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.icpnet.pl 21.02.13, 20:47
      Biuro Rachunkowe SKALA s.c. z Poznania poleca się samo
      Atrakcyjne ceny, wieloletnie doświadczenie, rzetelność i nowoczesność w działaniach. tel. 604206825. sprawdź, będziesz zadowolony
    • Gość: as Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: 109.232.26.* 24.02.13, 23:45
      a ja polecam Denarius
      www.facebook.com/KancelariaDENARIUS?fref=ts
    • biuro-debica Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania 22.03.13, 19:16
      jak znajdziesz to daj znać bo sam jestem w podobnej sytuacji....
      • Gość: solans Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.131.168.217-rev.hti.pl 19.07.13, 11:48
        mnie obsługuje biuro laurus, na wrocławskiej przy rynku. miałem nawet kontrole z US i wszystko ok, więc myslę że warto polecić
    • Gość: Lucyna Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: 194.181.156.* 26.03.13, 13:53
      Z czystym sumieniem mogę polecić Centrum Finansowe Wysoccy na Składowej. Rzetelne, profesjonalne podejście. Bardzo sobie cenię naszą wieloletnią współpracę.
    • Gość: Janek Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.icpnet.pl 28.03.13, 23:53
      Biuro rachunkowe w Poznaniu, które mogę polecić to HALKONT HALKONT biuro rachunkowe Poznań. Działa na południu Poznania w rejonie Grunwaldu, Junikowa, Górczyna i Dębca. Bardzo miło i serdecznie. Prowadzenie księgowości mojej działalności oddałem w ręce rzetelnych osób.
    • justyna401 Biuro Camelot ul. Modlińska 175A Warszawa 12.05.13, 08:59
      Ja osobiście mogę polecić biuro Camelot sp. z o.o. z ul. Modlińskiej 175A. Wprawdzie jest to biuro z Warszawy, ale bez problemu można do nich wysłać faktury firmy pocztą lub kurierem. Sam współpracuję z nimi na odległość i nie znam biura które działa tak długo jak to i które przez tak długi czas otrzymałoby się na rynku. Zakres ich usług jest wręcz nieograniczony – pomogli mi zarejestrować firmę, prowadzą księgowość i rozliczenia kadrowo-płacowe oraz załatwiają za mnie wszelkie formalności w urzędach. Wyróżniają ich naprawdę atrakcyjne ceny. Zachęcam do kontaktu z nimi: www.taniarachunkowosc.pl tel. 792 266 402
    • Gość: Revivale Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.play-internet.pl 12.09.13, 04:13
      www.grakon.com.pl - chyba najlepsze w Poznaniu- jeżeli chodzi o profesjonalizm. A myślę- że kazdy na niego właśnie liczy. Ja od kilku miesięcy korzystam i jestem bardzo zadowolony. Polecam.
    • Gość: Dariusz Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: 212.180.192.* 01.10.13, 10:48
      Od oonad 10 lat współpracuje z p. Teresą Kaczmarek www.biuro83.pl/kontakt.html Profesjonalistka, a co najważniejsze - z nowymi przepisami itp jest zawsze na bieżąco
    • Gość: krystyna Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.icpnet.pl 23.10.13, 09:37
      Profesjonalne Biuro Rachunkowe w Poznaniu Agencja A&K Ł.P. Winogrodzcy s.c.
      Gorąco polecam!
    • Gość: wasil Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.13, 14:47
      też miałem do czynienia z cru i faktycznie sa profesjonalistami
      • Gość: gość Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.13, 07:50
        hmmm, wlasnie myslalem nad tym biurem. Czy możecie napisac cos więcej?
        • Gość: Agata Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.komster.pl 03.12.13, 10:52
          Ja polecam Biuro Rachunkowe Poznań Dębiec, Wilda - www.ksiegowoscdlafirm.com.pl
          Sama korzystam z usług tego biura i jestem naprawdę zadowolona! :)
    • Gość: Marcin Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.syrion.pl 12.12.13, 13:16
      Finanse mojej firmy prowadzi firma z Warszawy - Rachunkowość Weryfikacja. Wszystko odbywa się on line, wysyłam im fakturki mailem lub pocztą i wszystko rozliczają za mnie, ceny mają dobre, a jakość usług jest na najwyższym poziomie, chętnie doradzają co można wprowadzić dodatkowego w koszty :D Mi to odpowiada :)
      • Gość: Karolina Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.d-com.pl 14.02.14, 14:52
        Mogę polecić usługi biura rachunkowego Sterling w Rzeszowie, dość przystępne ceny i profesjonalna obsługa. Tekst linka
        • Gość: Rekke Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.sileman.net.pl 15.02.14, 10:15
          Spróbuj tutaj www.biurarach.pl (baza biur rachunkowych)
          Możesz porównać prowadzenie ksiąg rachunkowych w Twoim regionie w niecałe 5 min
    • Gość: KErsz Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 10:41
      Jeżęli chodzi o dobre biuro rachunkowe, to ja osobiście polecam wam te:
      rachunkowosc-weryfikacja.com.pl
    • Gość: Dabn Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 09:19
      Jeżeli szukacie dobrego biuro rachunkowego, to sądzę, że najlepszym wyborem jeżeli chodzi o biura rachunkowe, będzie:
      www.rachunkowosc-weryfikacja.com.pl/
      • Gość: dawidos Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.14, 09:56
        To ja się podłączę i też polecę biuro, nieco inne, ale ważne, że bardzo dobre z fachowcami! Polecam www.grakon.com.pl/ i zapraszam na stronę oraz do kontaktu :)
    • Gość: Zuzanna Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.icpnet.pl 15.04.14, 16:32
      polecam solidne biuro www.blc.com.pl/
    • Gość: kasiula Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.14, 15:02
      Owszem, ja mogę i nawet mogę polecić je jako biuro bardziej internetowe, bo można z nimi współpracować i bezpośrednio i oczywiście przez internet. Biuro Grakon, bo o nie chodzi - bardzo miła obsługa i oczywiście fachowcy, co widać na pierwszy rzut oka. Jak szukacie informacji, to zapraszam na www.grakon.com.pl - ja akurat korzystam osobiście i naprawdę cenię sobie taką współpracę, bo po prostu czuć, że nie są tam za karę a to dzisiaj rzadkie ;-)
      • Gość: MariaLS Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.icpnet.pl 05.10.14, 09:41
        Ja mogę polecić biuro Lenro w Poznaniu na świerczewie ul. kołłątaja numeru nie pamiętam. Ten księgowy rozlicza mi firme od kilku lat i nigdy nie było problemów z us czy zus. Kompetentna osoba. Adres strony do biura lenro.pl gdzie znajdziecie wszystkie informacje.
        • Gość: Robert Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.15, 14:44
          Tak zgadza się to jest super biuro. Rzetelne. Nic tylko polecać. www.lenro.pl
    • Gość: Cergen Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.14, 09:28
      Ogólnie jeżeli chodzi o dobre biuro rachunkowe, to ja ze swojej strony osobiście, polecam wam rachunkowosc-weryfikacja.com.pl

Naprawdę warto się zainteresować.
    • budhal Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania 13.06.14, 13:45
      Jako firma możemy polecić biuro rachunkowe Open Profit www.openprofit.pl- współpracujemy już kilka lat, biuro posiada także własnych doradców podatkowych - co przydaje się w sprawach z US ;)
    • Gość: Vanget Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 11:33
      www.rachunkowosc-weryfikacja.com.pl/ - jeżeli ktoś szuka dobrego biura rachunkowego, to właśnie to będzie świetnym wyborem.
      • Gość: Karola21 Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.icpnet.pl 11.11.14, 19:07
        Jak szukacie dobrego biura rachunkowego to mogę polecić to:
        www.lenro.pl Bardzo fajny księgowy i kompetentny.
        • Gość: Ala Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.play-internet.pl 13.11.14, 20:49
          Ja polecam www.redtax.pl
    • Gość: Edyta1984 Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.icpnet.pl 01.02.15, 16:32
      Mogę polecić Biuro, Księgowego z Poznania. Korzystam i wszystko jest ok. Biuro Rachunkowe Lenro ul.Kołłątaja 53.
      • Gość: Anna Re: Dobre biuro rachunkowe z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.15, 20:37
        Ja osobiście polecam Biuro rachunkowe SZYM-PAS. Małe konkretne Tanie przede wszytskim :) telefon 501 776 774 Księgowy Eugeniusz Szymczak
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka